Odra Brzeg - Meblotap Chełm 78:72

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 09 stycznia 2005, 02:10

qiero pisze:Szkoda mi Meblotapu, w czwartej kwarcie był już bardzo bliski zwycięstwa. Po meczu Aga Pazur powiedziała mi, że w tym momencie była juz pewna zwycięstwa, ja tez juz myślałem, że Odra nie da rady. Ciesze się z wygranej Odry, ale teraz bedę trzymał kciuki za Meblotap, może jeszcze w tym sezonie zagramy o 5. miejsce :D :D :D :D :D

nie da juz rady.... trzeba by nam wygrac 4 mecze zeby grac w play-off, teraz LKS pozniej Poznan i Ostrovia, druzyny w naszym zasiegu ale gdzie ten 4 mecz wygrany :!: z Lotosem :?: moze z Polfa :?: albo CCC :?: nie damy rady....

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 09 stycznia 2005, 02:14

A i jeszcze jedno.... Podobal mi sie Wasz doping. Pomijajac to jak skandowaliscie brzydko na odgwizdanie przez sedziego faulu technicznego ktorego dopuscila sie Dolores. Za to kopniecie pilki zasluzyla, zreszta rozmawialem z Nia po meczu o tej sytuacji i powiedziala ze zachowala sie bardzo glupio i zasluzyla na technicznego. No ale poza tym to ciagly doping a ostatnie sekundy meczu byly dla was dreszczykiem... :wink: pozdrowienia......

gl

Postautor: gl » 09 stycznia 2005, 08:18

veni
vidi
NICI

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 09 stycznia 2005, 12:14

Dzieki Matii za slowa uznania. Co do okrzykow sam rozumiesz sytuacja byla juz napieta i niektorym puszczaly nerwy :twisted:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 stycznia 2005, 13:03

Matii pisze:
No nie zlosc sie Viallos :wink: bylem w Pabianicach i ganialem po parkiecie robiac zdjecia,

Fakt, pamiętam Cię. Ganiałeś po parkiecie i to konkretynie :lol: . Nawet pani spikerka Ci uwage zwracała żębyś nie stał przy materacach za koszem, a Ty nic :lol: :wink: .
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 09 stycznia 2005, 13:32

Szymon pisze:
Matii pisze:
No nie zlosc sie Viallos :wink: bylem w Pabianicach i ganialem po parkiecie robiac zdjecia,

Fakt, pamiętam Cię. Ganiałeś po parkiecie i to konkretynie :lol: . Nawet pani spikerka Ci uwage zwracała żębyś nie stał przy materacach za koszem, a Ty nic :lol: :wink: .

A jak :lol: przyjechalem zdobyc fajne fotki i obejrzec meczyk... ale faktycznie macie malo miejsca pod koszami i bylo to troche niebezpieczne moze nie tyle dla mnie co dla zawodniczke... ale troche fotek udalo mi sie zrobic zanim przegonil nas komisarz :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 09 stycznia 2005, 13:47

W Ostrowie Wlkp. tez bylem i ganialem z aparacikiem, zreszta zdjecia z Ostrowa, Pabianic mozecie zobaczyc u nas na stronce.... a jutro beda fotki z Brzegu, moze dzis.......

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 09 stycznia 2005, 16:12

Matii pisze:
qiero pisze:Szkoda mi Meblotapu, w czwartej kwarcie był już bardzo bliski zwycięstwa. Po meczu Aga Pazur powiedziała mi, że w tym momencie była juz pewna zwycięstwa, ja tez juz myślałem, że Odra nie da rady. Ciesze się z wygranej Odry, ale teraz bedę trzymał kciuki za Meblotap, może jeszcze w tym sezonie zagramy o 5. miejsce :D :D :D :D :D

nie da juz rady.... trzeba by nam wygrac 4 mecze zeby grac w play-off, teraz LKS pozniej Poznan i Ostrovia, druzyny w naszym zasiegu ale gdzie ten 4 mecz wygrany :!: z Lotosem :?: moze z Polfa :?: albo CCC :?: nie damy rady....

mnie się wydaje,że wystarczą trzy wygrane pod warunkiem że zwyciężymy ŁKS więcej niż czterema punktami i pod warunkiem, że ŁKS nie wygra żadnego meczu...ale taki układ też jest mało prawdopodobny.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 09 stycznia 2005, 16:16

Zyzia pisze:
Matii pisze:

mnie się wydaje,że wystarczą trzy wygrane pod warunkiem że zwyciężymy ŁKS więcej niż czterema punktami i pod warunkiem, że ŁKS nie wygra żadnego meczu...ale taki układ też jest mało prawdopodobny.

matematyczne szanse jeszcze sa, ale tak jak piszesz: trzeba nam wygrac z ŁKS-em minimum 5 oczkami i wygrac mecz z Poznaniem i Ostrovia u siebie przy porazkach Lodzi do konca sezonu....

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 stycznia 2005, 16:28

bardziej prawdopodobne jest to ze ŁKS przegra wszystko do końca niż to ze wygracie np z Poznaniem, choc my szczerze mówiąc powinniśmy już szykować się do walki o 9 miejsce z Ostrovią i wg mnie taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 09 stycznia 2005, 16:39

A ja uważam że ŁKS wygra z Meblotapem i zajmie 8 miejsce a o utrzymanie będą walczyć Ostrovia z Meblotapem.

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 09 stycznia 2005, 16:40

Mikey pisze:bardziej prawdopodobne jest to ze ŁKS przegra wszystko do końca niż to ze wygracie np z Poznaniem, choc my szczerze mówiąc powinniśmy już szykować się do walki o 9 miejsce z Ostrovią i wg mnie taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny

no Mikey,więcej optymizmu i wiary,przecież wystarczy wam wygrać tylko jeden meczyk i możecie być pewni play-offów

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 stycznia 2005, 16:51

Zyzia pisze:
Mikey pisze:bardziej prawdopodobne jest to ze ŁKS przegra wszystko do końca niż to ze wygracie np z Poznaniem, choc my szczerze mówiąc powinniśmy już szykować się do walki o 9 miejsce z Ostrovią i wg mnie taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny

no Mikey,więcej optymizmu i wiary,przecież wystarczy wam wygrać tylko jeden meczyk i możecie być pewni play-offów
hhaha tylko pytanie z kim my to mamy wygrać. Potencjalne ofiary są dwie-Gorzów, który prezentuje sie wyśmienicie i który wg mnie jest poaz zasięgiem i Chełm, który jak słysze zbroi się ostro, podczas gdy my jestesmy nadal bez jedynej wysokiej zawodniczki :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 09 stycznia 2005, 16:58

Nam ewentualne zwyciestwo z LKS-em tymi 5 oczkami tylko przedluzy szanse na play-off. Jeszcze nie udalo sie nam wygrac z LKS -em na ich podworku... no a jeszcze bedzie trzeba wygrac z Poznaniem!! bo raczej Ostrovia wydaje sie najwiekszym pewniakiem z tych 3 meczy jesli chodzi o zwyciestwo Chelma.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 stycznia 2005, 17:08

Matii pisze:Nam ewentualne zwyciestwo z LKS-em tymi 5 oczkami tylko przedluzy szanse na play-off. Jeszcze nie udalo sie nam wygrac z LKS -em na ich podworku... no a jeszcze bedzie trzeba wygrac z Poznaniem!! bo raczej Ostrovia wydaje sie najwiekszym pewniakiem z tych 3 meczy jesli chodzi o zwyciestwo Chelma.
A Pabianice?? Macie ich u siebie?
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”