Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Don Igłata pisze:Byłem, widziałem, przeżywałem!
1. Na koniec meczu palec do góry w stronę kibiców z Brzegu pseudogwiazdy z Lotosu - niejakiej Pawlak.
nie wiem jak ja bym sie zachował slyszac przez caly mecz kulturalny doping w stylu "j... Lotos j..." tudzież "Lotos Gdynia kur**a świnia"
szczerze gratuluje koszykarkom zwycięstwa, a zachowanie kibiców przemilcze...
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:Don Igłata pisze:Byłem, widziałem, przeżywałem!
1. Na koniec meczu palec do góry w stronę kibiców z Brzegu pseudogwiazdy z Lotosu - niejakiej Pawlak.
nie wiem jak ja bym sie zachował slyszac przez caly mecz kulturalny doping w stylu "j... Lotos j..." tudzież "Lotos Gdynia kur**a świnia"
odezwaly sie glosy ultrakulturalnych kibiców
Brawo kibice z Brzegu sport i trybuny to nie teatr

WislaLive.pl
-
Don Igłata
- Młodzik
O! Dziękuję za tę stronkę z basketmanii (czy tam czegoś) dotychczas nic do Lotosu nie miałem. Moje wpisy o tym świadczą - szczególnie angażowałem się w obronę Małgosi Dydek. A teraz już rozumiem o co biega! Ci co nie byli na meczu tak z grubej rury ni z gruszki ni z pietruszki chamsko atakują kibiców z Brzegu
. Reakcje - przyznaję nie zawsze kulturalne były odpowiedzią na brutalne i niebezpieczne faule zawodniczek Lotosu - szczególnie Serenac. Trudno spokojnie patrzeć jak znoszą z parkietu zawodniczkę za zawodniczką. Dodam, że zawodniczki Lotosu zostały przywitane w Brzegu oklaskami - bez jednego gwizdu. Na tej tam basketmanii (czy jakoś tam) nie będę pisał i prostował - już wiem ,że szkoda czasu dla matołów. A najbardziej to mi się spodobało, że cytowali wymysły Spisackiego (zmutowanego wroga Brzegu), szkoda tylko, że znów nie wspomnieli o wydumanym ataku kibiców z Brzegu na autobus cycków w zeszłym sezonie - toż to był wymysł tego Spisackiego - a teraz nowy - zanieczyszczanie korytarzy w Polkowicach - byłem tam - toż to znów bezczelne kłamstwo!!!
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 22:56 przez Don Igłata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Don Igłata
- Młodzik
Anonymous pisze:Don Igłata pisze:Byłem, widziałem, przeżywałem!
Toż to bzdura co anonimie piszesz! To ja byłem na meczu!!!
-
Don Igłata
- Młodzik
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
WOW!!! Brawo brawo brawo!!! Każde wpierdy spuszczone "niezwyciezonym" śledziom cieszą nas niezwykle, wszak jeszcze kilka dni temu jakiś tryglodyta z gdyni pisał ze lotos jest przyszłoscią
Jeśli Pawlak cokolwiek pokazała to akurat mnie nie dziwi, w końcu "gwiazdeczkom" wolno... One są z innej gliny, one są ponad to... A co do "bydła z Brzegu" jak to pewna @#^&&& na śledziomanii napisała, dla nich wszyscy, którzy śmieją im nie kibicowac są bydłem wiec tym bym akurat się nie przejmował
Jeszcze raz szczere gratulacje!
Jeśli Pawlak cokolwiek pokazała to akurat mnie nie dziwi, w końcu "gwiazdeczkom" wolno... One są z innej gliny, one są ponad to... A co do "bydła z Brzegu" jak to pewna @#^&&& na śledziomanii napisała, dla nich wszyscy, którzy śmieją im nie kibicowac są bydłem wiec tym bym akurat się nie przejmował
Jeszcze raz szczere gratulacje!

wiecie co, nie ma nic lepszego na poprawienie humoru w niedzielę wieczór jak poczytać forum śledziowe....oooo przepraszam jestem chamem!!
jak ja się cieszę!!
pora żeby im ktoś porządnie po rajdach pojechał!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
osesek pisze:wiecie co, nie ma nic lepszego na poprawienie humoru w niedzielę wieczór jak poczytać forum śledziowe....oooo przepraszam jestem chamem!!jak ja się cieszę!!
![]()
Nam tez się dostaje, ale najbardziej mnie bawi: "wpadła mi do sedesu odznaka ŁKSu" , które to złote hasło ma pewien śledziowy geniusz

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”