AZS Poznań-AZS Gorzów 72:59

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Akademickie derby dla poznanianek

Postautor: Mytek » 13 lutego 2005, 10:36

kula pisze:
Warto również podkreślić fantastyczną postawę kibiców obydwu drużyn, którzy momentami tworzyli ciekawsze widowisko niż, to które miało miejsce na parkiecie. Przede wszystkim fani obydwu ekip dopingowali ponad podziałami i kulturalnie, co pokazuje, że wielu ludzi z różnych miast potrafi złączyć jedna pasja koszykówka.

Autor: Łukasz "kula" Klin.

pozwole sobie się powtórzyć: piękne słowa :!: :!: :!:
reloaded :]

Zagloba
Żak

Postautor: Zagloba » 13 lutego 2005, 10:38

Mytek pisze:
hydraulicy pisze:Skandaliczne zachowanie ochrony z Poznania jak i tego śmiesznego kibica zepsuło wizerunek gospodarzy szkoda
Naturalnie sprawa kibica została wyjaśniona na miejscu ale i tak co było to było.
Ogólnie wrażenie gościnności gospodarzy pozostawia wiele do życzenia, u nas na mecze Kibice przyjezdni u nas wchodzą za friko, ale to w sumie nie chodzi o kasę bo dziadami nie jesteśmy a o zachowanie ochrony i Waszego ziomka
Mecz spoko, kibice z kk z Poznania super, ale panowie to Wy jako kk powinniście dbać o przyjezdnych, o to zeby oni wyjechali zadowoleni a nie wkur...!!!

no przeciez wchodziliscie chyba za friko :!: :?: :shock:
co do przyjecia: staralem sie przyjac Was jak najlepiej chcialem takze abysciw wyjechali zadowoleni, niestety nie rozdwoje sie i nie moglem upilnowac tego bojowkarza; poza tym ja przeciez nie moge odpowiadac za wszystko co dzieje na hali, szczegolnie na tak duzej hali....., prawda?
co do ochrony to zgadzam sie w 100%, poznanska ochrona to szajz! :

Nie przejmoj sie nie dogodzisz wszystkim takie zycie.
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2005, 10:42

Już przestańcie tak narzekać!!! Skoro ktoś od was dostał w buzie to powinniście dać kopa temu gosciowi z Lecha i byłoby po sprawie, jak to jest z Wasmi jedziecie razem a jak ktos zaczepia kogoś z was to reszta gdzie była?

Ochorna na was nabluzgała i co z tego? Na mecz pojechałeś czy do teatru? Aż tak bardzo to was uraziło :shock:

hydraulicy pisze:ale panowie to Wy jako kk powinniście dbać o przyjezdnych, o to zeby oni wyjechali zadowoleni a nie wkur...!!!

:shock: O ile mi wiadomo to żadnej zgody nie ma między wami? Oni są od dopingowania swojego klubu a nie niańczenia przyjezdnych.

Panowie przecież jesteście dorosłymi facetami a płaczecie jak jakieś panienki. Z takim nastawieniem to parę lat temu dostalibyście ciężkie lanie jeszcze zanim byście na halę weszli.

meczyk

Postautor: meczyk » 13 lutego 2005, 10:52

Lisu pisze:Już przestańcie tak narzekać!!! Skoro ktoś od was dostał w buzie to powinniście dać kopa temu gosciowi z Lecha i byłoby po sprawie, jak to jest z Wasmi jedziecie razem a jak ktos zaczepia kogoś z was to reszta gdzie była?

Ochorna na was nabluzgała i co z tego? Na mecz pojechałeś czy do teatru? Aż tak bardzo to was uraziło :shock:

hydraulicy pisze:ale panowie to Wy jako kk powinniście dbać o przyjezdnych, o to zeby oni wyjechali zadowoleni a nie wkur...!!!

:shock: O ile mi wiadomo to żadnej zgody nie ma między wami? Oni są od dopingowania swojego klubu a nie niańczenia przyjezdnych.

Panowie przecież jesteście dorosłymi facetami a płaczecie jak jakieś panienki. Z takim nastawieniem to parę lat temu dostalibyście ciężkie lanie jeszcze zanim byście na halę weszli.

w gorzowie jest inna atmosfera ale i unas mozna zrobic zeby bylo nie milo zaden klopot
ty od nianki wez sie puknij mlotkiem w leb zanim wyglososz jakis komentarz skoro ty na mecz przychodzisz z nastawieniem ojki i p... o bujkach jakie manto bysmy dostali to jestes dla mnie skonczonym kretynem

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 11:02

Lisu pisze:Już przestańcie tak narzekać!!! Skoro ktoś od was dostał w buzie to powinniście dać kopa temu gosciowi z Lecha i byłoby po sprawie, jak to jest z Wasmi jedziecie razem a jak ktos zaczepia kogoś z was to reszta gdzie była?

kolego jestes beznadziejmym bandziorem silnym w grupie wiesz co by sie stalo gdyby byla zadyma napewno gorzow dostalby po mordachl ale pozniej pojedynczo ci co by skrzywdzili chlopakow byliby znalezieni i byloby przykro napewno przykro
silni jestescie bandziory w grupie ale pojedynczo sracie w gacie jak was odwiedzaja panowie w garniturach

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 lutego 2005, 11:19

Niechce nic sugerowac! I to sie nie tyczy do tych wiernych kibiców!
Ale w porachunkach poznansko- gorzowskich jest remis 1:1
Lysy wlasnie wyrównal nam rachunki za Italie prawda Mytek!

Oczywiscie to nie ma na celu zerwania naszych znajomosci tylko przyblizeniu faktów!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 13 lutego 2005, 11:28

Panowie po co te kłótnie - wszędzie znajdą się oszołomy, którzy idą na mecz szukać zaczepek. Jadąc na wyjazd swojej drużyny trzeba sie z tym liczyć. Niemniej po to jest to forum, aby zbliżyć kibiców koszykówki do siebie, aby na halach nie panowała atmosfera z meczy piłkarskich.
To co mówi Lisu jest prawdą - kilka lat temu nie skończyłoby się na jednym uderzeniu w twarz.
Nie możecie miec za to pretensji do chłopaków z Poznania że do tego dopuścili - to nie ich wina, podobnie jeżeli chodzi o wejście na hale za free. Wina waszego kierownika że nie potrafi zatroszczyć się o swoich kibiców. W żadnym wypadku nie można miec o to pretensji do forumowiczów.
Mimo wszystko sądze że dzięki forum o wiele bezpieczniej jedzie się gdziekolwiek na mecz aniżeli było to nawet 2,3 lata temu. Ja sam miałem wielkie opory przed wejściem na sale choćby ŁKSu, a teraz mnie tam chlebem i solą :lol: :lol: :lol:
Pozdro dla normalnych

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Strzal » 13 lutego 2005, 11:32

thomas72 pisze:
wypierdalac do kasy

nasz ochroniarz jakby sie tak odezwał, odrazu by wyleciał z pracy :!: :!: :!:

To swiadczy tylko o poziomie tych klubow :)
jeden z kibiców poznania (był w szaliku) uderzył jednego z naszych w twarz...

debil pomylil Arene ze stadionem Lecha chyba :evil: frajerstwo sie szerzy!
<b> Michael Jordan On The Max </b>

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 13 lutego 2005, 11:35

Panowie w co wy brniecie?
Jesteście kibicami czy bandziorami?
Wyrównał rachunki weź ty się chłopie Maras zastanów Co piszesz. Widać odważny jesteś skoro przysłałeś kolegę żeby wyrównał z nami jakieś porachunki.
Kolego Lisu ochrona na nas nabluzgała co z tego? A z tego to ze są niekulturalni i powinni ziemniaki na straganie sprzedawać a nie pilnować porządku.
Gdzie była nasza reszta jak lysy uderzył naszego człowieka? Byliśmy na miejscu nasz człowiek sam wyjaśnił z łysym sprawę. Sam bo my mamy honor a przede wszystkim kulturę
Pewnie gdyby ciebie ktoś zaczepił 10 kolegów wywołałoby burdę a to przecież nie o to chodzi.
Siła nie polega na tym ze przyjdzie 30 kibiców i nas pobiją nie tędy droga
Forum jest po to żeby wygłosić swoją opinie i ja to właśnie zrobiłem,
Szkoda ze była taka sytuacja z tym łysym i tyle, to że płaciliśmy za wejście 10 zł to naprawdę nic wielkiego o to pretensji nie mamy, po prostu powiedziałem ze u nas wchodzą za darmo przyjezdni i zrobiłem to informacyjnie.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2005, 11:45 przez hydraulicy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 13 lutego 2005, 11:41

Myślę że wyżej już po krótce wyjaśniłem forumowiczom o co w tym wszystkim chodzi. Proszę o kontynuowanie tematu w kierunku gry zawodniczek i ich poziomu na parkiecie (a nie jakichś tam ochroniarzy - chociaż w Poznaniu zawsze z tym ciężko - podobny koleś na Chwiałce :evil: ), bo jak narazie to niewiele z tych wszystkich postów o tym mówi :wink:

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 13 lutego 2005, 11:50

MARAS pisze:Niechce nic sugerowac! I to sie nie tyczy do tych wiernych kibiców!
Ale w porachunkach poznansko- gorzowskich jest remis 1:1
Lysy wlasnie wyrównal nam rachunki za Italie prawda Mytek!

Oczywiscie to nie ma na celu zerwania naszych znajomosci tylko przyblizeniu faktów!

a co ty sugerujesz?
kim był ten do którego podszedł ten łysy on był wiernym kibicem AZS-PWSZ
świetnie stary wyrónał twoje rachunki jestes gościem brawo!!!
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2005, 12:13

Niestety muszę zabrać głos bo zostałem nazwany "beznadziejmym bandziorem silnym w grupie", "skonczonym kretynem" przez ludzi którzy nawet nie mieli odwagi się podpisać!!!

Zaczen może od tego że chyba nie zrozumieliście mojego postu - z wyjątkiem Viallosa który chyba wszystko wytłumaczył.

Mała prośba do gości żeby się tak nie unosili i obrażali innych tylko dokładnie czytali co się do nich pisze.

Robicie aferę z byle czego. Czy to że ktoś od was dostał w gebę naprawdę jest tematem numer jeden dla was? To że u was jest tak pięknie i kulturalnie (jak widać nie --> szal Poznaniaków) to nie oznacza że w całym kraju tak jest. Macie małe pojęcie o tym co się działo jeszcze kilka lat temu na halach (skoro tak piszecie) więc zwracam wam uwagę że jak sie jeździ na wyjazdy trzeba być ostrożnym bo zawsze znajdzie się ktoś komu sie nudzi.

Nigdzie nie napisałem że fajnie że ktoś od was dostał klapsa ani że ochrona była nie kulturalna ani że musieliście płacić za bilet - wk....a mnie tylko jak ktoś robi z taki rzeczy afery na forum!!! Dla wielu forumowiczów to nic w porównaniu z ich przygodami wyjazdowymi ale nie jak wam zwróciłem uwagę to od razu jestem bandziorem i chuliganem. Swoją drogą ciekawe jabyście nazwali chłopaków z Olimpi i Włókniarza którzy są tu jedymi z najaktywniejszych forumowiczów gdyby napisali wam w czym brali udział podczas różnych wyjazdów w poprzednich latach.

Tak to już było i niestety wciąż jeszcze można się z tym spotkać. Jeżeli coś takiego wam przeszkadza to zostać lepiej w domu w kapciach przed telewizorem a nie zabieraj się za kibicowanie.

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 12:17

Lisu pisze:Niestety muszę zabrać głos bo zostałem nazwany "beznadziejmym bandziorem silnym w grupie", "skonczonym kretynem" przez ludzi którzy nawet nie mieli odwagi się podpisać!!!

Zaczen może od tego że chyba nie zrozumieliście mojego postu - z wyjątkiem Viallosa który chyba wszystko wytłumaczył.

Mała prośba do gości żeby się tak nie unosili i obrażali innych tylko dokładnie czytali co się do nich pisze.

Robicie aferę z byle czego. Czy to że ktoś od was dostał w gebę naprawdę jest tematem numer jeden dla was? To że u was jest tak pięknie i kulturalnie (jak widać nie --> szal Poznaniaków) to nie oznacza że w całym kraju tak jest. Macie małe pojęcie o tym co się działo jeszcze kilka lat temu na halach (skoro tak piszecie) więc zwracam wam uwagę że jak sie jeździ na wyjazdy trzeba być ostrożnym bo zawsze znajdzie się ktoś komu sie nudzi.

Nigdzie nie napisałem że fajnie że ktoś od was dostał klapsa ani że ochrona była nie kulturalna ani że musieliście płacić za bilet - wk....a mnie tylko jak ktoś robi z taki rzeczy afery na forum!!! Dla wielu forumowiczów to nic w porównaniu z ich przygodami wyjazdowymi ale nie jak wam zwróciłem uwagę to od razu jestem bandziorem i chuliganem. Swoją drogą ciekawe jabyście nazwali chłopaków z Olimpi i Włókniarza którzy są tu jedymi z najaktywniejszych forumowiczów gdyby napisali wam w czym brali udział podczas różnych wyjazdów w poprzednich latach.

Tak to już było i niestety wciąż jeszcze można się z tym spotkać. Jeżeli coś takiego wam przeszkadza to zostać lepiej w domu w kapciach przed telewizorem a nie zabieraj się za kibicowanie.

jestes skonczonym cwaniaczkiem a w czym oni brali udzial obchodzi nas tyle co nic ,dobrze by bylo gdyby policja sie zainteresowala takim cwaniaczkami jak ty ale to napewno zrobi gwarantuje ci to

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 13 lutego 2005, 12:19

Witajcie, jestem przewodniczącym Klubu Kibica AZS Poznań, jestem bardzo zaniepokojony sytuacją, która zaistniała na meczu pomiędzy nami a AZSem PWSZ Gorzów. Wiem nie wypowiadam się często na tym forum, właściwie w ogóle, gdyż mam wiele ważniejszych spraw na głowie, ale to co wypisywane jest tutaj ostatnio przeraża mnie. Fakt gdy byliśmy na meczu w Gorzowie doszło do nie przyjemnego incydentu ale na mieście i sami sobie jesteśmy tego winni, gdyz nie potrzebnie afiszowaliśmy się barwami naszego AZSu. To co napisał Maras na forum jest niepoważne tak jak on jest niepoważny!! Nie mogło być mowy o żadnym o jakimkolwiek!! rewanżu, wręcz przeciwnie miałem w planach ugościć kibiców AZS PWSZ jak najlepiej, aby zrewanżować im się za wspaniałe przyjęcie w Gorzowie. Rozmawiając z przedstawicielami gorzowskiego klubu kibica nie było widać ani przez moment jakieś niechęci czy wrogości!! Ja myśle, że zachowanie tego pana w Arenie było jakie było, szkoda że nie zaragowałem tak jak powinnienem i nie poprosiłem naszej "kulturalnej ochrony" o usuniecie tego Pana z sali. Wszystkich kibiców gorzowskich przepraszam za ten incydent, oraz za to że musieliście kupować bilety, bo z tego co wiem jakaś pula kibiców gości ma wstęp wolny!! Tak jest w regulaminie spróbuje to wyjaśnić. A jeśli chodzi o poznańską ochrone to może ja skwituje to tak: niedawno jeden z tych szanownych panów powiedział do mojego kolegi, niepełnosprawnego i teraz cytuje: " Jak jesteś kulawy to na ch.. tu przychodzisz, lepiej siedz w domu" Niestety ale KK nie odpowiada za zachowanie ludzi którzy mają takie a nie inne horyzonty.
W tym miejscu jeszcze raz serdecznie przepraszam za te wszystkie wydarzenia które miały miejsce w poznańskiej Arenie, jednocześnie mam nadzieje, że te incydenty nie wpłyną na nasze wzajemne- mysle dobre stosunki. I na koniec jeszcze jedna prośba do wszystkich forumowiczów, aby od dnia dzisiejszego po prostu przestali tolerować mówiąc prościej zaczęli "olewać" kol. Marasa, bo większych bzur na tym forum już chyba nikt nie pisze. I jeszcze jedna prośba do Pana Administratora, że jeżeli istnieje taka możliwość to założyć mu na jakiś czas "bana", bo nie chce aby jedna osoba wypowiadała się o całym naszym KK. Taką praktykę po prostu trzeba ukrócić!!

z poważaniem przewodniczący klubu kibica AZS Poznań: Łukasz Zarzycki

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 12:24

Łukasz-fan pisze:Witajcie, jestem przewodniczącym Klubu Kibica AZS Poznań, jestem bardzo zaniepokojony sytuacją, która zaistniała na meczu pomiędzy nami a AZSem PWSZ Gorzów. Wiem nie wypowiadam się często na tym forum, właściwie w ogóle, gdyż mam wiele ważniejszych spraw na głowie, ale to co wypisywane jest tutaj ostatnio przeraża mnie. Fakt gdy byliśmy na meczu w Gorzowie doszło do nie przyjemnego incydentu ale na mieście i sami sobie jesteśmy tego winni, gdyz nie potrzebnie afiszowaliśmy się barwami naszego AZSu. To co napisał Maras na forum jest niepoważne tak jak on jest niepoważny!! Nie mogło być mowy o żadnym o jakimkolwiek!! rewanżu, wręcz przeciwnie miałem w planach ugościć kibiców AZS PWSZ jak najlepiej, aby zrewanżować im się za wspaniałe przyjęcie w Gorzowie. Rozmawiając z przedstawicielami gorzowskiego klubu kibica nie było widać ani przez moment jakieś niechęci czy wrogości!! Ja myśle, że zachowanie tego pana w Arenie było jakie było, szkoda że nie zaragowałem tak jak powinnienem i nie poprosiłem naszej "kulturalnej ochrony" o usuniecie tego Pana z sali. Wszystkich kibiców gorzowskich przepraszam za ten incydent, oraz za to że musieliście kupować bilety, bo z tego co wiem jakaś pula kibiców gości ma wstęp wolny!! Tak jest w regulaminie spróbuje to wyjaśnić. A jeśli chodzi o poznańską ochrone to może ja skwituje to tak: niedawno jeden z tych szanownych panów powiedział do mojego kolegi, niepełnosprawnego i teraz cytuje: " Jak jesteś kulawy to na ch.. tu przychodzisz, lepiej siedz w domu" Niestety ale KK nie odpowiada za zachowanie ludzi którzy mają takie a nie inne horyzonty.
W tym miejscu jeszcze raz serdecznie przepraszam za te wszystkie wydarzenia które miały miejsce w poznańskiej Arenie, jednocześnie mam nadzieje, że te incydenty nie wpłyną na nasze wzajemne- mysle dobre stosunki. I na koniec jeszcze jedna prośba do wszystkich forumowiczów, aby od dnia dzisiejszego po prostu przestali tolerować mówiąc prościej zaczęli "olewać" kol. Marasa, bo większych bzur na tym forum już chyba nikt nie pisze. I jeszcze jedna prośba do Pana Administratora, że jeżeli istnieje taka możliwość to założyć mu na jakiś czas "bana", bo nie chce aby jedna osoba wypowiadała się o całym naszym KK. Taką praktykę po prostu trzeba ukrócić!!

z poważaniem przewodniczący klubu kibica AZS Poznań: Łukasz Zarzycki

BRAWO BRAWO I JESZCZE RAZ BRAWO

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”