najlepiej grajaca zawodniczka

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 04 stycznia 2005, 16:07

Rozmowa do .... jak wszystkie na tym forum.
Brawo dla pana Roberta za to, ze sie podpisal :!:
Wystarczylyoby, zeby te dwie osoby byly zarejstrowane to by mogly wymieniac uprzejmosci an privie.... ale to nie moja sprawa.
ps Moze niech te wszystkie pseudokozaki z forum beda mialy szanse wykazac sie w realu - moze spotkamy sie w przerwie lub po meczu...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 06 stycznia 2005, 10:46

Moim zdaniem o sile zespołu decydują przede wszystkim Agnieszka Szott i Justyna Żurowska. Nie ma wątpliwości jednak że liderką zespołu jest Aga. Widać u niej rutynę i doświadczenie. Poza tym w najważniejszych momentach potrafi wziąść ciężar gry na siebie jest najbardziej przebojowo i skutecznie grającą koszykarką i jakie by nie były wobec niej wymagania i oczekiwania to szczerze treba powiedzieć że w tym zespole jest najlepsza. Justyna natomiast to młoda i utalentowana dziewczyna. Myślę że jest najbardziej ambitną dziewczyna w zespole i widać że naprawde zależy jej na tym co robi. W przyszłości może z niej naprawdę ktoś wyrosnąć.

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 06 stycznia 2005, 10:53

UWAZAM ZE O SILE ZESPOŁU DECYDUJA AGNIESZKA SZOTT JUSTYNA ZUROWSKA. WARTO ZAPYTAC DLACZEGO? CZY DLATEGO ZE SA NAJLEPSZE CZY DLATEGO ZE POD NIE USTALANA JEST TAKTYKA? NA PEWNO I JEDNO I DRUGIE. AGNIESZKA MIMO MŁODEGO WIEKU MA JUZ SPORE DOŚWIADCZENIE POTRAFI JE DOSKONALE WYKORZYSTAC SZCZEGÓLNIE W SYTUACJACH PODKOSZOWYCH, NATOMIAST JUSTYNA MA ZNAKOMITA SMYKAŁKE DO TEJ GRY. I CO NAJWAŻNIEJSZE ZACHOWUJE WG MNIE SPOKOJ W KAZDEJ SYTUACJI. A INNE DZIEWCZYNY SZCZEGOLNIE TE NAJMLODZSZE CZESTO SIE PODDPALAJA I NICZEGO IM NIE UMMUJAC MUSZA SIE JESZCZED SPORO UCZYC. POZDRAWIAM

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”