;-)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 24 lipca 2005, 13:52

Anonymous pisze:
Cegła pisze:Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka

Teraz dałeś popis! :D Jestem ciekaw gdzie widzialeś tylko ten bęben? :D a co do przedszkola Pod Stokrotką to ty chyba powinienes sie tam wybrac ze swoimi bajkami :D

upssssssssssssss zapomniałem sie podpisać :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 lipca 2005, 14:04

Cegła pisze:Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka

to w takim razie moj drogi napisz gdzie siedzielismy :?: :twisted:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 25 lipca 2005, 12:51

Mytek pisze:

to w takim razie moj drogi napisz gdzie siedzielismy :?: :twisted:
Nie domagaj się od niego takich szczegółów.... On już pewnie nie pamięta takich szczegółów...Pozdro
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 14 października 2005, 18:19

http://www.chalka13.fora.pl/viewtopic.php?p=68#68
tam jest tez temat o Olimpi.Dzieki za wpisy i rejestracje od razu z gory
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Inne kluby”