Liquidor pisze: Już widzę te szaliki Arki w Krakowie.. taa.
nie ma to jak bujna wyobraźnia
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Liquidor pisze: Już widzę te szaliki Arki w Krakowie.. taa.
Liquidor pisze:tzn.? od razu zakładacie że nikt się w szaliku Arki nie wypuści ? czy może mam wierzyć że 'pozostaniecie wierni tradycji' i nie ważne co forsować będziecie nazwę Lotos ?
walczacy z wiatrakami pisze:Liquidor pisze:tzn.? od razu zakładacie że nikt się w szaliku Arki nie wypuści ? czy może mam wierzyć że 'pozostaniecie wierni tradycji' i nie ważne co forsować będziecie nazwę Lotos ?
wiekszosc z nas wie na pewno ze szalikow Arki nie zalozy... krzyczec Arka tez nie zamierzamy...
a i zaryzykuje stwierdzenie, że szalików Arki nie uświadczysz na hali Wisły
Liquidor pisze:Dobra my tu gadu gadu, a i tak czas pokaże swoje. Bez złośliwości, ale bardzo ciekaw jestem jak będzie wyglądać u was ogarnięcie wszystkiego jeśli klub faktycznie zmieni nazwę na Arka (sic!)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:gorzej jak oni nie beda identyfikowac sie z nowym klubem

Liquidor pisze:Dobra my tu gadu gadu, a i tak czas pokaże swoje. Bez złośliwości, ale bardzo ciekaw jestem jak będzie wyglądać u was ogarnięcie wszystkiego jeśli klub faktycznie zmieni nazwę na Arka (sic!)
Hala Lotosu- klasa europejska, pierwszy raz mialem okazje tam mecz oglądac, robi wrażenie, nawet z najwyższych miejsc dobra widoczność.
golew pisze:Cichaj Waść, od tamtej pory już jest spokój

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości