PZU Polfa Pabianice - Cukierki Odra Brzeg 77:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 19:33

chyba Pabianice :wink: a w Pabianicach to tez kibice dopisuja wiec to nie jest latwe
Obrazek

Awatar użytkownika
józek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: józek » 07 stycznia 2006, 19:35

szkoda :(:( chociaz mam nadzieje ze ODRA za tydzień powalczy o zwyciestwo!!!!! pomoga jej w tym najlepsi kibice !!!! chyba sie kazdy ze mną zgodzi ??:)
józek

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 07 stycznia 2006, 19:40

józek pisze:szkoda :(:( chociaz mam nadzieje ze ODRA za tydzień powalczy o zwyciestwo!!!!! pomoga jej w tym najlepsi kibice !!!! chyba sie kazdy ze mną zgodzi ??:)
oczywiście z meblotabem zawsze są zacięte mecze ale odra pokaże na co ją stać i zdobedzie cenne punkty :D:D

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 19:42

józek pisze:szkoda :(:( chociaz mam nadzieje ze ODRA za tydzień powalczy o zwyciestwo!!!!! pomoga jej w tym najlepsi kibice !!!! chyba sie kazdy ze mną zgodzi ??:)

jasne :!: :!: :!: zwlaszcza ze grono Pretorian ktorzy jezdza na wyjazdy dolaczamy my czyli dosc spora grupka ktora niestety nie jezdzi z roznych powodow ale zawsze pomaga z calych sil u siebie
Obrazek

Awatar użytkownika
józek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: józek » 07 stycznia 2006, 19:46

no ja mam taką nadziej !!zawsze doping na meczu dodaje sił :)
józek

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 07 stycznia 2006, 19:47

józek pisze:no ja mam taką nadziej !!zawsze doping na meczu dodaje sił :)
tylko że po meczu mówić nie można :wink: :wink: :wink:

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 19:50

dobra panowie ale robi sie offtopic niehc ktos zalozy temat u nas na podforum to mozna pogadac :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 07 stycznia 2006, 20:21

Gratulacje dla Pabianic.Hm a miałem być na tym meczu :P
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 20:23

Manic pisze:Gratulacje dla Pabianic.Hm a miałem być na tym meczu :P

a dlaczego nie byles? kto organizowal wyjazd?
Obrazek

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 07 stycznia 2006, 20:27

Oficialnie wyjazdu niebyło.Ale mniejsza oto pzdr
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 stycznia 2006, 20:29

józek pisze:moze ODRA nie jest nawyzej klasywikowanym zespolem w ekstraklasie !!!ale napewno ma najlepszych kibiców w Polsce!!!!!!!!!!!
:lol:
Obrazek
Obrazek

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 20:32

Mikey pisze:
józek pisze:moze ODRA nie jest nawyzej klasywikowanym zespolem w ekstraklasie !!!ale napewno ma najlepszych kibiców w Polsce!!!!!!!!!!!

Bo taka jest prawda :!: zwlaszcza gdy gramy u sibie i przychodzi wielu mlodych kibico ktorzy jeszcze nie zawsze moga jezdzic na wyjazdy ale u sibie krzycza rownie glosno...
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 stycznia 2006, 20:45

Piotro pisze:
Mikey pisze:

Bo taka jest prawda :!: zwlaszcza gdy gramy u sibie i przychodzi wielu mlodych kibico ktorzy jeszcze nie zawsze moga jezdzic na wyjazdy ale u sibie krzycza rownie glosno...
:lol: jasne ... a tak na poważnie rozwalaja mnie ludzie którzy twierdzą ze sa najlepsi bez względu na to czy mówią to kibice Odry, ŁKS, Gdyni czy Startu Koluszki. Smiechu warte sa takie teksty i zapewniam Cię ze najlepsi nie jesteście... chocbyście wszyscy krzyczeli na tym forum ze tak własnie jest 8)
Obrazek

Obrazek

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 21:23

Mikey pisze:
Piotro pisze:
Mikey pisze:

:lol: jasne ... a tak na poważnie rozwalaja mnie ludzie którzy twierdzą ze sa najlepsi bez względu na to czy mówią to kibice Odry, ŁKS, Gdyni czy Startu Koluszki. Smiechu warte sa takie teksty i zapewniam Cię ze najlepsi nie jesteście... chocbyście wszyscy krzyczeli na tym forum ze tak własnie jest 8)

no i ja tak nawet nie twierdze :wink: ja te wszystkie wywody na temat kibicowania traktuje z przymrozeniem oka... ale z drugiej strony plebiscyt wygralismy :twisted: kibice lepsi sa ale raczej na pilce noznej bo chyba o to ci chodzi... pozdro
Obrazek

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 07 stycznia 2006, 21:25

Piotro pisze:
Mikey pisze:
Piotro pisze:
Mikey pisze:

no i ja tak nawet nie twierdze :wink: ja te wszystkie wywody na temat kibicowania traktuje z przymrozeniem oka... ale z drugiej strony plebiscyt wygralismy :twisted: kibice lepsi sa ale raczej na pilce noznej bo chyba o to ci chodzi... pozdro
może nie najlepsi ale na pewno najgłośniejsi...:D:D:D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”