Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2006, 22:23

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2006, 22:31

Don Igłata pisze:Byłem, widziałem, przeżywałem!
1. Na koniec meczu palec do góry w stronę kibiców z Brzegu pseudogwiazdy z Lotosu - niejakiej Pawlak.

nie wiem jak ja bym sie zachował slyszac przez caly mecz kulturalny doping w stylu "j... Lotos j..." tudzież "Lotos Gdynia kur**a świnia"

szczerze gratuluje koszykarkom zwycięstwa, a zachowanie kibiców przemilcze...

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 05 lutego 2006, 22:33

no to, jezeli faktycznie tak bylo... przykro mi to slyszec, gdyz zawsze mialem bardzo dobre zdanie o kibicach z Brzegu. przykro sie robi......
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 lutego 2006, 22:43

Anonymous pisze:
1. Na koniec meczu palec do góry w stronę kibiców z Brzegu pseudogwiazdy z Lotosu - niejakiej Pawlak.

nie wiem jak ja bym sie zachował slyszac przez caly mecz kulturalny doping w stylu "j... Lotos j..." tudzież "Lotos Gdynia kur**a świnia"

odezwaly sie glosy ultrakulturalnych kibiców :lol:

Brawo kibice z Brzegu sport i trybuny to nie teatr :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 05 lutego 2006, 22:49

O! Dziękuję za tę stronkę z basketmanii (czy tam czegoś) dotychczas nic do Lotosu nie miałem. Moje wpisy o tym świadczą - szczególnie angażowałem się w obronę Małgosi Dydek. A teraz już rozumiem o co biega! Ci co nie byli na meczu tak z grubej rury ni z gruszki ni z pietruszki chamsko atakują kibiców z Brzegu :shock: . Reakcje - przyznaję nie zawsze kulturalne były odpowiedzią na brutalne i niebezpieczne faule zawodniczek Lotosu - szczególnie Serenac. Trudno spokojnie patrzeć jak znoszą z parkietu zawodniczkę za zawodniczką. Dodam, że zawodniczki Lotosu zostały przywitane w Brzegu oklaskami - bez jednego gwizdu. Na tej tam basketmanii (czy jakoś tam) nie będę pisał i prostował - już wiem ,że szkoda czasu dla matołów. A najbardziej to mi się spodobało, że cytowali wymysły Spisackiego (zmutowanego wroga Brzegu), szkoda tylko, że znów nie wspomnieli o wydumanym ataku kibiców z Brzegu na autobus cycków w zeszłym sezonie - toż to był wymysł tego Spisackiego - a teraz nowy - zanieczyszczanie korytarzy w Polkowicach - byłem tam - toż to znów bezczelne kłamstwo!!!
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 22:56 przez Don Igłata, łącznie zmieniany 1 raz.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 05 lutego 2006, 22:51

Anonymous pisze:

Toż to bzdura co anonimie piszesz! To ja byłem na meczu!!!

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2006, 22:58

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 05 lutego 2006, 23:04

Ja mam czytać o meczu na którym sam byłem??? Szkoda czasu - byłem - opisałem - co złego przyznałem - ale bzdur o Lotos G ... itd. przez cały mecz :shock: to szkoda czasu dla takiego palanta co to napisał. :twisted:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 lutego 2006, 23:07

WOW!!! Brawo brawo brawo!!! Każde wpierdy spuszczone "niezwyciezonym" śledziom cieszą nas niezwykle, wszak jeszcze kilka dni temu jakiś tryglodyta z gdyni pisał ze lotos jest przyszłoscią :lol: :lol: :lol:
Jeśli Pawlak cokolwiek pokazała to akurat mnie nie dziwi, w końcu "gwiazdeczkom" wolno... One są z innej gliny, one są ponad to... A co do "bydła z Brzegu" jak to pewna @#^&&& na śledziomanii napisała, dla nich wszyscy, którzy śmieją im nie kibicowac są bydłem wiec tym bym akurat się nie przejmował :wink:
Jeszcze raz szczere gratulacje!
Obrazek
Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 05 lutego 2006, 23:08

najbardziej mnie rozwalil tekst ze Krakow i Brzeg przoduja w chamskim zachowaniu i sa bezkarni... hmm pozdro Marco TS heh :twisted:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 lutego 2006, 23:10

:D :D :D :D :D :D :D

gaaaaatulki z Łodzi :cyk ZA ODRĘ BRZEG !

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 lutego 2006, 23:22

wiecie co, nie ma nic lepszego na poprawienie humoru w niedzielę wieczór jak poczytać forum śledziowe....oooo przepraszam jestem chamem!! :D jak ja się cieszę!!
:dupablada

pora żeby im ktoś porządnie po rajdach pojechał!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 lutego 2006, 23:26

osesek pisze:wiecie co, nie ma nic lepszego na poprawienie humoru w niedzielę wieczór jak poczytać forum śledziowe....oooo przepraszam jestem chamem!! :D jak ja się cieszę!!
:dupablada

pora żeby im ktoś porządnie po rajdach pojechał!!

Nam tez się dostaje, ale najbardziej mnie bawi: "wpadła mi do sedesu odznaka ŁKSu" , które to złote hasło ma pewien śledziowy geniusz :lol: :lol: :lol: Szkoda ze o Żydach nic nie mają nowego, to tez jest niezłe :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 lutego 2006, 23:33

mnie najbardziej zasmucił fakt, że mnie tam nikt nie zna a już wiedzą , że jestem chamem bydłem i prostakiem bo mieszkam w Krakowie.... :wink:

no co zrobić..... 8)
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Pabianiczanka

Postautor: Pabianiczanka » 05 lutego 2006, 23:34

rzygać się chce jak sie czyta to forum....

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”