Akcja rozśpiewana hala

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 08 lutego 2007, 22:39

widze, że nie byliśmy jednym klubem co bębniłjeden rytm przez caly mecz :D :P ale naparwde to co przedtstawiłes to sa podstawy, a ważna jest osoba (lider), ktory potrafi pociągnac doping gdy drużynie się nie wiedzie i dodac otuchy i powiedziec słowa typu "nie wazny jest wynik" bo najwazniejsza jest wspólna zabawa kibicowska i jesli są kibice przyjezdni to rywalizacja, która dodaje rumiencow meczowi :D

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 09 lutego 2007, 00:00

wszystko fajnie ale .. na dzień dzisiejszy nie mamy 30 osób w kk !
dobrze jak te 5 wspólnie śpiewa !
więc tu apel do wszystkich, którzy chcą nas wspomóc .. i to tylko od nich zależy ilu nas w sumie będzie ..
flaga a może lepiej fana .. to pomysł, który już tu się pojawił i potrzeba chęci panowie na zrealizowanie go .. ja się dopytywałem ile by kosztowało zrobienie fany 3x1.5 m i w szczecińskiej drukarni odpisali mi iż jest to koszt ponad 300 zł .. chodzi o druk laserowy .. a w sumie to moglibyśmy sami ją wykonać ..
jestem również za tym aby dopingować na stojąco ale .. jak ostatni wstałem jakiś many (nie wiem co on robił w kk) kazał mi usiąść .. i nie powiem mu żeby sp_______ał bo nie o to chodzi .. chodzi o to że tacy kolarze w kk nie maja miejsca bytu 8)
piosenki to też uważam że to dobry sposób .. ale aby wszystko dobrze wyszło na meczu potrzeba treningów najlepiej w tygodniu a jak nie to przed meczem .. bo przecież nie będziemy ćwiczyć w czasie meczu ..
lider hmm trza będzie go wybrać 8) :lol:
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 09 lutego 2007, 09:42

Pogadamy o tym dzis, dlatego tak mi zależy na tym dzisiejszym spotkaniu. Zrobimy burze mózgów i wyłowimy najlepsze pomysły
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 09 lutego 2007, 10:25

Zienia wpadnij dzisaij na 19 do kasyna jak mozesz :D bedziemy o tym gadac

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 lutego 2007, 18:07

Heh lider... a moze jeszcze specjalnie wybudowane dla niego miejsce zeby dyrygowal innymi? <lol2> Hah
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 09 lutego 2007, 21:47

nie śmiej sie człowieku bo jakbyś troche znał realia kibicowskie to byś wiedział, że na konkretnych młynach są specjalne podwyszszenia ( takie coś jak dla sędziów siatkówki ) z czego kibice prowadzą ( często przez szczekaczke ) doping.
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 09 lutego 2007, 22:04

Szczerze, to dzisiejszy dzień pokazał mi że nic z tego nie będzie. Jakoś odebrało mi całkowicie ochote, ale cóż trzeba dokończyć co sie zaczeło.

Jutro spotykamy się o godzinie 16.30 na hali, każdy kto ma koszulke Klubu Kibica niech ją ze sobą weźmie, pozostali niech wezmą jakiekolwiek granatowe koszulki. Do zobaczenia jutro i abym sie mylił, w mojej wizji
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 lutego 2007, 22:47

ananas brawo refleks:D HAH.. tylko chyba nie znasz mozliwosci na hali przy Chopina... i jak ludzie podchodza do dopingu <lol>
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 10 lutego 2007, 03:25

ehh Elen też myślałem, że znajdą się ludzie, którzy będą chcieli coś w kwestii dopingu zrobić .. cóż wszyscy są mądrzy na forum itd. ale jak dochodzi do konkretów to z ich strony brak odzewu .. takie podejście .. brak mi słów ..
cóż jesteśmy zdani na siebie .. mam nadzieję, że damy radę to wszystko pociągnąć mimo przeszkód, które są nam stwarzane ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 10 lutego 2007, 03:28

ananas z Endrewem widzieliśmy więcej meczy od Ciebie i wiemy na czym to wszystko polega ale takie są realia Gorzowa, że póki co to lider nam nie potrzebny .. potrzebni nam są ludzie .. po co wybierać lidera na 6 osób ?
miejmy te 30-40 gardeł w młynie wtedy wybierze się osobę kompetentną do tego stanowiska .. a jak na razie to wszyscy wytykają nam co mamy robić, wszyscy mają świetne pomysły itd ale jak dochodzi do konkretów to temat jest zamykany .. więc ZAMIAST PISAć NA FORUM O SWOICH WSPANIAłYCH POMYSłACH WPIERW ZADAJCIE SOBIE PYTANIE "CO JA SAM MOGę ZROBIć ABY POLEPSZYć SYTUACJę" BO NIE ROBIMY TEGO DLA SIEBIE .. ROBIMY TO DLA DZIEWCZYN I TYLKO DLA NICH !
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 10 lutego 2007, 12:42

Tak wiec juz wiadomo dlaczego to tak wyglada jak wyglada wszyscy maja to w dupie tylko potrafia krytykowac....

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 lutego 2007, 22:53

Sprawa poszła do przodu...to na pewno

Po pierwsze: Chyba wypracowaliśmy sobie miejsce na hali. Tam gdzie staliśmy dzis było dobrze.

Po drugie: Było nas wiecej, a co za tym idzie byliśmy głośniejsi

Po trzecie: Doping był bardziej zróznicowany niż do tej pory.

Po czwarte: Hala sie troche rozruszała, uważam to za pozytyw.

Podsumowując pierwszy etap akcji mozna uznać umiarkowanie za udaną. Teraz zobaczymy czy to był jednorazowy incydent, czy trend wzrastający.
Obrazek

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 10 lutego 2007, 23:24

elen pisze:
Po drugie: Było nas wiecej, a co za tym idzie byliśmy głośniejsi

.

Ehkem...nie zapomnij że było 9 osób od nas ;) Ogólnie doping dobry choc troche nierówny jak na przebieg 3 kwart, a to co się działo pod koniec to kosmos :shock: Szkoda że Wiślacy się nie odzywali.

P.S. Zapraszam na Czereśniową w środe

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 lutego 2007, 23:27

Nikt tego nie ukrywa że byliście, zreszta bardzo aktywni.
Obrazek

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 11 lutego 2007, 00:01

Fileep_ZKS dzięki mam nadzieję że dalej będziecie z nami budować atmosferę na hali ..
wcześniej pisałem o chorwackiej i bodajże w 1 poście jest link do motywu gdzie inni kibice to prezentują .. obejrzyjcie z chłopakami od siebie i następnym razem można to ćwiczyć ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”