22 kolejka: Orzeł Polkowice - Odra Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 04 marca 2007, 00:21

Jedyne co mogę napisać to no comment bo teraz sie zastanawiam co dalej z koszem w Brzegu :/
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 04 marca 2007, 09:30

Michal-WKS pisze:Aha, mam takie jeszcze jedno pytanie dla naszych Szanownych Gości z Polkowic. Te dzieciaki od Was, które tak się napinały na nas pod halą, to ile płacą za NEOSTRADĘ? A może im już ją odłączyli i muszą z kafejek korzystać, stąd są tacy nerwowi? :D Pytam, bo martwię się o ich zdrowie psychiczne. :D

gdyby mieli neostrade zapewne napinka trwala by dalej ale tutaj ... :P wiec musi byc jakis inny powod nerwowosci :)

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 04 marca 2007, 10:01

Autobus mieliście w przyzwoitych barwach :lol: :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 marca 2007, 10:02

No to moze teraz dłuższy komentarz z mojej strony. O naszym dopingu już napisałem - b. fajna atmosferka. Obyło się bez większych przestojów, ale sądze że mimo wszystko stać nas na dużo wiecej. W koncu udało się ruszyć publike, co uważam za nasz duży sukces. Falę trzeba kiedyś powtórzyć :!:

Odnośnie dopingu kibiców z Brzegu - ktoś wcześniej napisał, że jeśli słyszeliśmy tylko bebny, a nie śpiewy, to musi iść do laryngologa... moim skromnym zdaniem trzy bębny to zdecydowanie za dużo. i nawet jak stałem bliżej was niż naszych kibiców, to i tak głownie słyszalne były bębny, a nie wasze śpiewy :? poza tym odniosłem wrażenie, ze nie wszyscy z was dają z siebie maksa. ale to moje subiektywne odczucia, jak na was patrzylem.

Ogolnie na trybunach atmosfera dużego koszykarskiego święta. obie ekipy zaprezentowały się z bardzo dobrej strony. I uwazam, ze mimo dużo mniejszego "stażu" i wieku, nasi nie zaprezentowali się gorzej od brzeżan.

znow akcja z ochroną (tak jak i u was), reakcja nasza równiez identyczna: "ej k**** zostaw kibica!", ale na temat naszej ochrony możnaby pisac ksiązki :evil:

Dzięki za przyjazd i stworzenie zajebistego widowiska. Ludzie, z którymi rozmawialem (a siedzą mniej wiecej po środku sali) mówili, że mieli istne stereo :lol: 8)

Pozdrawiam

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 10:13

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Trzeba przystąpić do meczów o utrzymanie i zapomnieć o celach, jakie były stawiane przed sezonem. Przykro, ale sytuacja się zmieniła i teraz najważniejsze jest pozastanie w szeregach Ekstraklasy. Pocieszeniem jest, że spośród drużyn, które "awansowały" do play-out Odra wydaje się najsolidniejszą i najmocniejszą, więc teoretycznie nie powinna mieć problemów z pozostaniem w gronie najlepszych drużyn. Ale to tylko teoretycznie i oby tak było...

PS.-1: Proponuję już skończyć z tą wymianą "uprzejmości" (uszczypliwości) między Odrą a Orłem na tym forum, mecz się skończył. Oby do następnego sezonu. Gratulacje dla polkowiczan za zwycięstwo swojej drużyny, która nie pozostawiła żadnych złudzeń naszej. Po prostu CCC okazało się lepsze na parkiecie i musimy się z tym pogodzić.

PS.-2: Już się nie mogę doczekać, że 12 III br. (poniedziałek) gra mój Ślązeczek. Wszystkich chętnych zapraszam na Oporowską (godz. 18:30).

Brzeg-Południe, Blokowiska! Tutaj zawsze Śląsk i Wisła!
Ostatnio zmieniony 04 marca 2007, 10:14 przez Michal-Lemberg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 10:14

Własnie o co poszło znów?? Jakaś umowna linie ktoś od was przeszedł?? :evil:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 10:23

ginda pisze:Własnie o co poszło znów?? Jakaś umowna linie ktoś od was przeszedł?? :evil:

Mieliśmy niby nie przekraczać jakiejś ustalonej linii parę metrów przed parkietem. Było to trudne do wykonania z racji tego, że były bębny i trzeba było na niewielkim obszarze je pomieścić wraz z ludźmi (to raz). Drugia kwestia: część osób, które starały się prowadzić doping, musiała jakoś żywo reagować, aby zachęcać nasze pospolite ruszenie do bardziej wytężonego "zdzierania gardeł ". Trudno więc też im było panować nad tym, czy przekroczli ów linię, czy nie (co za debilizm ze strony IMPELA, brrr). Pzdr!

Hey Śląsk!

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 04 marca 2007, 10:28

Z tego co pamiętam to nie pierwszy raz wydarzyła się taka sytuacja. Ale tak się dzieje jak przyjeżdża większa grupa kibiców. Trochę mało miejsca tam jest.

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 10:33

Kuba pisze:Odnośnie dopingu kibiców z Brzegu - ktoś wcześniej napisał, że jeśli słyszeliśmy tylko bebny, a nie śpiewy, to musi iść do laryngologa... moim skromnym zdaniem trzy bębny to zdecydowanie za dużo. i nawet jak stałem bliżej was niż naszych kibiców, to i tak głownie słyszalne były bębny, a nie wasze śpiewy :? poza tym odniosłem wrażenie, ze nie wszyscy z was dają z siebie maksa. ale to moje subiektywne odczucia, jak na was patrzylem.

Kubo zza Siedmiu Gór (Polkowic, hehe), zgłaszałem już swoje uwagi osobom z Odry odnośnie ilości i wykorzystania bębnów jakiś czas temu (zobacz sobie moje posty po meczu z ŁKS-em). Podobnie jak Ty uważam, że trzy bębny to za dużo. Wystarczy jeden plus dobry doping. Widzę, że nie jestem odosobniony. Pzdr!

PS. Przepraszam najmocniej za 2 posty pod rząd...

Cała Polska w cieniu Śląska!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 10:40

U nas w sumie też były 3 bębny, tylko wy macie bardziej profesjonalne, basy w h*j( sorry za wyrażenie) my po przerwie zrezygnowaliśmy z dwóch i było git.

PS W ogóle kto wziął 3 bębny przecież ostatnich meczach 1 był i było w porządku
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 10:43

ginda pisze:U nas w sumie też były 3 bębny, tylko wy macie bardziej profesjonalne, basy w h*j( sorry za wyrażenie) my po przerwie zrezygnowaliśmy z dwóch i było git.

PS W ogóle kto wziął 3 bębny przecież ostatnich meczach 1 był i było w porządku

Sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie. U Was też jakość dopingu poprawiła się po wycofaniu 2 bębnów (jak został już tylko jeden). Wnioski nasuwają się same...

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 04 marca 2007, 10:53

A teraz ja napisze cos o wczorajszym dopingu.A wiec dopin na duzy plus.Z nasze strony oprawy duzo urozmaicony doping duzo przyspiewek i ulubione juz chorwackie :lol: :lol: :lol: hehe powiem ze te bebny w czasie spiewanie chorwackiego sopko sie komponuja w rytm melodi :lol: Jak powiem sobie ze byla ostra KORBA to chyba nie obraza sie pewni kibice w Polsce :lol: a co ochrony to bez komentarza Cwel i juz... :!: a wogle was kibic wrocil jeszcze an sale...?
DOPING ZAJEBISTY :lol: :lol: :lol:

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 04 marca 2007, 11:43

NO to może teraz ja NAsz doping oceniam na dobry bo najlepszy onniebył,
moim zdaniem sdlatego że całą drogę do polkowic wszyscy spiewaliw autobusie i potem były tego skutki 4 goddziny chyba nikt nieda rady ale to moje zdanie. Ogolnie oprawa obu ekip była b.dobra baloniady jakies torówki zimne ognie my an koniec dodalismy serpentyny chodz duża iloś nam zarekwirowano z 50 zosatło tlyko kilka:(:(:(.Atomoswera na hali na
"+" pozdrawiam

P.S.
Nasz kibic wrócił na sale a ochoroniarze to cfele jakich mało, czepiaja sie wszytkiego nadopiekuńczy jak ktoś tam napisałó kiedyś zgadzam się.
A co do bębnów to jestem zdania że sa bardzo przydatne może eni aż 3 ale 2 dają super efekt .

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 11:44

Tak, z tego co widziałem to wrócili i bawili się jeszcze dobrze. :D Zostali tylko na chwilę wyprowadzeni, lecz całą sytuacją udało się jakoś załagodzić. Jeśli interesują Cię szczegóły, pytaj innych osób. Ja napisałem wszystko, co wiedziałem.

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 11:49

KOSZMAR pisze:NO to może teraz ja NAsz doping oceniam na dobry bo najlepszy onniebył,
moim zdaniem sdlatego że całą drogę do polkowic wszyscy spiewaliw autobusie i potem były tego skutki 4 goddziny chyba nikt nieda rady ale to moje zdanie. Ogolnie oprawa obu ekip była b.dobra baloniady jakies torówki zimne ognie my an koniec dodalismy serpentyny chodz duża iloś nam zarekwirowano z 50 zosatło tlyko kilka:(:(:(.Atomoswera na hali na
"+" pozdrawiam

P.S.
Nasz kibic wrócił na sale a ochoroniarze to cfele jakich mało, czepiaja sie wszytkiego nadopiekuńczy jak ktoś tam napisałó kiedyś zgadzam się.
A co do bębnów to jestem zdania że sa bardzo przydatne może eni aż 3 ale 2 dają super efekt .

Widzę, że zgraliśmy się w odpowiedzi. :D Co do bębnów, to jestem mimo wszystko sceptycznie nastawiony. Trzeba po prostu przez cały mecz się drzeć i tyle. Nie ma jakiegoś wyszukanego rozwiązania. Twierdzę tak, ponieważ już nawet 2 bębny zdecydowanie zagłuszają to, co śpiewamy. W rezultacie po przeciwnej stronie hali może się wydawać, że tylko "bębnimy", a tak przecież nie jest. Pzdr!

Hey Śląsk!

Wróć do „Kibice”