Adolfini pisze:znajdz tekst gdzie napisalem ze SIEDZICIE I KLASZCZECIE i znajdz drugi tekst ze wiem jak u was jest? ty czytaj misiu ze zrozumieniem wypowiadam sie tylko w kwestii jak was widzialem w Lesznie a reszta kibicow np z Gorozwa tez was widziala i tez was ocenili zbierzesz te oceny i masz caloksztalt waszych dokonan na wyjezdzie

zreszta twojkolega potwierdzil tylko ze spinacie sie na Krakow bo wszedzie indziej procz Torunia macie "za daleko"
A czym jest twoj klubik ? Sztucznym tworem ? Gdzie jest wasza przeszlosc ? Bo z tego co mi wiadomo to macie pewne problemy ze stwierdzeniem o wlasnej tozsamosci

Widze ze jestes na czasie bo akurat Tecza nie wygrala z zadnym topem ligi no bo Odra i AZs to tak wiesz raczej srodek albo koncowka tabeli, wiec rzeczywiscie nei ma co z toba dyskutowac bo brak ci info na ten temat przynajmniej tych aktualnych
ps. porownaj sobie budzety to sie dowiesz jaka roznica jest miedzy malym klubem a duzym kolosem w ktorego co roku pompuje sie mnostwo kasy a efekty ...przemilcze
rozumiesz słowa "ty i tobie podobni", czy masz za daleko do łba ?? Wrzuciłem was wszystkich wielkich kibiców z leszna do jednego worka

Pierwsze tłumaczenie żebyś zrozumiał... Jeśli chodzi o "top" ligi, to znasz takie słowo jak ironia ??? Czy mam Tobie też wytłumaczyć ??? Wiesz co ja jakoś nie mam problemów z określeniem przeszłości mojego klubu a ty naprawdę nie musisz się nią zajmować

A jeśli chodzi o budżety, to rzeczywiście efektów z tego w Gdyni nie ma żadnych tylko mam pytanie kiedy wy w tym swoim trapeziku będziecie mieli wieksze efekty ??? Kiedy za sto lat czy może chociaż za pięćdziesiąt ??
I jeszcze żeby nie było że Gdynia pozbyła się złośliwości, wielki kibicu z leszna ze świetną ekipą wyjazdową, mam pytanie ?? Skoro wasz klub nazywa się Tęcza Leszno, kiedy ustawisz swoich kumpli żeby w młynie nie siedzieli z szalikami w stylu PKM Duda i inne nazwy sponsorów ??? Bo coś mi tu śmierdzi pytaniem "jaka jest wasza przeszłość ???"
Endrju pisze:przemoe pisze:Gdzie te klapki i trąbki we młynie? Może jeszcze halogenami przeciwniczkom po oczach świecimy?
Klapeczki i trabeczki byly w cudzyslowiu napisane ;] Ale widocznie nie potrafiles zrozumiec
A argumenty ci dalem ... ze zamiast pozytywnego dopingu probowaliscie zagluszac kibicow gosci 
PS ( przypomina mi sie sytuacja z przed roku jak kibicowalilismy w 7 czy 8 osob... i na kazde nasze mocniejsze wejscie z dopingiem odzywaly sie spore gwizdy ... do tego stopnia ze inteligentnie wykorzystalismy to na akcjach waszego zespolu i tez byly gwizdy ).
I następny mądry... Ale cóż z Gorzowa jest, to wiele tłumaczy... A tak do twojego argumentu, małe pytanko z innej beczki ??? Co kibice Stali Gorzów robili w czasie meczu z Falubazem Zielona Góra gdy przyjezdni prowadzili doping i byli slyszalni ??? Bo jesli gwizdanie można zrozumieć jako doping dla swoich to okey "my jesteśmy najgorsi"

Endrju pisze:.:Lukas:. pisze:Adolfini pisze:boze chron mnie przed dziecmi neo ....
przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz

Człowieku a co mam czytac ??? wypociny ludzika który ma klubik w ekstraklasie dopiero 3 sezon, ile razy byles w Gdyni żeby ty i tobie podobni mogli nas oceniac w słowach "siedzi i klaszcze 5 osób"... Ogarnij się troche, bo widze ze znow wygraliscie troche pojedynków z samym topem ligi i leszczyński balonik zaczyna rosnąć... Osiągnijcie coś naprawdę w lidze i również na niwie kibicowskiej a poźniej zaczynaj jechać po innych kibicach... Rzeczywiscie do kibiców z Krakowa i <dawnej> Łodzi nie możemy nawet próbować się porównywać, ale wypowiadanie się o nas przez "kibiców" z leszna uważam za śmiesznie

Co maja wyniki sportowe do kibicowania ??... a teksty jestescie dopiero 3 sezon w ekstralkasie... sa naprawde zalosne.
Podejrzewam ze jak Lider Pruszkow wejdzie do Ekstraklasy nie bedzie odgrywal specjalnej roli w lidze... co nie znaczy ze chlopaki w przyszlym roku moga miec jedna z najlepszych ekip wyjazdowych

Tak przynajmniej sie zapowiada...
Żałośne to jest coś innego, ale nie będe się na ten temat rozpisywał tylko napisze jedno słowo "balonik = AZS"

a niestety prawdy nie przeskoczysz, są tylko 3 sezony w ekstraklasie a już chcą wszystkich ustawiać i wypisywać głupoty w stylu "w jesteście chooje, to my mamy ekstra ekipę wyjazdową jesteśmy jedni z najlepszy i wogóle jeszcze dla dowartościowania wpierd... sobie w podpis Antywisłę, bo przecież jestem z leszna"... A tak naprawdę to w dupie byl jak do tej pory i gówno widział

Ale marzenia mozna mieć prawda Endrju, to chyba gości z twoje Gorzowskiej ekipy napisał kiedyś, niedługo będziemy rządzić w koszykarskich halach w Polsce... Czekamy, czekamy