simon pisze:Nie wiem dlaczego w wątku dotyczącym Odry Brzeg po raz kolejny dochodzi do analogicznej dyskusji. Wiem, że przyczyna nie tykwi wyłącznie w kibicach z Brzegu - ale muszę zdecydowanie zgodzić się z wypowiedziami Mikeya i Szymona...
Przepisów i regulaminów nie mamy spisanych, nie było dotąd takiej potrzeby - ale jakoś wszyscy, wszędzie je znają i "czują" o co chodzi. Czy trzeba gdzieś pisać, że należy zasłaniać usta przy kichaniu lub nie pluć na dywan w gościach?
jeśli jest inaczej to dlaczego nie ma tu żadnych tematów "młodzieżowych" czy o d... Maryni z hydeparku?
Posty wydzieliłem i przeniosłem - proszę także jak najbardziej o kontunuowanie rozmów zgodnie z tematycznością forum. Co z tym dalej zrobicie to już nie moja sprawa...
Sprawy odnośnie kibiców też dotyczą meczu, bo jak dobrze wiesz to jest forum kibiców!! jak ktoś chce poczytac tylko o koszykówce to wszystkie teksty stricte koszykarskie znajdują sie na swietnie zrobionym portalu www.plkk.pl
Powiem wam tylko moderatorzy skumajcie się z brzeskim Gwarantem!! GESTAPO WRACA!!