PUCHAR FIBA 2008/09

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 listopada 2008, 18:59

doproszcz pisze:Zupełni nie zgadzam sie ze zdaniem Dawcia, bo gra w pucharach fiba ma też dużo plusuw, przedewszysdkim zdobywanie nowych doświadczeń za granicą. Endriu, może zdasz nam relacje jak było w Rożemberoku??

1. Dokładnie, zdobywanie doswiadczen i nie tylko...
Gdybysmy nie grali w pucharach podejrzewam ze nie bylibysmy na 1 miejscu w tabeli... bo nie mielibysmy takich zawodniczek jak np. Anne Breitreiner czy innych.
Wiec zeby miec mocny skład nie mozemy grac tylko w polskiej lidze.

Co do relacji z Ruzomberoku...
Moze powiem jak było na meczu...
Początkowe dobre wejscie w mecz Gorzowianek jednak słowaczki szybko odskoczyły duza przewage... ktora probowalismy zneutralizowac... jednak potrafilismy dojsc tylko do 7pkt.. i Słowaczki nam oskakiwały... Duzo kontrowersyjnych decyzji sedziow... jednak nie mozemy na nich zwalac winy... trzeba bylo pokazac ze jest sie lepszym... a niestety wczoraj zespołem lepszym nie bylismy... chociaz przy odrobinie szczescia moglismy pokusic sie o zwyciestwo.
Fajna hala bardzo akustyczna... doping miejscowi prowadza praktycznie przez caly mecz... na cos kolo 5-7 bebnach ;)... nie było szans nawet sie przebic.
Mecz przegrany jednak nie wszystko stracone.
Jednak najwazniejsze mecze przed nami... JG, Polkowice, Lotos i Wisla.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

doproszcz
Nowy na forum

Postautor: doproszcz » 13 listopada 2008, 20:56

http://gorzow24.pl/fotoreportaz/588/26/ ... -9181.html
jak to zdjęcie zobaczyłem to właśnie se pomyślałem że cienko tam wyglądaliście. no ale liczy sie wasze zaangarzowanie i obecność tam. myśle że koszykarki to doceniają. byle tak dalej :-)

W wywiadach w kapowniku jeśli sie nie myle Ane i Katka zapytane z kąd decyzja o związaniu sie z Gorzowem wymieniły między innymi udział AZSu w FIBA
AZS PWSZ Gorzów - MY LIFE

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 27 listopada 2008, 20:41

27-11-2008 Spotkanie na Placu Czerwonym

Podczas dzisiejszego spaceru na Plac Czerwony piłkarze Lecha Poznań spotkali oczywiście grupki swoich kibiców, ale również … koszykarski AZS Gorzów Wielkopolski, które wczoraj w Moskwie grały mecz z Dinamo w ramach Pucharu Europy FIBA. Przy tej okazji nie mogło oczywiście zabraknąć pamiątkowego zdjęcia.

Obrazek

www.lechpoznan.pl
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Dawcio
Nowy na forum

Postautor: Dawcio » 29 listopada 2008, 21:24

Super zdjęcie.Dobrze jest spotkać kogoś znanego daleko od kraju. Trzeba przyznać ze fajnie wszyscy wyszli.
Basket

Dawcio
Nowy na forum

Postautor: Dawcio » 29 listopada 2008, 21:26

Super zdjęcie!!. Dobrze jest kogoś spotkać znanego tak daleko od kraju.Jednak ten swiat jest naprawde mały.
Basket

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”