Sesja zdjęciowa Miss Basket 2004 - Alicji Perlińskiej

Zdjęcia nie tylko z meczy, materiały archiwalne, pamiątki.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 08 stycznia 2005, 17:30

Zdjęcia są rzeczywiście bardzo fajne. Mikey, Ty to masz wtyki :D .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 stycznia 2005, 23:14

Polecam lekturę jutrzejszej GW :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 11 stycznia 2005, 23:27

simon pisze:Polecam lekturę jutrzejszej GW :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Czy to ma jakikolwiek związek z wyborem Ali na Miss??

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 12 stycznia 2005, 00:05

Viallos pisze:
simon pisze:Polecam lekturę jutrzejszej GW :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Czy to ma jakikolwiek związek z wyborem Ali na Miss??
Skoro jest info w tym wątku to zapewniam cię ze tak :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 stycznia 2005, 09:59

Łódzką miss koszykarek można oglądać w internecie

iwan 11-01-2005 , ostatnia aktualizacja 11-01-2005 20:50

Alicja Perlińska została Miss Basket 2004. Fotografie z sesji zdjęciowej najpiękniejszej polskiej koszykarki można już oglądać w internecie

O tytuł miss rywalizowało 17 pierwszo- i drugoligowych zawodniczek. Finał rozegrał się między dwiema pięknościami; Alą i Agnieszką Szott z Gorzowa, triumfatorką sprzed dwóch lat. Głosowali forumowicze na najpopularniejszym polskim portalu koszykarskim - www.kosz.webd.pl. - Do ostatniej chwili rozstrzygały się losy wygranej - opowiada Marcin Głuszak, największy kibic Ali, który zgłosił łodziankę do konkursu. - Rzutem na taśmę zwyciężyła moja kandydatka.

Głuszak jest kibicem ŁKS, klubu, w którym Ala grała przez kilka sezonów. Choć od września Miss Basket 2004 występuje w PZU Polfie Pabianice, to nie straciła fana. Po wywalczeniu korony najpiękniejszej Głuszak zaproponował koszykarce sesję zdjęciową. Najlepsze fotografie można oglądać na wspomnianym portalu kibiców koszykówki. - Ala jest bardzo krytyczna wobec siebie, więc trudno było nam wybrać zdjęcia do publikacji - mówi Głuszak. - Z ponad 50 zdecydowaliśmy się na osiem. Pomagał nam w tym tata Alicji.

Ala, zwana przez trenerów "Perełką" albo "Małą", nie pierwszy raz została doceniona przez kibiców, a ostatnio właśnie jej fani łódzkich drużyn poświęcają najwięcej miejsca na forach dyskusyjnych. Koszykarki to nie peszy: - Cieszę się z tytułu miss, ale nie mam z tego powodu większego powodzenia u płci przeciwnej. Moje życie wcale się nie zmieniło.

Dla panów mamy złą wiadomość - Ala ma chłopaka. Jest nim rugbista Budowlanych Łódź Piotr Milczak. Musi wykazać się dużą cierpliwością, kiedy jego dziewczyna rozdaje autografy i pozuje do zdjęć. Być może problem rozwiąże strona internetowa. - Miss Basket powinna mieć swoją stronę. Zrobiłem już wszystko, żeby przekonać Alę, ale ona wciąż się waha. Może wy mi pomożecie nakłonić ją do tego? - pyta Piotr Głuszak.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 stycznia 2005, 11:20

pyta Piotr Głuszak.

nooo, mała poprawka - Marcin - ale poza tym ok :D

Uściślę jeszcze, że cała sprawa jest oczywiście o stronie oficjalnej.

Ps. A jeszcze moje refleksje na temat naszych wyborów - już pisałem dawno temu, że (nie spodziewałem się, że na taką skalę) wybory były naszym wspólnym sukcesem wewnętrznym i zewnętrznym - a teraz to śmiało można powiedzieć, że (oczywiście w płaszczyźnie promocji, reklamy naszego forum) były mega sukcesem!!!

jeszcze raz wszystkim dziękuję za zaangażowanie

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 12 stycznia 2005, 12:39

No proszę - takiego obrotu spraw się nie spodziewałem - dziękuję wszystkim forumowiczom i mam nadzieję że takie wybory staną się już tradycją w corocznym podsumowaniu sezonu.

Adam
Żak

Postautor: Adam » 12 stycznia 2005, 13:29

Taka zła ta gazeta, a takie artykuły drukuje :D Bardzo fajnie, że coś takiego się okazało. Szkoda trochę, że nie poszedł nasz "sztandarowy" adres www.kkforum.pl, ale i tak dobrze :)

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 12 stycznia 2005, 13:41

Adam pisze:Taka zła ta gazeta, a takie artykuły drukuje :D Bardzo fajnie, że coś takiego się okazało. Szkoda trochę, że nie poszedł nasz "sztandarowy" adres www.kkforum.pl, ale i tak dobrze :)

Dokładnie - szkoda z tym adresem (mówiłem mikeyowi o tym), ale na szczęście z tego adresu jest przekierowanie dokładnie na www.kkforum.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 12 stycznia 2005, 15:57

simon pisze:
pyta Piotr Głuszak.

nooo, mała poprawka - Marcin - ale poza tym ok :D
Fakt tego to mogliby mi oszczędzić :evil: Ale poza tym oprócz drobniutkich niescisłości cieszę sie głównie z faktu ze osoba Ali jest coraz bardziej rozpoznawalna, że jej popularność rośnie w środowiskach nie tylko sportowych (artykuł został umieszczony na 2 stronie GW, a więc nie w dziele sportowym) no i rzecz jasna cieszy mnie reklama dzięki której nasz portal i forum zostaną rozpopularyzowane :)
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 stycznia 2005, 17:23

Nio, nio.. poszliśmy po szerokiej :) hihi.. Fajny artykuł, bardzo satysfakcjonujące chyba podsumowanie "pracy" promotora ;) Faktycznie szkoda trochę podania mniej wbijającego się w pamięć adresu... no ale nie można mieć wszystkiego tak od razu. Rozmawialiśmy już o tym z Viallosem, wspomnę więc też na Forum, a miejsce chyba do tego odpowiednie... wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zaprojektowanie i zainwestowanie w ładne, kolorowe wizytówki reklamowe Portalu i Forum. Można by je dokładać np do biletów na salach, czy rozdawać przy innych okazjach. A co do Wyborów - też nie spodziewałem się, że aż tak się rozwiną... trzeba iść za ciosem i pomyśleć nad nowymi zabawami i konkursami. Może Miss Mokrego Koszykarskiego Podkoszulka? ;) JOKE!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 stycznia 2005, 18:27

Marcin Głuszak= Mikey????????????
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 stycznia 2005, 19:39

MARAS pisze:Marcin Głuszak= Mikey????????????

:lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D :D - Sherlok z Ciebie :wink: :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 12 stycznia 2005, 20:52

Lisu pisze:...O tytuł miss rywalizowało 17 pierwszo- i drugoligowych zawodniczek. ..

:roll:
coś tu chyba jest nie tak ??
czy mi się tylko wydaje??
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
simon