AZS Poznań-AZS Gorzów 72:59

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 12:25

Łukasz-fan pisze:Witajcie, jestem przewodniczącym Klubu Kibica AZS Poznań, jestem bardzo zaniepokojony sytuacją, która zaistniała na meczu pomiędzy nami a AZSem PWSZ Gorzów. Wiem nie wypowiadam się często na tym forum, właściwie w ogóle, gdyż mam wiele ważniejszych spraw na głowie, ale to co wypisywane jest tutaj ostatnio przeraża mnie. Fakt gdy byliśmy na meczu w Gorzowie doszło do nie przyjemnego incydentu ale na mieście i sami sobie jesteśmy tego winni, gdyz nie potrzebnie afiszowaliśmy się barwami naszego AZSu. To co napisał Maras na forum jest niepoważne tak jak on jest niepoważny!! Nie mogło być mowy o żadnym o jakimkolwiek!! rewanżu, wręcz przeciwnie miałem w planach ugościć kibiców AZS PWSZ jak najlepiej, aby zrewanżować im się za wspaniałe przyjęcie w Gorzowie. Rozmawiając z przedstawicielami gorzowskiego klubu kibica nie było widać ani przez moment jakieś niechęci czy wrogości!! Ja myśle, że zachowanie tego pana w Arenie było jakie było, szkoda że nie zaragowałem tak jak powinnienem i nie poprosiłem naszej "kulturalnej ochrony" o usuniecie tego Pana z sali. Wszystkich kibiców gorzowskich przepraszam za ten incydent, oraz za to że musieliście kupować bilety, bo z tego co wiem jakaś pula kibiców gości ma wstęp wolny!! Tak jest w regulaminie spróbuje to wyjaśnić. A jeśli chodzi o poznańską ochrone to może ja skwituje to tak: niedawno jeden z tych szanownych panów powiedział do mojego kolegi, niepełnosprawnego i teraz cytuje: " Jak jesteś kulawy to na ch.. tu przychodzisz, lepiej siedz w domu" Niestety ale KK nie odpowiada za zachowanie ludzi którzy mają takie a nie inne horyzonty.
W tym miejscu jeszcze raz serdecznie przepraszam za te wszystkie wydarzenia które miały miejsce w poznańskiej Arenie, jednocześnie mam nadzieje, że te incydenty nie wpłyną na nasze wzajemne- mysle dobre stosunki. I na koniec jeszcze jedna prośba do wszystkich forumowiczów, aby od dnia dzisiejszego po prostu przestali tolerować mówiąc prościej zaczęli "olewać" kol. Marasa, bo większych bzur na tym forum już chyba nikt nie pisze. I jeszcze jedna prośba do Pana Administratora, że jeżeli istnieje taka możliwość to założyć mu na jakiś czas "bana", bo nie chce aby jedna osoba wypowiadała się o całym naszym KK. Taką praktykę po prostu trzeba ukrócić!!

z poważaniem przewodniczący klubu kibica AZS Poznań: Łukasz Zarzycki

TO POWINNO UKAZAAC SIE NA STRONE AZS PWSZ ROWNIERZ

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2005, 12:26

Anonymous pisze:jestes skonczonym cwaniaczkiem a w czym oni brali udzial obchodzi nas tyle co nic ,dobrze by bylo gdyby policja sie zainteresowala takim cwaniaczkami jak ty ale to napewno zrobi gwarantuje ci to

:lol: :lol: :lol: :lol:

Widzę że nie mamy o czy rozmawiać.

PS. Nie napinaj się tak przed monitorem bo pękniesz :lol:

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 12:31

Lisu pisze:
Anonymous pisze:jestes skonczonym cwaniaczkiem a w czym oni brali udzial obchodzi nas tyle co nic ,dobrze by bylo gdyby policja sie zainteresowala takim cwaniaczkami jak ty ale to napewno zrobi gwarantuje ci to

:lol: :lol: :lol: :lol:

Widzę że nie mamy o czy rozmawiać.

PS. Nie napinaj się tak przed monitorem bo pękniesz :lol:

MAMY O CZYM I POROZMAWIAMY ALE MYSLE ZE LEPIE PRZY JAKIEJS OKAJI W 4 OCZY

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2005, 12:34

Anonymous pisze:MAMY O CZYM I POROZMAWIAMY ALE MYSLE ZE LEPIE PRZY JAKIEJS OKAJI W 4 OCZY

Normalnie już nie mogę się doczekać. Przyprowadzisz ze sobą kolegów policjantów którymi mnie straszysz?

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 12:38

Lisu pisze:
Anonymous pisze:MAMY O CZYM I POROZMAWIAMY ALE MYSLE ZE LEPIE PRZY JAKIEJS OKAJI W 4 OCZY

Normalnie już nie mogę się doczekać. Przyprowadzisz ze sobą kolegów policjantów którymi mnie straszysz?

JACIE NIKIM CWANIACZKU NIE STRASZE BEDE SAM A TY MOZESZ MIEC ZE SOBA KOLEGOW

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 lutego 2005, 12:39

Panowie koniec tej dyskusji. Wejdźcie sobie na jakiś portal bardziej "klimatyczny" w takich tematach!!!
FINITO

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 lutego 2005, 13:32

Właśnie zobaczyłem re-live :P (kochana TVP3 Poznań) meczu AZS-u z AZS-em... generalnie Gorzów od początku bez szans - kiepska skuteczność z dystansu (1/12 za 3) przy takich "twin towers" pod koszem Poznania no i skończyło się tak a nie inaczej. Znów kilka(naście) prostych błędów przy wyprowadzaniu piłki... wymieniać można by długo. Ale widać sezon w Ekstraklasie się im przysłużył i za rok, w niezmienionym składzie, będą na pewno znacznie groźniejsze :)

pozdrawiam!
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 13 lutego 2005, 13:58

czarny pisze:Właśnie zobaczyłem re-live :P (kochana TVP3 Poznań) meczu AZS-u z AZS-em... (...)

A ja wlasnie zobacyzlem relacje re-live (kochana TVP3 Poznan/Lubuska) meczu GTPS Gorzow Wlk.p - Orzel Miedzyrzecz 8) , o koszu zapomnieli :D
Ogolnie czarny masz racje, ael byly momenty gdzie dochodzilismy, na dwa, trzy punkty :roll:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 lutego 2005, 14:14

I wtedy na posterunku była Ciecierska... :P

ps. wycięli 2 kwartę, więc oceniam po trzech które widziałem :wink:
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 13 lutego 2005, 14:24

dokladnie tak, Ciecierska byla wczoraj rewelacyjna, trafiala nawet rowno z koncowa syrena!ale reszta dziewczyn takze zagrala bdb! szkoda tylko kontuzji Asi Jarkowsiej......miejmy nadzieje ze do piatku sie wykuruje!
reloaded :]

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 14:28

A ja niestety nie obejrzałem tego meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. (znaczy sie retransmisji) - czego bardzo żałuje :twisted: Ma może to ktoś zapisane na kompie albo na kasecie? Jeżeli tak to bym chętnie "pożyczył".Pozdro

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 13 lutego 2005, 14:33

Anonymous pisze:A ja niestety nie obejrzałem tego meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. (znaczy sie retransmisji) - czego bardzo żałuje :twisted: Ma może to ktoś zapisane na kompie albo na kasecie? Jeżeli tak to bym chętnie "pożyczył".Pozdro

To byłem ja ale coś mnie wylogowało niespodziewanie :twisted:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 lutego 2005, 14:37

Panowie panowie! Tu zaszlo jakies tragiczne nieporozumienie! Przeciez podkreslalem ze ten rewanz nie byl w zaden sposób zaplanowany, a ten lysego tez nikt na was nie naslal , a napewno juz nie ja!
Sorry ze ktos od was dostal po ryju, ale tak jak Lisu napisal to juz jest element wyjazdów! I to ze napisalem ze byl to jakis rewanz to tylko wyplynelo z moich ust, tak to po prostu ujalem a wy to szanowni forumowicze zle zrozumieliscie! Sorry za moje wyglupy! A co do prezesa Lukasza to jego wypowiedz odnosnie bana byla chyba jednak zbyt pochopna!

Z wyrazami szacunku dla kibiców z Gorzowa

Maras
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 14:56

MARAS pisze:Panowie panowie! Tu zaszlo jakies tragiczne nieporozumienie! Przeciez podkreslalem ze ten rewanz nie byl w zaden sposób zaplanowany, a ten lysego tez nikt na was nie naslal , a napewno juz nie ja!
Sorry ze ktos od was dostal po ryju, ale tak jak Lisu napisal to juz jest element wyjazdów! I to ze napisalem ze byl to jakis rewanz to tylko wyplynelo z moich ust, tak to po prostu ujalem a wy to szanowni forumowicze zle zrozumieliscie! Sorry za moje wyglupy! A co do prezesa Lukasza to jego wypowiedz odnosnie bana byla chyba jednak zbyt pochopna!

Maras

niepotrzebne sa dla gorzowa wyrazy szacunku od bandziora jakim jestes
napisales ze wyrownales rachunki a ja ci pisze ze nie bandziorze

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 13 lutego 2005, 16:08

Anonymous pisze:
MARAS pisze:Panowie panowie! Tu zaszlo jakies tragiczne nieporozumienie! Przeciez podkreslalem ze ten rewanz nie byl w zaden sposób zaplanowany, a ten lysego tez nikt na was nie naslal , a napewno juz nie ja!

Maras

niepotrzebne sa dla gorzowa wyrazy szacunku od bandziora jakim jestes
napisales ze wyrownales rachunki a ja ci pisze ze nie bandziorze

Ale skończmy już z określeniami typu "bandziory" itp a także innymi inwektywami ,bo one tylko śmiech wywyołują i nic ponadto.To forum to nie miejsce jakichś skarg i wzajemnych ,nieustannych pretensji a także jakichś bezsensownych rewanżyzmów.Apeluję o zakończenie tej bezsensownej jatki-dyskusji, a wszelkiego rodzaju Gości o niepodgrzewanie atmosfery bezsensownie, bo to może nas zaprowadzić tylko do nikąd.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”