ME 2011 w Polsce
Moderatorzy: ann, BARTOLINO, rzymi, Ałgaja, Kuba, elen
Re: ME 2011 w Polsce
Brawo dla Czarnogóry! Grajcie tak dalej! 
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...
http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)
http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)
-
shineonball
- Żak
Koszykarz (Toruń) pisze:Perovanović to póki co dla mnie MVP ME . Zajebiście gra. Polkowice będą mieli wiele pożytku z niej.
Strzał w ,,10'' .
fejsbukowo: LUBIE TO!
..zgadzam się, w stu%
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Strasznie ciężko się ogląda mecze naszej repry. Jedna Ewka meczu nie wygra, nawet przy niewielkim ale jednak wsparciu Mowlik i Szott.
Żurowska jest cienka jak dupa węża, a jej zmiany z Kaczmarczyk są efektywne niczym chińczyki z A2, k... można dostać.
Żurowska jest cienka jak dupa węża, a jej zmiany z Kaczmarczyk są efektywne niczym chińczyki z A2, k... można dostać.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Oczywiście Perovanović rewelacja, ale dla mnie MVP ME to jak na razie mózg Czarnogóry - Skera. Jak ona gra na tych ME! Zawsze wie jak zagrać, jak wykorzystać potencjał Anny, czy Perovanović, w odpowiednim momencie rzucić trójkę, czy wejść pod kosz..
Odkrycie tych mistrzostw to 17-letnia Turcinovic. Jak ona pewnie czuje się na parkiecie przeciwko Hiszpankom, czy Francuzkom to masakra. Gdzie my mamy jakiś nasz 17-letni talent???
Odkrycie tych mistrzostw to 17-letnia Turcinovic. Jak ona pewnie czuje się na parkiecie przeciwko Hiszpankom, czy Francuzkom to masakra. Gdzie my mamy jakiś nasz 17-letni talent???
feri pisze:Oczywiście Perovanović rewelacja, ale dla mnie MVP ME to jak na razie mózg Czarnogóry - Skera. Jak ona gra na tych ME! Zawsze wie jak zagrać, jak wykorzystać potencjał Anny, czy Perovanović, w odpowiednim momencie rzucić trójkę, czy wejść pod kosz..
nasze talenty w tym czasie ucza sie bycia gwiazdami w sms-ie lomianki.
bball
flash pisze:nasze talenty w tym czasie ucza sie bycia gwiazdami w sms-ie lomianki.
w tym sęk,a już wkrótce następne panie dołączą do amatorskiej I ligi. Skera wydaje się,jak wino
- Jack Napier
- Amator
feri pisze:Odkrycie tych mistrzostw to 17-letnia Turcinovic. Jak ona pewnie czuje się na parkiecie przeciwko Hiszpankom, czy Francuzkom to masakra. Gdzie my mamy jakiś nasz 17-letni talent???
Turcinovic zadebiutowala w juniorskiej kadrze w wieku 13 lat. Ktos mial tez duze jaja aby wlaczyc ja do seniorskiej kadry w wieku 16 lat (co ciekawe nie ma dzis w kadrze jej 4 lata starszej siostry, ktos wie dlaczego?). U nas najmłodsza w kadrze jest 22 letnia Kaczmarczyk, debiutująca na tym Eurobaskecie i niemiłosiernie wyszydzana w Internecie za to, ze popełnia błędy.
I jeszcze taka lakoniczna różnica ADF w przeciwieństwie do jednej z "gwiazd" polskiej reprezentacji po oddanym rzucie nie poprawia sobie zbyt często kitka. 
PS.A może to nałóg,bo miałem na przykład kolegę,który podczas meczu piłki nożnej ciągle zaglądał pod swoje.....podeszwy.
PS.A może to nałóg,bo miałem na przykład kolegę,który podczas meczu piłki nożnej ciągle zaglądał pod swoje.....podeszwy.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ogladajac mecze Brytyjek Leedham z przyjemnoscia zobaczylbym jeszcze raz w koszulce AZS-u 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Ogladajac mecze Brytyjek Leedham z przyjemnoscia zobaczylbym jeszcze raz w koszulce AZS-u
poznaj moje chamskie serce. Dziś spełnię Twe życzenie:

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Dzieki
Heh ale ciekawy jestem gdzie zagra : ) i nie zdziwilbym się wcale gdyby to byl jakis polski "podbieracz" ; D
Heh ale ciekawy jestem gdzie zagra : ) i nie zdziwilbym się wcale gdyby to byl jakis polski "podbieracz" ; D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Przed chwilą wysłuchałem dosyć długiego wywiadu z Dariuszem Maciejewskim dla bydgoskiego radia PiK........
Wypowiedź nie co nostalgiczna po której zrobiło mi się trochę żal trenera reprezentacji. Panie Darku z wieloma sprawami się zgadzam,ale kilku selekcji przed mistrzostwami i decyzji na samym parkiecie naprawdę nie rozumiem,ale jeszcze raz podkreślam szkoleniowe umiejętności cały czas szanuję.
PS.Władze PZKosz muszą też na spokojnie wszystko przemyśleć. Podjąć pracę z tym materiałem to spore wyzwanie. Ja też powoli "chłodzę głowę" po tym wszystkim. Trzymałem kciuki za tą drużynę,jak za każdą inną polską reprezentacją.
Wypowiedź nie co nostalgiczna po której zrobiło mi się trochę żal trenera reprezentacji. Panie Darku z wieloma sprawami się zgadzam,ale kilku selekcji przed mistrzostwami i decyzji na samym parkiecie naprawdę nie rozumiem,ale jeszcze raz podkreślam szkoleniowe umiejętności cały czas szanuję.
PS.Władze PZKosz muszą też na spokojnie wszystko przemyśleć. Podjąć pracę z tym materiałem to spore wyzwanie. Ja też powoli "chłodzę głowę" po tym wszystkim. Trzymałem kciuki za tą drużynę,jak za każdą inną polską reprezentacją.
Aukcja charytatywna!
http://allegro.pl/pilka-molten-autograf ... 97071.html
Do kupienia m.in piłka z autografami reprezentacji Polski.
Wiem że nieco nie związane z tematem, jednak szczytny cel i mam nadzieję ze moderatorzy będą wyrozumiali
.
Ponadto zapraszamy do innych aukcji
http://allegro.pl/pilka-molten-autograf ... 97071.html
Do kupienia m.in piłka z autografami reprezentacji Polski.
Wiem że nieco nie związane z tematem, jednak szczytny cel i mam nadzieję ze moderatorzy będą wyrozumiali
Ponadto zapraszamy do innych aukcji