Zabawa tylko zabawa, nie zatrudniajcie zawodowców
Mistrzostwa Polski Kibiców klubów PLKK
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Belfer
- Żak
W pierwszym Turnieju grali kibice (prawdziwi
). Nie może być tak że ktoś gra świetnie w kosza pojawił się raz na meczu i ma grać, to jest zabawa, tak jak bawiliśmy się 2 lata temu (zwłaszcza w niedzielę rano ja z Trojanem)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
MARAS pisze:Dokładnie grają tylko kibice a nie jacyś koszykarze grający amatorsko. Chodzi o dobrą zabawe.
OK
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Mistrzostwa Polski Kibiców klubów PLKK
Łukasz-fan pisze: Zabawa mogła odbyć się wstępnie 8-9 września 2007 roku w Poznaniu. Hala jak na razie nie znana
Nie lepszy termin by byl 15-16 wrzesnia ? Gdyz 8 reprezentacja gra w Toruniu gdzie moze troche osob sie wybrac bo jest blisko
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Witam,
powiem tak co organizacyjnie zapewnimy, jak to w tej chwili widze:
sala
tani nocleg maks do 30 zł
organizacja (sędziowie itp)
Koszty drużyn:
Dojazd, nocleg, wyżywienie
plus 5 zł organizacyjnego od osoby, na nagrody itp. będę szukał sponsorów, nakręcał media itp.
Wiadomo, że kibiców drużyn, które przyjadą z daleka (Gdynia, Kraków, Łódź) zabawa troszkę wyniesie ale tym większa im chwała:) że przybędą.
po pierwsze i co najważniejsze w najbliższych dniach trzeba ustalić datę odkładną, ja będę się raczej upierał nad tym 8-9 września.
Gralibyśmy 8 popołudniu, finały jakoś od np 10-11 by np do 14 zakończyć i wszyscy mogli spokojnie się rozjechać!
Termin rzecz teraz najważniejsza, bo salę trzeba zamówić jak najszybciej!
Jeśli nie będzie jakiś dużych sprzeczności to gramy 8-9 września.
Grają tylko amatorzy!
powiem tak co organizacyjnie zapewnimy, jak to w tej chwili widze:
sala
tani nocleg maks do 30 zł
organizacja (sędziowie itp)
Koszty drużyn:
Dojazd, nocleg, wyżywienie
Wiadomo, że kibiców drużyn, które przyjadą z daleka (Gdynia, Kraków, Łódź) zabawa troszkę wyniesie ale tym większa im chwała:) że przybędą.
po pierwsze i co najważniejsze w najbliższych dniach trzeba ustalić datę odkładną, ja będę się raczej upierał nad tym 8-9 września.
Gralibyśmy 8 popołudniu, finały jakoś od np 10-11 by np do 14 zakończyć i wszyscy mogli spokojnie się rozjechać!
Termin rzecz teraz najważniejsza, bo salę trzeba zamówić jak najszybciej!
Jeśli nie będzie jakiś dużych sprzeczności to gramy 8-9 września.
Grają tylko amatorzy!
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Witam temat cos podupadl a szkoda bo wart naglosnienia;P. Jako glowny prowodyr i prekursor powstania reprezentacyjnego skladu kibicow Wisly Krakow mam do powiedzenia tyle ze doszly nas sluchy ze wszystko moze podupasc i zawody moga sie nie odbyc
. W takiej sytuacji, razem z kolezanka o niezwykle meskim nicku Fufurek;) (pozdro) uzgodnilismy ze dobrze by bylo zeby padly jakies wiazace slowa ze strony organizatorow. Mysle ze gdybyscie okreslili termin w ktorym zespoly musza sie zglosic abyscie mieli mozliwosc zorganizowania imprezy dala by duzo. Jesli w tym terminie nie udaloby sie zebrac ekip to wtedy po ptakach, a jesli sie uda to gramy, sprawa jasna:). Mi tez pomogloby to w motywowaniu ludzi, jesli wiedzialbym na kiedy musze ich zmotywowac
. Takze czekamy na jakies nowosci