Miss Basket Leszno 2007
Moderator: patrese
tadeo86 pisze:A ja swój głos oddałem na Didi, mimo tego że nie podoba mi sie to zdjęcie![]()
Ma ktoś z leszczynian może jej foto jakieś takie bardziej prywatne
Tadeo ty zboczencu:p nie wystarczaja juz Ci cheerleaderki z Polkowic?:P
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
Marek1990 pisze:czuken pisze:Napewno Marek lazil dzisiaj z kafejki do kafejki i dawal glosy na Kurczaka, albo neostrade odlaczal i podlaczal xD
hahahanigdzie nie lazilem
inni uzytkownicy tez potrafia dostrzec piękno
![]()
Dostzrec piekno mowisz? Kazda kobieta jest piekna
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
czuken pisze:tadeo86 pisze:A ja swój głos oddałem na Didi, mimo tego że nie podoba mi sie to zdjęcie![]()
A czy ja tak powiedziałem? Poprostu może lubię kobiety bardziej w swoim wieku, a cheerleadery tak nie wyglądają może się mylę
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
czuken pisze:Marek1990 pisze:czuken pisze:Napewno Marek lazil dzisiaj z kafejki do kafejki i dawal glosy na Kurczaka, albo neostrade odlaczal i podlaczal xD
hahahanigdzie nie lazilem
inni uzytkownicy tez potrafia dostrzec piękno
![]()
Dostzrec piekno mowisz? Kazda kobieta jest piekna
owszem
tadeo86 pisze:czuken pisze:tadeo86 pisze:A ja swój głos oddałem na Didi, mimo tego że nie podoba mi sie to zdjęcie![]()
A czy ja tak powiedziałem? Poprostu może lubię kobiety bardziej w swoim wieku, a cheerleadery tak nie wyglądają może się mylę
Powiedz w jakim wieku szukasz, a zaraz Ci tu jakas znajdziemy