Mecz Gwiazd PLKK - Reprezentacja Polski 95:75

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: Mecz Gwiazd PLKK - Reprezentacja Polski 95:75

Postautor: Endrju » 09 stycznia 2010, 17:45

"Igor Griszczuk trener reprezentacji" HAHAHAHA ... ah te TVP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

friel
Kadet

Postautor: friel » 09 stycznia 2010, 17:51

Darek w wywiadzie właśnie dołożył Pawlakowej i Gali ....ale chyba nie tylko te 2 miał na myśli
Troche szczerości na antenie ładny początek :D
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010, 17:51 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 09 stycznia 2010, 17:51

Dobrze, że pan Koniecki w końcu poprawił Łabędzia bo już nie mogłem słuchać jak mylił Shields z Carter.. No i widać, że niemieckiego się uczy pan redaktor bo nazwisko Tracy w jego wykonaniu brzmiało jakby lekko z niemiecka wzięte.

Z tego co zauważyłem w tv, to chyba nie cieszył się zbyt wysokim zainteresowaniem ten mecz bo wiele miejsc było pustych... Ale to takie moje wrażenie. Mam nadzieję, że napiszą coś ci, co tam byli. :wink:

friel pisze:Darek w wywiadzie właśnie dołożył Pawlakowej i Gali ....
Troche szczerości na antenie ładny początek :D

a co powiedział? bo już odszedłem od telewizora i przegapiłem ten wywiad.
ObrazekObrazek

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 09 stycznia 2010, 17:56

Co dołożył Pawlak i Gali ? :D

friel
Kadet

Postautor: friel » 09 stycznia 2010, 17:56

Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)

......swoja drogą najsłabiej zaprezentowała się piątka azs-u ..... poza Kasią :P
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010, 18:00 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 stycznia 2010, 17:59

friel pisze:Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)

to on z drzewa spadł....przecież wszyscy tutaj twierdza,ze to normalka.... :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 09 stycznia 2010, 18:02

friel pisze:Coś w stylu że dla promocji żeńskiego basketu było by lepiej gdyby polki wykazały jakieś przywiazanie do zespołów i nie zmieniały co roku miejsca w pracy(cytat nie dokładny ale sens zachowany)

To też pił do Piekarskiej...w końcu w ciągu ostatniego 1,5 roku gra w 3cim klubie.

A taka Pawlak po 6 latach dopiero zespół zmienia...więc to chyba nie było o niej.

No i tym samym Maciejewski nie powinien chcieć po sezonie żadnej Polki pozyskać...po takich słowach nie wypada :wink: niech im w okazywaniu przywiązania nie przeszkadza :wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

feri
Młodzik

Postautor: feri » 09 stycznia 2010, 18:17

Chciałbym zauważyć, że pomysł o którym dyskutowali w TV, czyli Sam Richard(s) do Reprezentacji Polski jest MÓJ 8) autorski, jeszcze z 2008 :)
szkoda, że nie realny, obudzili się z tym zbyt późno ;)

"Igor" nieźle mieszał dziś ze składem :D Realizacja TV amatorska.

Jeżeli chodzi o indywidualną ocenę, to dosyć dobrze wypadły dziewczyny z Polkowic zarówno te w repie jak i drużynie gwiazd + Richards, Matovic i Schields.

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 09 stycznia 2010, 18:21

......swoja drogą najsłabiej zaprezentowała się piątka azs-u ..... poza Kasią :P

:shock: ..ale dokopał, żadna z potencjalnych kadrowiczek klubu nie zmieni w najbliższym czasie, bo Maciejewski do kadry nie powoła... :lol: to już leczenia wymaga :P

Formacja "gorzowska" to swoją nieporadnością Łomianki przypominała... :wink:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 stycznia 2010, 18:29

garnett pisze:

:shock: ..ale dokopał, żadna z potencjalnych kadrowiczek klubu nie zmieni w najbliższym czasie, bo Maciejewski do kadry nie powoła... :lol: to już leczenia wymaga :P

Formacja "gorzowska" to swoją nieporadnością Łomianki przypominała... :wink:

Tak naprawde jakie to ma znaczenie ?

Nie moge zrozumiec czemu kolejny raz dajecie sie wciagnac w prowokacje friela :?: :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 stycznia 2010, 18:32

Polskie koszykarki przegrały z Gwiazdami Ligi 75:95

09.01. Pruszków (PAP) - Reprezentacja Polski koszykarek przegrała w Pruszkowie z najlepszymi
zagranicznymi zawodniczkami ligi 75:95 (17:20, 21:30, 19:23, 18:23) w Meczu Gwiazd PLKK.

Najlepszą zawodniczką meczu wybrano australijską rozgrywającą z Gorzowa Samanthę Richards. Konkurs
rzutów za trzy punkty wygrała Amerykanka Tracy Gahan.

Punkty:

Polska: Ewelina Kobryn 11, Daria Mieloszyńska 10, Ewelina Gala 8, Weronika Idczak 6, Agnieszka
Majewska 5, Paulina Pawlak 4, Monika Krawiec 4, Izabela Piekarska 4, Katarzyna Krężel 4, Joanna
Walich 3, Katarzyna Dźwigalska 3, Małgorzata Babicka 3, Anna Pietrzak 2, Agnieszka Skobel 2,
Klaudia Sosnowska 2, Patrycja Guulak-Lipka 2, Justyna Żurowska 2, Oliwia Tomiałowicz 0, Agata Gajda
0, Justyna Jeziorna 0.

Gwiazdy: Janell Burse 18, Ivana Matovic 17, Ashley Shields 14, Samatha Richards 10, Sydney Spencer
10, Veronika Bortelova 9, Amisha Carter 7, Britany Denson 4, Marta Fernandez 4, Tracy Gahan 2.
(PAP)

friel
Kadet

Postautor: friel » 09 stycznia 2010, 18:35

Jakie prowokacje Endrju to tylko ciekawostka z wywiadu ty jesteś chyba na mnie uczulony ....

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 09 stycznia 2010, 18:54

Kierownikiem drużyny gwiazd był niejaki Krzysztof Kotłowski (gonzo) - kiero drużyny Lidera :lol:

Ogólnie atmosfera na hali drętwa - a nawet bardzo - wyłączając nasz sektor (wyjątkowo zmieniony)....

Ale czy Wam sie podobało oceńcie sami.....

Tylko dlaczego nie było konkursu wsadów? :lol: :evil:
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 stycznia 2010, 19:49

nie chodzi tu o to, że kadra po jednym spotkaniu ma grać tak, by zapierało dech i oczy się radowały. takie mecze to musi być albo zabawa na 100%, albo granie na 100%. a nie takie 'picipolo na dwa kosze'... pamietam kiedyś, 2-3 sezony temu zdaje się, mecz gwiazd był w Krakowie, był remis zdaje sie 85:85. zabawa była przednia, dziewczyny świetnie bawiły się na parkiecie, tańcowały w przerwach, na boisku pojawiła się też np. córka Tyszkiewicz... był zajebisty piknik koszykarki, fajna zabawa, kapitalne akcje, ale przede wszystkim - rozrywka. a teraz jestem mocno rozczarowany. bo tak naprawdę nie chciało się tego oglądać. z jednego kosza, pod drugi biegiem. żadnych fajnych akcji, kobinacji, zabawy... ehh :? :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 09 stycznia 2010, 20:03

No i do tego na trybunach około 1500 osób - z czego bawiło sie 40 8)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”