PZU Polfa - CCC (1mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 23 kwietnia 2005, 20:24

Dobrze że na meczu nie byłem. Znowu bym sie wkurwiał a po co mi to potrzebne :!:
RENAULT Clio on the tour.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 23 kwietnia 2005, 20:46

Gienek pisze:Dobrze że na meczu nie byłem. Znowu bym sie wkurwiał a po co mi to potrzebne :!:

Zaraz bys się wkur....... Soczku bys się napił, porozmawiał z kolegami na różne ciekawe tematy i w ogóle. A nie wiedziałem, że Ty taki nerwowy jesteś :lol: :?:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Gość

Postautor: Gość » 23 kwietnia 2005, 21:27

Sedziowanie jak zwykle słabe ale ja ciągle powracam niech ktoś rozliczy trenera i temu panu podziękuje a cieszę się że udało się wygrac dziewczyną bo po środowym meczu były załamane.
Życzę brązowego medalu mimo że też liczyłem na więcej ale nie odwracam się od drużyny i pamiętając czasy gdy Włókniarz był mistrzem polski.Liczę że będzie ten brązowy medal.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 kwietnia 2005, 08:51

Nie chciałbym operować terminami czy Polfa wygrała zasłużenie, czy CCC przefgrało niezasłużenie, faktem jest że Polkowice przez długi okres spotkania sprawiały lepsze wrażenie i odkąd objęły 5pkt prowadzenie myślałem że jednak utrzymaja przewage do końca. Pabianice cały mecz były jakby nieobecne i chyba zawodniczki Włókniarza jeszce do sioebie nie doszły po środzie. Natomiast po raz kolejny okazało sie ile dla przyjezdnych znaczy Edzia Koryzna. Od chwili w której zeszła za piaty faul CCC było spanikowane, sprawiało wrażenie druzyny pogubionej. W Pabianicach najlepsza była chyba Leo (wg mnie), niezły dzień miała Szpila tragicznie grała Gabi. Tak jak rozmawialiśmy wczoraj z Szymonem i Kowalikiem dziś meczy zacietego nie będzie-CCC sie wyszumiało i dzis moze ujść z nich powietrze. POlfa moze natomiast otzrąśnie się po maraźmie jaki ostatnio prezentuje
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2005, 10:28

Mikey pisze:... Tak jak rozmawialiśmy wczoraj z Szymonem i Kowalikiem dziś meczy zacietego nie będzie-CCC sie wyszumiało i dzis moze ujść z nich powietrze. POlfa moze natomiast otzrąśnie się po maraźmie jaki ostatnio prezentuje

No to jest jedna z opcji, ale czy tak będzie??? Ja sądzę że będzie jednak ciężko.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, 15:30

POLFA PABIANICE - CCC POLKOWICE (2 mecz) 24.04.2005 godz.18.00
czy będzie na forum live

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2005, 16:11

Anonymous pisze:POLFA PABIANICE - CCC POLKOWICE (2 mecz) 24.04.2005 godz.18.00
czy będzie na forum live

zapewne tak.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 24 kwietnia 2005, 16:31

WŁÓKNIARZ ODRA DWA BRATANKI I DO KOSZA I DO SZKLANKI.
JESTESMY Z WAMI PABIANICE JESTESMY Z WAMI.
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, 17:16

czy ktoś może wie co się dzieje w Pabianicach na parkiecie???

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”