Mecz pokazowy!?
Moderator: qBK
No i pojawił się problem, bo jak się nieoficjalnie dowiedziałem mecz Ostrovia - Cukierki może odbyć się nie w sobotę jak planowano, lecz w piątek czyli dzień wcześniej. Jak będzie coś wiadomo więcej na ten temat to na pewno będziemy informować. Z Matim i Zizu jestem w stałym kontakcie.
..you got to lose, to know how to win..
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Intarex pisze::( mam nadzieje ze to się nie sprawdzi
UWAGA!!!
Klub TS OSTROVIA informuje, że spotkanie z Cukierkami Odrą Brzeg rozegrane zostanie w najbliższy PIĄTEK (11 lutego 2005) o godzinie 18! Mecz jak zawsze odbędzie się w hali przy ulicy Krotoszyńskiej.
http://www.ostrovia.pl/index.php?functi ... all&no=142
NIESTETY CHYBA PO MECZU!
-
parr
parr pisze:czesc wam chcialem sie dowiedziec co z tym meczem pokazowym czy on sie odbedzie czy nie![]()
![]()
![]()
bo my bedziemy na bank daj znac jak mozesz narka
Bedziemy na bank ale chyba niezdązymy na ten mecz kibiców o ile wogóle sie on odbedzie. Mamy wyjazd z Brzegu o 13 czyli bedziemy w Ostrowie na ok 15 albo nawet troche później. A mecz koszykarek jest o 17 wiec marne szanse na rozegranie tego spotkania.
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
GURU pisze:parr pisze:czesc wam chcialem sie dowiedziec co z tym meczem pokazowym czy on sie odbedzie czy nie![]()
![]()
![]()
bo my bedziemy na bank daj znac jak mozesz narka
Bedziemy na bank ale chyba niezdązymy na ten mecz kibiców o ile wogóle sie on odbedzie. Mamy wyjazd z Brzegu o 13 czyli bedziemy w Ostrowie na ok 15 albo nawet troche później. A mecz koszykarek jest o 17 wiec marne szanse na rozegranie tego spotkania.
Mecz planuje na 15! Później nie ma najmniejszych szans! Jeszcze nie wiem co z halą nawet. Dzisiaj wieczoram będę rozmawiał. Musielibyście przy dobrych wiatrach koło 12 z Brzegu wyjechać. Późniejsza godzina niż rozpoczęcie spotkania naszego o 15 nie wchodzi wogóle w grę!!!! A więc musicie się określić szybko bo nie wiem czy z tą halą cokolwiek ustalać