Spotkanie z koszykarkami!
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
tomaszek
cholinex pisze:pomazyc mozna ale raczej i tak nic z tego nie wyjdzie:(
No jak bedziemy działac z takim nastawieniem jak ty to pewnie nic nie bedzie!!! Moze zamiast gadania wziął bys sie do roboty i zacząl naprawde dzialac!!! A nie tylko slysze: ja to, ja tamto, to nie wyjdzie itp, itd...
Kolego zaczni działac.
Co do meczu z koszykarkami to jest pomysl. Niedlugo zamierzamy sie spotkac w gronie KK i przedyskutowac to. jesli jednomyslnie wszyscy beda chcieli taki mecz to wybierzemy sie do klubu i bedziemy rozmawiac. I wcale nie bylbym taki pewien tego czy nie dojdzie do tego meczu.
Ja bardzo chętnie :)
To ja bardzo chętnie się przyłączę zawsze chciałem 1 vs 1 z Agą zagrać
jak mnie wkręci w ziemie to nie bedzie mi jakoś specjalnie przykro 
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Hehe jak sie ludzie rozpisali
Pomysl nie jest zly. Ale powrocmy do tematu forum i zorganizujmy na najpierw spotkanie z koszykarkami. (Co do meczu Cesare deklarowal sie ze bedzie gral jako CENTER z Elenem na zmiane
Buehehee
)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
pawelsuch pisze:Mysle ze ten mecz zorganizowac nie byloby trudno gorzej teraz zlapac dziewczyny bo napewno sie rozjechaly do domow
Tak z dnia na dzien nie moga przestac grac w kosza.. (bo moglo by to jakimis kontuzjami przyplacic). Ale chyba do konca maja jeszcze jakies treningi beda mialy
-
tomaszek
pawelsuch pisze:Mysle ze ten mecz zorganizowac nie byloby trudno gorzej teraz zlapac dziewczyny bo napewno sie rozjechaly do domow
Mysle ze to raczej nie problem zebrac dziewczyny. tylko trzeba sie spieszyc bo o ile mi wiadomo to wybieraja sie do China na tournee. Cos kolo 20 maja jada. Ale niewiem dokladnie kiedy.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:pawelsuch pisze:Mysle ze ten mecz zorganizowac nie byloby trudno gorzej teraz zlapac dziewczyny bo napewno sie rozjechaly do domow
Mysle ze to raczej nie problem zebrac dziewczyny. tylko trzeba sie spieszyc bo o ile mi wiadomo to wybieraja sie do China na tournee. Cos kolo 20 maja jada. Ale niewiem dokladnie kiedy.
Skat takie newsy o China tournee ?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tadeo86 pisze:Ja to bym wogole proponowal moze jakis meczyk kibice vs koszykarki na takim kompletnym lajcie i bardzie w formie zabawy szkoda ze raczej sa to tylko takie moje marzenia![]()
Hehe juz wiem kto by byl naszym trenerem
Zapowiadalby sie pojedynek Braci
-
tomaszek
Endrju pisze:Hehe juz wiem kto by byl naszym treneremPan Wieslaw
![]()
![]()
Zapowiadalby sie pojedynek Braci![]()
<hehehehe> brat vs brat
DOBRE!!! To by bylo dopiero cos. A jeszcze jak by trybuny byly pełne. To dopiero super sprawa by byla. He tylko kto by wspierał nasze dziewczyny jak klub kibica bylby na parkiecie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:DOBRE!!! To by bylo dopiero cos. A jeszcze jak by trybuny byly pełne. To dopiero super sprawa by byla. He tylko kto by wspierał nasze dziewczyny jak klub kibica bylby na parkiecie![]()
![]()
Dam ci mala rade:D poloz sie spac, to moze ci sie to przysni
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
mick pisze:Widze teraz takie poruszenie tym meczem, ale jak w piatek w przerwie meczu z ccc luter zarzucil tego temata to wysmialiscie goEndrju mecz jak najbardziej jest do zorganizowania, tylko sie trzeba sprezyc i smignac do darka pogadac, jak co to idziemy
No najpierw trzeba spotkanie z koszykarkami zrobic.. nie zdziwilbym sie jakby z 50 osob przyszlo albo i wiecej
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
Re: Ja bardzo chętnie :)
a ja z Justyną.erratu pisze:To ja bardzo chętnie się przyłączę zawsze chciałem 1 vs 1 z Agą zagraćjak mnie wkręci w ziemie to nie bedzie mi jakoś specjalnie przykro
chetnie pomoge w organizacji tego.
wsumie
mozna by to niezle nakrecić ak przed samym rozjazdem mecz dla fanów myślę że zarząd by na to poszedł byli bysmy chyba pierwszym klubem ktory by cos takiego dla swoich kibiców zrobił .Raczej krzywdy wielkiej im nie zrobimy ,a zawsze to atrakcja 
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”