Mecz Gwiazd PLKK - Reprezentacja Polski 95:75
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Mecz Gwiazd PLKK - Reprezentacja Polski 95:75
"Igor Griszczuk trener reprezentacji" HAHAHAHA ... ah te TVP

NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Darek w wywiadzie właśnie dołożył Pawlakowej i Gali ....ale chyba nie tylko te 2 miał na myśli
Troche szczerości na antenie ładny początek
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010, 17:51 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Dobrze, że pan Koniecki w końcu poprawił Łabędzia bo już nie mogłem słuchać jak mylił Shields z Carter.. No i widać, że niemieckiego się uczy pan redaktor bo nazwisko Tracy w jego wykonaniu brzmiało jakby lekko z niemiecka wzięte.
Z tego co zauważyłem w tv, to chyba nie cieszył się zbyt wysokim zainteresowaniem ten mecz bo wiele miejsc było pustych... Ale to takie moje wrażenie. Mam nadzieję, że napiszą coś ci, co tam byli.
a co powiedział? bo już odszedłem od telewizora i przegapiłem ten wywiad.
Z tego co zauważyłem w tv, to chyba nie cieszył się zbyt wysokim zainteresowaniem ten mecz bo wiele miejsc było pustych... Ale to takie moje wrażenie. Mam nadzieję, że napiszą coś ci, co tam byli.
friel pisze:Darek w wywiadzie właśnie dołożył Pawlakowej i Gali ....
a co powiedział? bo już odszedłem od telewizora i przegapiłem ten wywiad.

-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Co dołożył Pawlak i Gali ? 
Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)
......swoja drogą najsłabiej zaprezentowała się piątka azs-u ..... poza Kasią
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010, 18:00 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.
friel pisze:Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)
to on z drzewa spadł....przecież wszyscy tutaj twierdza,ze to normalka....
friel pisze:Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)
To też pił do Piekarskiej...w końcu w ciągu ostatniego 1,5 roku gra w 3cim klubie.
A taka Pawlak po 6 latach dopiero zespół zmienia...więc to chyba nie było o niej.
No i tym samym Maciejewski nie powinien chcieć po sezonie żadnej Polki pozyskać...po takich słowach nie wypada
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Chciałbym zauważyć, że pomysł o którym dyskutowali w TV, czyli Sam Richard(s) do Reprezentacji Polski jest MÓJ
autorski, jeszcze z 2008 
szkoda, że nie realny, obudzili się z tym zbyt późno
"Igor" nieźle mieszał dziś ze składem
Realizacja TV amatorska.
Jeżeli chodzi o indywidualną ocenę, to dosyć dobrze wypadły dziewczyny z Polkowic zarówno te w repie jak i drużynie gwiazd + Richards, Matovic i Schields.
szkoda, że nie realny, obudzili się z tym zbyt późno
"Igor" nieźle mieszał dziś ze składem
Jeżeli chodzi o indywidualną ocenę, to dosyć dobrze wypadły dziewczyny z Polkowic zarówno te w repie jak i drużynie gwiazd + Richards, Matovic i Schields.
Formacja "gorzowska" to swoją nieporadnością Łomianki przypominała...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
garnett pisze:friel pisze:Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)
..ale dokopał, żadna z potencjalnych kadrowiczek klubu nie zmieni w najbliższym czasie, bo Maciejewski do kadry nie powoła...
to już leczenia wymaga
![]()
Formacja "gorzowska" to swoją nieporadnością Łomianki przypominała...
Tak naprawde jakie to ma znaczenie ?
Nie moge zrozumiec czemu kolejny raz dajecie sie wciagnac w prowokacje friela
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Polskie koszykarki przegrały z Gwiazdami Ligi 75:95
09.01. Pruszków (PAP) - Reprezentacja Polski koszykarek przegrała w Pruszkowie z najlepszymi
zagranicznymi zawodniczkami ligi 75:95 (17:20, 21:30, 19:23, 18:23) w Meczu Gwiazd PLKK.
Najlepszą zawodniczką meczu wybrano australijską rozgrywającą z Gorzowa Samanthę Richards. Konkurs
rzutów za trzy punkty wygrała Amerykanka Tracy Gahan.
Punkty:
Polska: Ewelina Kobryn 11, Daria Mieloszyńska 10, Ewelina Gala 8, Weronika Idczak 6, Agnieszka
Majewska 5, Paulina Pawlak 4, Monika Krawiec 4, Izabela Piekarska 4, Katarzyna Krężel 4, Joanna
Walich 3, Katarzyna Dźwigalska 3, Małgorzata Babicka 3, Anna Pietrzak 2, Agnieszka Skobel 2,
Klaudia Sosnowska 2, Patrycja Guulak-Lipka 2, Justyna Żurowska 2, Oliwia Tomiałowicz 0, Agata Gajda
0, Justyna Jeziorna 0.
Gwiazdy: Janell Burse 18, Ivana Matovic 17, Ashley Shields 14, Samatha Richards 10, Sydney Spencer
10, Veronika Bortelova 9, Amisha Carter 7, Britany Denson 4, Marta Fernandez 4, Tracy Gahan 2.
(PAP)
09.01. Pruszków (PAP) - Reprezentacja Polski koszykarek przegrała w Pruszkowie z najlepszymi
zagranicznymi zawodniczkami ligi 75:95 (17:20, 21:30, 19:23, 18:23) w Meczu Gwiazd PLKK.
Najlepszą zawodniczką meczu wybrano australijską rozgrywającą z Gorzowa Samanthę Richards. Konkurs
rzutów za trzy punkty wygrała Amerykanka Tracy Gahan.
Punkty:
Polska: Ewelina Kobryn 11, Daria Mieloszyńska 10, Ewelina Gala 8, Weronika Idczak 6, Agnieszka
Majewska 5, Paulina Pawlak 4, Monika Krawiec 4, Izabela Piekarska 4, Katarzyna Krężel 4, Joanna
Walich 3, Katarzyna Dźwigalska 3, Małgorzata Babicka 3, Anna Pietrzak 2, Agnieszka Skobel 2,
Klaudia Sosnowska 2, Patrycja Guulak-Lipka 2, Justyna Żurowska 2, Oliwia Tomiałowicz 0, Agata Gajda
0, Justyna Jeziorna 0.
Gwiazdy: Janell Burse 18, Ivana Matovic 17, Ashley Shields 14, Samatha Richards 10, Sydney Spencer
10, Veronika Bortelova 9, Amisha Carter 7, Britany Denson 4, Marta Fernandez 4, Tracy Gahan 2.
(PAP)
Jakie prowokacje Endrju to tylko ciekawostka z wywiadu ty jesteś chyba na mnie uczulony ....
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Kierownikiem drużyny gwiazd był niejaki Krzysztof Kotłowski (gonzo) - kiero drużyny Lidera
Ogólnie atmosfera na hali drętwa - a nawet bardzo - wyłączając nasz sektor (wyjątkowo zmieniony)....
Ale czy Wam sie podobało oceńcie sami.....
Tylko dlaczego nie było konkursu wsadów?

Ogólnie atmosfera na hali drętwa - a nawet bardzo - wyłączając nasz sektor (wyjątkowo zmieniony)....
Ale czy Wam sie podobało oceńcie sami.....
Tylko dlaczego nie było konkursu wsadów?
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

nie chodzi tu o to, że kadra po jednym spotkaniu ma grać tak, by zapierało dech i oczy się radowały. takie mecze to musi być albo zabawa na 100%, albo granie na 100%. a nie takie 'picipolo na dwa kosze'... pamietam kiedyś, 2-3 sezony temu zdaje się, mecz gwiazd był w Krakowie, był remis zdaje sie 85:85. zabawa była przednia, dziewczyny świetnie bawiły się na parkiecie, tańcowały w przerwach, na boisku pojawiła się też np. córka Tyszkiewicz... był zajebisty piknik koszykarki, fajna zabawa, kapitalne akcje, ale przede wszystkim - rozrywka. a teraz jestem mocno rozczarowany. bo tak naprawdę nie chciało się tego oglądać. z jednego kosza, pod drugi biegiem. żadnych fajnych akcji, kobinacji, zabawy... ehh

- Łukasz_UFB
- Młodzik
No i do tego na trybunach około 1500 osób - z czego bawiło sie 40 
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”