Zgody/Kosy/Układy
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Re: Zgody/Kosy/Układy
Temat nie miał służyć rozkminkom kto komu i kiedy skroił 1 (słownie jeden..) szal, no ludzie nie róbcie wioski.
Poza tym prosiłem kompetentne osoby z ekip o wypowiadanie się..
Poza tym prosiłem kompetentne osoby z ekip o wypowiadanie się..
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
no dobra:
-Leszno i Gorzów nie trawie za napinki, z tego co wiem wikeszośc z nas Was nie lubi
- Bydgoszcz to wiadomo
- reszta duzy pozytyw,
- u nas lubiani sa AZS Poznań, Lider Pruszków, Włokniarz Pabianice, Orzełek, Jelonka
- nie mam (lub nie mamy) zdania na temat kibiców Stali Brzeg bo tych niestety u nas nie widzieliśmy,
- Row obojetni,
- Lotos na pocztaku paru debili chciało nam wmówic ze to mecze ...derbowe
Ogólnie obojętni ze wsakazaniem na lubiani
- Wisła dla mnie obojetni.
do układów lub zgód jeszcze nam daleko, jestesmy dosyc młoda ekipa, jak sami widzicie z duzymi problemami organizacyjnymi. O swoich osobistych symapatiach tu nie bede pisał
-Leszno i Gorzów nie trawie za napinki, z tego co wiem wikeszośc z nas Was nie lubi
- Bydgoszcz to wiadomo
- reszta duzy pozytyw,
- u nas lubiani sa AZS Poznań, Lider Pruszków, Włokniarz Pabianice, Orzełek, Jelonka
- nie mam (lub nie mamy) zdania na temat kibiców Stali Brzeg bo tych niestety u nas nie widzieliśmy,
- Row obojetni,
- Lotos na pocztaku paru debili chciało nam wmówic ze to mecze ...derbowe
- Wisła dla mnie obojetni.
do układów lub zgód jeszcze nam daleko, jestesmy dosyc młoda ekipa, jak sami widzicie z duzymi problemami organizacyjnymi. O swoich osobistych symapatiach tu nie bede pisał
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:-Leszno i Gorzów nie trawie za napinki, z tego co wiem wikeszośc z nas Was nie lubi
hermes46 pisze:O swoich osobistych symapatiach tu nie bede pisał
ja pisze o nas nie o sobie. a ja to nie wszyscy!
Wasza nie omylmość i pewność siebie wkurza innych. A jak juz cos ma byc dzwonicie pod pewien numer i na forach robicie tylko napinke jacy z Was twardziele. a jak co do czego to 40 minut po meczu jedziecie z obstawa psów. Ot taka prawda o zgodzie Leszno&Gorzów. Wsród Was sa tez asy które najpierw cos krzycza a potem zapytani o ten fakt ...wycofuja sie. Bo tak pewniej i bezpieczniej!
Wasza nie omylmość i pewność siebie wkurza innych. A jak juz cos ma byc dzwonicie pod pewien numer i na forach robicie tylko napinke jacy z Was twardziele. a jak co do czego to 40 minut po meczu jedziecie z obstawa psów. Ot taka prawda o zgodzie Leszno&Gorzów. Wsród Was sa tez asy które najpierw cos krzycza a potem zapytani o ten fakt ...wycofuja sie. Bo tak pewniej i bezpieczniej!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Hermes.....drogi internetowy napinaczu....Już za niedługo będziesz miał możliwość powiedzieć te głupoty co wypisujesz tu na forum. Nam ludziom z Gorzowa prosto w oczy. Zapraszam, chętnie rzeczowo porozmawiam. Dość już twego napinania przez internet. Zobaczymy czy weźmiesz się na odwagę i podejdziesz porozmawiać.
widze ze lubisz sie chwalic! I co tez 40 minut po meczu bedzie wracac z obstawa? Zgoda do czegoś zobowiązuje?
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Tomek_AZS_KK pisze:Siema.
Na wstępie to chcę sprostować wypowiedź jakiegoś człowieczka z Leszna który napisał że to Leszno nam skroiło szalik przy okazji meczu u nas . Ta ? dawo tu nie zagladałem i widze ze forum sie zmieniło nie wiem czy jest archiwum czy coś ale dla wytrwałych - poszukajcie tematu z tamtego meczu i zobaczcie płacze Leszna ze ukradlismy im szalik i to od osoby niepełnosprawnej aha i że ktoś u nas na hali z nożem biegał. Ale dobra to tylko Tęcza niech sobie rozkminiają pod Naszą nieobecność.
Chodzilo mi o Wasz szal skrojony Poznaniowi, wiec spokojnie
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
hermes46 pisze:widze ze lubisz sie chwalic! I co tez 40 minut po meczu bedzie wracac z obstawa? Zgoda do czegoś zobowiązuje?
Gwoli ścisłości oficjalnej zgody nie było i jak mnie pamięć nie myli nie ma! Są bardzo dobre kontakty, wspólne piwko przy okazji meczu obu drużyn i w miarę możliwości wspieramy się na pojedynkach AZS bądź Tęczy z innymi zespołami. Do przybicia zgody to jeszcze daleka droga i wiele czynów, ale w moim mniemaniu aby żyć w przyjaźni nie potrzebna jest żadna "oficjela".
Co do gorzowskich sympatii i antypatii:
- Tęcza Leszno -> już napisałem i nie będę się powtarzał;
- Orzeł Polkowice -> łatka derbów (wg "Gazety Lubuskiej") czyni swoje; kontakty można powiedzieć, że napięte ale bez przesadyzmu, jest kilka miłych aspektów w stosunkach obu klubów, ale jednak przeważają negatywy m.in. "kosa" z przyjaciółmi z Tęczy;
- (Energa?, Katarzynki?, AZS?, Nova Trading?) Toruń -> swego czasu miałem pozytywne opinie na temat kibiców z Torunia, ale przez co niektórych "twardzieli" moje zdanie na ich temat zrobiło 180 stopni w drugą stronę;
- AZS Poznań -> derby AZS-ów, najbliższy wyjazd -> zwiększone emocje, ale bez napinki;
- reszta zespołów pełen neutral
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
W z pierwszego postu:
A tymczasem mamy wspomnienia krojenia szali oraz indywidualne wypowiedzi w kwestii sympataii badz antypatii.
czyżby założenia tematu były aż tak skomplikowane?
w takim razie raz jeszcze
tym razem do mnie na priv. Tylko jedna osoba z danego klubu prezentuje stanowisko swojego klubu.
WISŁA KRAKÓW
Zgody: Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk, Unia Tarnów
Kosy: oficjalnie z nikim jeśli chodzi o koszykówkę
Dobre relacje Stal/Odra Brzeg
ENERGA TORUŃ (by yanek)
Zgody: brak
Kosy: brak
Dobre relacje: AZS Poznań
Złe relacje: Tęcza Leszno i chyba tyle
Reszta neutral
Tak więc prośba żeby osoby w miarę kompetentne z poszczególnych napisały o relacjach z innymi drużynami
A tymczasem mamy wspomnienia krojenia szali oraz indywidualne wypowiedzi w kwestii sympataii badz antypatii.
czyżby założenia tematu były aż tak skomplikowane?
w takim razie raz jeszcze
Tak więc prośba żeby osoby w miarę kompetentne z poszczególnych napisały o relacjach z innymi drużynami
tym razem do mnie na priv. Tylko jedna osoba z danego klubu prezentuje stanowisko swojego klubu.
WISŁA KRAKÓW
Zgody: Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk, Unia Tarnów
Kosy: oficjalnie z nikim jeśli chodzi o koszykówkę
Dobre relacje Stal/Odra Brzeg
ENERGA TORUŃ (by yanek)
Zgody: brak
Kosy: brak
Dobre relacje: AZS Poznań
Złe relacje: Tęcza Leszno i chyba tyle
Reszta neutral

WislaLive.pl
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
AZS KK JG - kibicowsko
W zablokowanym już temacie pisaliscie klubowo z kim zgoda z kim mniej przyjazne stosunki , zabrakło tam postu opisującego sytuacje z AZS KK JG. Pozwoliłem sobie założyć nowy temat celem wyjaśnienia.
B.Dobre układy : AZS Poznań , Orzeł Polkowice
In plus : Energa Toruń , Row Rybnik , Wisła Kraków (mimo znacznej antypatii częsci kibiców z powodu ich przekonań kibicowskich wyniesionych z wyjazdów pewnej wielkopolskiej piłkarskiej drużyny za którą to właśnie regularnie jeżdżą i kibicują jednak chodzi o układy PLKK więc + pozostaje. )
.
In minus : Gorzów
Złe układy - Brzeg , Leszno
reszta - neutral.
B.Dobre układy : AZS Poznań , Orzeł Polkowice
In plus : Energa Toruń , Row Rybnik , Wisła Kraków (mimo znacznej antypatii częsci kibiców z powodu ich przekonań kibicowskich wyniesionych z wyjazdów pewnej wielkopolskiej piłkarskiej drużyny za którą to właśnie regularnie jeżdżą i kibicują jednak chodzi o układy PLKK więc + pozostaje. )
In minus : Gorzów
Złe układy - Brzeg , Leszno
reszta - neutral.
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Re: AZS KK JG - kibicowsko
A ja mam pytanko skoro taki temat sie pojawił - czy działacie coś w I lidzie czy odpuściliście?
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Czekaj bo nie wiem czy ogarniam, czyli że część z was przemierza za Lechem cały świat, i z tego też powodu żywi antypatię do Wisły ? mimo że Karkonosze z tego co się orientuje mają układ chuligański ze Śląskiem ? Kto tak właściwie rządzi u was w mieście ?
Ps. Polecałbym patrzeć na Wisłę jako na całość, bez dzielenia na kosza piłkę czy coś. Takie postrzeganie którego my się trzymamy pozwala unikać wielu niezrozumiałych sytuacji.
Ps. Polecałbym patrzeć na Wisłę jako na całość, bez dzielenia na kosza piłkę czy coś. Takie postrzeganie którego my się trzymamy pozwala unikać wielu niezrozumiałych sytuacji.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Uklad chuliganski to chyba inna bajka, co nie?
A ogolnie rzecz biorac to majac takie dobre uklady czy nawet zgody, rzadko angazujecie sie w wyjazdy na AZS Poznan czy Orła... majac takie mozliwosci, chyba ze dzialacie konkretnie w I lidze, w co watpie bo nikt nie opisuje tak owych rzeczy, Pzd
A ogolnie rzecz biorac to majac takie dobre uklady czy nawet zgody, rzadko angazujecie sie w wyjazdy na AZS Poznan czy Orła... majac takie mozliwosci, chyba ze dzialacie konkretnie w I lidze, w co watpie bo nikt nie opisuje tak owych rzeczy, Pzd
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Wg mnie nie można pisać o in plus w kontekście Wisły jeśli w swoich szeregach ma się ludzi o nastawieniu Anty Wisła. W grę wchodzi co najwyżej neutralność albo najlepiej brak jakichkolwiek relacji.

WislaLive.pl
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
wlodi9 pisze:Uklad chuliganski to chyba inna bajka, co nie?
Nie kumasz za bardzo o co mi chodzi. Zastanawiam się glośno, jaka opcja kibicowska rządzi na trybunach w Jeleniej, skoro jedna z drużyn z tego miasta ma chuligański układ ze Śląskiem, co automatycznie wyklucza jakiekolwiek koneksje z Lechem.