To ja poproszę Sandrinę Grudę, z której rezygnuje Koszykarz za Quanitrę Hollingsworth
gotowe
Fantasy WNBA - Grupa elimiancyjna - wymiany i transfery
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Re: Fantasy WNBA - Grupa elimiancyjna - wymiany i transfery
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
-
koszykarz
a EVE tylko na to czekała
No ale musiałem zrezygnować z jakiegoś centra bo jeśli chodzi o zestawienia 34 - to juz mi niewiele brakuje...
No ale musiałem zrezygnować z jakiegoś centra bo jeśli chodzi o zestawienia 34 - to juz mi niewiele brakuje...
koszykarz pisze:a EVE tylko na to czekała![]()
![]()
No bez przesady, natrafiła się okazja, to korzystam z niej, jeżeli w ogóle mogę?:)
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
Nie mogę już dłużej czekać aż do zdrowia powróci Asjha Jones,więc chciałabym ją wymienić na Nicole Powell
gotowe
gotowe
nie mam wyjścia, coraz bliżej końca sezonu a moje 3 zawodniczki kontuzjowane (Smith, Douglas i Fowles). Dwie zostawiam, ale rezygnuję z Kaśki Smith (F), która ten sezon ma niezbyt udany i poproszę Tinę Thompson (F)
gotowe
gotowe
-
koszykarz
Praktycznie już koniec rundy zasadniczej - a u mnie sporo brakuje do wypełnienia limitu 170 wystawień...
W celu uniknięcia zer - mój klub zmuszony jest do 2 zmian :
Za Anosike (c) i Dewanne Bonner (g) poproszę : Anete Jekabsone-Zogotę (g/F) oraz Renne Montgomery (g)
Trochę pokerowo - ale czasem trzeba
W celu uniknięcia zer - mój klub zmuszony jest do 2 zmian :
Za Anosike (c) i Dewanne Bonner (g) poproszę : Anete Jekabsone-Zogotę (g/F) oraz Renne Montgomery (g)
Trochę pokerowo - ale czasem trzeba
To ja poproszę Anosike za Lisę Leslie. A także Bonner za Loree Moore.
to ja poproszę za C, Sylvia Fowles inną środkową, która zagra na pewno w play-off i chce wywalczyć mistrzostwo w ostatnim roku gry czyli Lisa Leslie 
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”