Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.
PoZdRoFFa :->
przegralismy z cukierkami
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Re: :-/
LoKKuS pisze:Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.
no prosze następny klient na moderatora i trenera... co do chamskich postów to sa wywalane w miarę mozliwości... ale jak zawsze, znajda sie niezadowoleni goście... nie moza wszystkim dogodzic... jedni mówia by wywalac, drudzy ze cenzure uskuteczniamy... wrrrr
co do noża w plecy to mozesz podac jakis przykład????
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2005, 18:49 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
LoKKuS pisze:Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.
MOD:A ja Cie czlowieku w ktoryms poscie bronilem - to przyklad tego, ze moderator tez sie myli
NIE pozdroofa
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
hydraulicy
- Nowy na forum
kyS pisze:LoKKuS pisze:Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.
MOD:A ja Cie czlowieku w ktoryms poscie bronilem - to przyklad tego, ze moderator tez sie myli. Nie wiem czy jeszcze tego nei zauwazyles, ale poziom tego forum ksztaltuja jego uzytkownicy
Taki wpis jak twoj dokladnie oddaje to co sie dzieje na forum, kazdy ma pretensje do kazdego, a zeby naspisac cos rozsadnego o grze to juz nikt nie ma sily. A ty co?! niby twoj post to nie jest dno? Myslisz, ze jak napiszesz cos tak "madrego", to to cos zmieni. Powtorze sie: z zalami to do kosciola.
NIE pozdroofa
Kyśiu absolutnie masz racje
W sumie post przypominajacy robcia
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”