Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
czytałem i skomentowałem
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Daniello
Waldi pisze:Daniello pisze: (...) Najlepiej całą sytuację jaka jest w Wiśle w sprawie tego zajścia pokazuje dzisiejszy komentarz Lukasza Jedlewskiego w ''PS''nic dodac nic ująć![]()
Też uważasz jak red. Jedlewski, że Nolan podbiegła rozdzielić Powell i Skerovic? Jeśli tak uważasz to obejrzyj sobie kilka razy powtórki tej sytuacji z różnych kamer. Ale pamiętaj, red. Jedlewski nigdy nie pisze źle o Lotosie
Waldi, nie wiem w jakim celu podbiegła Nolan(chyba solidarność rasowo - Detroitowo-Lotosowo-przyjacielska
Daniello pisze:
Waldi, nie wiem w jakim celu podbiegła Nolan(chyba solidarność rasowo - Detroitowo-Lotosowo-przyjacielska)ale faktem jest że nawet Skerović nie tknąła a po obejrzeniu, tej akcji wnikliwie , widac ze piłkę z rąk wytrąciła jej Shannon!!A czy p. Jedlewski pisze źle o innych klubach
,zesztą co ma pisac źle o lotosie , skoro nic złego sie tam nie działo, a sukcesy sportowe są niepodważalne.Po drugie toakurat miałem tu na mysli co napisał o zachowaniu Prezesa Mięty w czasie rozmowy telefonicznej i tego jak sie musiały Lotosianki udać na kolację a nie tego co robiła albo nierobiła w tej akcji Nolan:twisted: [/b]
Widać mam podobną opinię o redaktorze "PS" jak prezes Wisły
A co do Nolan, nie pisałem o piłce tylko o jej zachowaniu, które zdecydowanie świadczyło, że jej zamiarem nie jest rozdzielanie koszykarek, jak to widział red. Jedlewski
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”