Kibice AZS Gorzów jednoczcie się !!!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: doping

Postautor: thomas72 » 12 lutego 2005, 10:41

Strzal pisze:Witam, tak czytam sobie dyskusje o dopingu na meczach na Chopina no i macie racje, jak narazie jest kicha z dopingiem, ja chcialbym zaproponowac zebysmy wszyscy nieznajomi forumowicze i niezalezni kibice spotkali sie raz gdzies kiedys, poszli gdzies na piwo, poznali sie...

Jakbysmy sie juz znali wszyscy to na meczach siadalibysmy razem gdzies i robili razem prawidlowy doping ;)

Jakby wypalilo mniej wiecej to o czym napisalem, mysle,ze byloby bardzo dobrze :D:D napiszcie co o tym myslicie

myślę ze to niezły pomysł, wartoby spróbować...tylko obawiam się zeby nie było tak jak z wyjazdami na mecze... przyjda 4 osoby i to te które sie znaja i bedzie wielkie picie z żalu a nie po to by sie poznac...
sceq co ty o tym myslisz... ja coraz czesciej sie zastanawiam sie nad tym by usiąść kolo kk i powalczyc z wami, ale jeszcze narazie chyba nie dorosłem do tego
Obrazek

mawi
Żak

Postautor: mawi » 12 lutego 2005, 12:17

myśle że okazja nadaża się dzisiaj w Poznaniu - będzie nas ze 30 osób ,thomas spróbujesz swoich sił a od play off siadziesz z koszulką KK

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 12 lutego 2005, 12:30

Kazdy pomysl jest dobry .. pomyslow jest duzo .. najwiekszy nasz problem to organizacja i wykonanie .. nie mam nic przeciwko zeby sie spotkac .. z drugiej strony (to juz do wszystkich) nie raz bylo pisane ze na hale wystarczy wejsc przez glowne wejscie .. powiedziec ze idzie sie do klubu kibica .. przywitac .. posadzic dupsko i jadymy !! Jezeli natomiast panuje ogolna krepacja i zawstydzenie przed podjeciem takiego kroku to pomysl ze spotkaniem sie w pubie tudziez jakims innym miejscu jak np. pubie jak dla mnie jest bomba .. Dzisiaj w poznaniu nadazy sie okazja aby umowic sie na jakies spotkanie w pubie lub jak wczesniej mowilem w jakims innym miejscu :D wiec uwazam ze trzeba to wykorzystac ... tymczasem scieram jesc ...

pozdrowieni i dozoo na arenie !!

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Strzal » 12 lutego 2005, 14:11

...no skoro wszystkim ten pomysl sie podoba to od play-off'ow robimy cos takiego :D i z czasem zrobi sie dobry doping na meczach :D
pozdrowka...
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 19 kwietnia 2005, 22:03

po poscie koszykarki ten posty chyba juz nie bedze aktualny.... czy moze sie myle????
Obrazek

mawi
Żak

Postautor: mawi » 20 kwietnia 2005, 20:39

Mślę żę w przyszłym sezonie nasza strona okrzepnie i takie tematy (koszkarka) wraz z nią znikną na stałe, aco do kibiców wieże że powli znajdą się młodsi nastpcy którym my będzimy pomagać

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”