8 kolejka-AZS KK Jelenia Góra-Cukierki Odra Brzeg 64:62

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
gryglu2
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: gryglu2 » 19 listopada 2006, 15:40

MuFa pisze:nie wiem po co sciemniacie ze nie dzwoniliscie po nikogo jak jakis koles za mna darl sie ze zaraz zadzwoni po tego rygla czy jakiegos innego flusia..."

nie mylcie ze mna :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 19 listopada 2006, 16:58

No prosze ktoś chciał dzwonic po posiłki?? Spoko spoko. Poznałem juz cwaniaków z Jeleniej Góry jak jeszcze nie byli w ekstraklasie. Bo miałem dostac p... za szalik z Brzegu. Od tego czasu leje na nich ciepłym moczem. Takie same kozaki tam rosną. W Brzegu nie byli a nawet jak byli to nie kozaczyli już.Czemu? Bez sensu panowie. Chcecie najebac ludziom którzy do Was przyjechali. Po co? Żeby pokazac że w JG żyją twardziele. Nie było mnie na meczu ale znam relację. Więc ja już dopisałem Was do klubów znienawidzonych.I wszystko w temacie.
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 19 listopada 2006, 17:15

Ja powiem tak ... wyjazd w 99% udany, ten 1% to oczywiście smak przegranej no ale tak to juz jest w sporcie! Na temat kibicowania jeleniej powiem tylko tyle ... jak dla mnie to sie ośmieszyliście na całej linii nie macie honoru bo jak mozna kibiców przyjezdnych najpierw wyzywac a później przepraszac, to jakis absurd :!: (jak sie cos zaczyna to trzeba to skonczyc :twisted: ) Kolejna sprawa to srawa tego słynnego telefonu, którego wasz kolega nie mógł wykonac bo mu sie pieniadze na koncie skonczyly :twisted: (przed meczem trzeba bylo wziac od rodzicow pieniadze na zdrapke gangsterze :twisted: ). No dobra chlopak chcial wykonac telefon no ale coz nie udalo sie, ale licza sie oczywiscie dobre checi :twisted: O tym dzwonieniu po "posilki" to powiem tyle, ze to jest przywilej gospodarzy bo sa na swoim terenie i jesli nie czuli sie pewnie to chyc za komore i sprawa rzwiazana no ale w tym przypadku nie do konca :twisted: i chyba kazdy sie ze mna zgodzi ze mieliscie do tego prawo. Byliscie na waszym terenie! Z gory chcialbym zaprosic pseudocwaniakow do Brzegu na mecz rewzanzowy! Mieliscie szanse popisac sie u siebie(wyszlo jak wyszlo :twisted: ) wiec prosze dajcie nam szanse pokazac wam jak kibicujemy w Brzegu! Znajac zycie nie przyjedziecie :evil: aczkolwiek wszyscy z Brzegu liczymy na wasza obecnosc!!!

P.S. Jestem dumny z postawy naszych koszykarek, wreszcie widzialem wole walki(jak za starych dobrych czasow) Powoli zaczyna nam sie chyba znowu rozkrecac koszykowka w Brzegu! :D Oby tak dalej!!!
Pozdro dla kim williams !!!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

matishe
Żak

Postautor: matishe » 19 listopada 2006, 17:52

Nawet jezeli ktos dzwonil po kogos to nie znaczy tez ze sie nie czulismy nie pewnie ;) prawda ? Ten ktos tez mogl dzwonic po kogos by sie spytac czy bedzie na meczu czy nie ? Bo np. mial byc :)
A co do uderzania "walenia piesciami" w trybuny, to one sie nie rozwala :) zeby ktos je rozwalił to by musial uderzac siłą, a to co my robilismy:
moze i piesciami ? to był HUK
nie trzeba aż tak mocno walic :) uwierzcie ;)
No cóż zapraszacie pseudo-cwaniakow(Z gory chcialbym zaprosic pseudocwaniakow do Brzegu na mecz rewzanzowy! Mieliscie szanse popisac sie u siebie(wyszlo jak wyszlo ) wiec prosze dajcie nam szanse pokazac wam jak kibicujemy w Brzegu! Znajac zycie nie przyjedziecie aczkolwiek wszyscy z Brzegu liczymy na wasza obecnosc!!!" by im manto spuscic po meczu :) tak ?
Jezeli chodzi o to że Was zapraszalismy to tak ale ten kto sie pierwszy do Was odezwał z wyzwiskiem (nie bede cytowal) to zapewnie nie wiedział o tym ze Was zaprosilismy :) tylko o tym ze przyjedziecie...
Ja przepraszam Was za to co poleciało z (wulgarnych) ust do Was .
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2006, 18:04 przez matishe, łącznie zmieniany 1 raz.

matishe
Żak

Postautor: matishe » 19 listopada 2006, 18:01

Oraz..

Tutaj kolega napisal (uwaga cytuje) "Kolejna sprawa to sprawa tego słynnego telefonu, którego wasz kolega nie mógł wykonac bo mu sie pieniadze na koncie skonczyly (przed meczem trzeba bylo wziac od rodzicow pieniadze na zdrapke gangsterze)" Sam sie osmieszasz bo to jest smieszne, trzeba bylo wziasć pieniadze od rodzicow...
No cóż, skad wiesz ze niby komus sie skonczyly pieniadze na telefonie? I jakbys ty choziac miał wiecej szacunku to bys nie pisal takich bzdur.. ze trzeba bylo wziasc sobie pieniadze od mamusi albo tatusia .

matishe
Żak

Postautor: matishe » 19 listopada 2006, 18:12

gryglu2 pisze:
MuFa pisze:nie wiem po co sciemniacie ze nie dzwoniliscie po nikogo jak jakis koles za mna darl sie ze zaraz zadzwoni po tego rygla czy jakiegos innego flusia..."

nie mylcie ze mna :)

MuFa - i sam obrazasz pewnego człowieka ? A to czemu ?("flusia")

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 19 listopada 2006, 19:11

hmm gdybym chcial go obrazic to uzylbym mocniejszych slow a tak po prostu go wysmialem bo jakos nie darze juz nikogo z jeleniej szacunkiem, ja dolaczam sie do tego co napisal YorkieBoy, chcecie przyjedzcie cokolwiek mialoby sie wydarzyc, nie chcecie, to nie przyjezdzajce bo nikt u nas za wami nie bedzie plakal.

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 19 listopada 2006, 20:13

Hmm... Widzę, że wywiązała się ciekawa dyskusja... Nie byłem na meczu więc nie będę się wypowiadał odnośnie tego co tam się działo, ale napiszę swoje kilka słów.

Rozwala mnie tzw. "podwójna moralność" w znaczeniu "jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukradną to źle". W Brzegu (może nie wszyscy, ale jest kilka osób) niemal co mecz - chyba tylko z wyjątkiem spotkań z Pabianicami - lecą k...wy i inne wyzwiska pod niemal każdym adresem. Oczywiście nie ma u nas takich motywów jak dzwonienie po grupy hoolsów, którzy przyjadą i zrobią zadymę, ale chyba nikt nie zaprzeczy że (zwykle kozacko - pod nieobecność kibiców przyjezdnych) lecą teksty "j..ać .... (nazwa klubu)" i inne podobne.

W takim razie nie czaję - my możemy k***wować a inni nie mogą? Też oczywiście nie jestem kontent :D jeśli ktoś wyzywa nas, nasze koszykarki, ale najpierw spójrzmy na siebie. Chociażby mecze z Gorzowem, KTóRY CHYBA NIGDY W HISTORII NIE DAł NAM żADNEGO POWODU, żEBY PO NIM JECHAć (poza tym, że wygrał z nami - może dla niektórych to jest powód :lol: ), a ile razy już słyszałem Je*ć AZS i różne ciekawe odzywki pod adresem trenera Maciejewskiego, z którego opinią (zdementowaną) zgadzam się, bo zachowanie na meczach właśnie chociażby z Gorzowem potwierdziło jej prawdziwość.

Pewnie sobie nagrzebałem tym tekstem, ale wali mnie to. LUDZIE, MYŚLCIE CO ROBICIE! Co prawda pod adresem Jeleniej nigdy nie było u nas chyba żadnych obelg, zgrzytów itd. ale w większości spotkań z innymi klubami tak jest. Więc nie p***dolcie że jesteście święci i nie obrażajcie się bo paru patałachów was zwyzywało :!: :!: Może jeszcze żyjecie emocjami z meczu, więc ochłońcie i oceńcie na spokojnie wszystko!

Pozdro dla Pretorian i do zobaczenia za kilka tygodni (na Lotosie chyba niestety mnie nie będzie - to już nie ogólniak, tylko PWr :wink: )

Awatar użytkownika
gryglu2
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: gryglu2 » 19 listopada 2006, 20:42

qBK dobrze powiedzial a ja jeszcze raz chce przypomniec inauguracje zeszlego sezonu w JG~!!~ juz nie pamietacie /??
Obrazek

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 19 listopada 2006, 21:22

Nie mógłbyś wymyśleć czegoś nowego, bo dyskusja o zeszłym sezonie już była - jak masz krótką pamięć
- to sobie jeszcze raz poczytaj - a nie domagaj się z uporem maniaka odgrzewania jakiś starych , dawno rozebranych na czynniki pierwsze spraw. Byłem w Jeleniej wtedy i teraz i jak dla mnie nic się nie działo. Natomiast młodsi kibice z Brzegu mają zastrzeżenia - zapraszacie, a potem się napinacie? Przyjedźcie do Brzegu - tak jak my do Was - potem opiszcie jak było. Siedzą w domu, tyłka na wyjazd nie ruszą - innych oceniają , mocni na swoich śmieciach. Zapraszamy na rewanż do Brzegu.
Nie myślę, by cokolwiek się działo - śmiało możecie przyjechać.

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 19 listopada 2006, 21:48

qBK bardzo dobrze napisal a co do wyjazdow ze niby siedzimy w domu to sie mylisz juz aliczyllsimy pare wyjadow[/list]

matishe
Żak

Postautor: matishe » 19 listopada 2006, 21:53

"Siedzą w domu, tyłka na wyjazd nie ruszą - innych oceniają , mocni na swoich śmieciach."
Siedzimy w domu - to nie prawda, tak jak juz Matiu napisal zaliczylismy kilka wyjazdow
innych oceniaja ? nie rozumiem Ciebie jak mozesz wytułmacz nam to bliżej,
mocni na swoich smieciach - widze ze szacunek ("smieciach") ok jak uwazasz
czemu stwierdzasz ze jestesmy tylko mocni u siebie ?
Don Igłata Czemu takie bzdury piszesz ? ze nie zaliczylismy wyjazdow, ze tylko u siebie itd. ?

matishe
Żak

Postautor: matishe » 19 listopada 2006, 21:59

MatiuJG pisze:qBK bardzo dobrze napisal a co do wyjazdow ze niby siedzimy w domu to sie mylisz juz aliczyllsimy pare wyjadow[/list]

ZGADZAM SIE qBK madrze napisal !

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 19 listopada 2006, 22:07

W Brzegu nie byliście - a czy gdzieś indziej? Przecież nie śledzę akurat gdzie pojechali lub nie kibice z Jeleniej. Dyskusja jest o Brzegu i Jeleniej.
Zapraszamy na rewanż.

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 19 listopada 2006, 22:15

Dobrze spróbujemy byc a do rewanzyku jeszcze torche jest za rok :P

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”