Lotos VBW Gdynia - Włókniarz Pabianice 92-60

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 06 grudnia 2004, 18:36

Teraz dopiero widać jakie znaczenie dla Polfy miała Wlażlak.Przed rozgrywkami słyszałem wiele buńczucznych wypowiedzi o tym ze Perlińska wygryzie Sylwie.Perlińska jeszcze wiele lat musi sie uczyć a i tak poziomu Sylwi nie osiągnie.Rozgrywająca z niej żadna co widać zwłaszcza w Polfie czyli zespole o dwie klasy lepszym niz ŁKS,w którym mogła robić co chciała.Jedyną jej silną stroną był rzut,ale teraz i tego nie ma.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 grudnia 2004, 19:11

Anonymous pisze:Teraz dopiero widać jakie znaczenie dla Polfy miała Wlażlak.Przed rozgrywkami słyszałem wiele buńczucznych wypowiedzi o tym ze Perlińska wygryzie Sylwie.Perlińska jeszcze wiele lat musi sie uczyć a i tak poziomu Sylwi nie osiągnie.Rozgrywająca z niej żadna co widać zwłaszcza w Polfie czyli zespole o dwie klasy lepszym niz ŁKS,w którym mogła robić co chciała.Jedyną jej silną stroną był rzut,ale teraz i tego nie ma.
Co ty pier...sz? Po pierwsze "znawco" Ala nigdy nie była "jedynka" z wyboru tylko z przymusu i została rozgrywającą bo takie widzimisię mieli trenerzy. Po drugie żeby tak choć 10% koszykarek w jej wieku osiągnęło tyle co ona to byśmy mieli "miód" reprezentację. Po trzecie nie wiem skąd wytzrasnąłes tą nowine ze w ŁKSie robiła co chciała..., robiła to co potrafi najlepiej zdobywała punkty i potrafiła je zdobywac w meczach z każdym przeciwnikiem. Po czwarte w ilu meczach w tym sezonie ją widzialeś, ze twierdzisz ze nie ma rzutu? hahaha wczoraj miała a dziś nie ma? Po piąte podpisz sie bo anonimy nie sa tu mile widziane
Obrazek
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 06 grudnia 2004, 19:44

Ja nie twierdze,że twoja ulubienica to JEDYNKA wrecz przeciwenie.Ale to zdaje sie ty twierdziłeś,ze bedzie grała w pierwszej piatce i oburzałeś sie jak wymieniało sie ją jako zmienniczke.A skoro miała grać w pierwszej piątce to chyba za Wlażlak bo na dwójce za Panti nie ma żadnych szans.Jestem pabianiczaninem i widziałem wiele meczy.Rzucać punkty z Ostrowem to niewielki problem.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 grudnia 2004, 20:49

Anonymous pisze:Ja nie twierdze,że twoja ulubienica to JEDYNKA wrecz przeciwenie.Ale to zdaje sie ty twierdziłeś,ze bedzie grała w pierwszej piatce i oburzałeś sie jak wymieniało sie ją jako zmienniczke.A skoro miała grać w pierwszej piątce to chyba za Wlażlak bo na dwójce za Panti nie ma żadnych szans.Jestem pabianiczaninem i widziałem wiele meczy.Rzucać punkty z Ostrowem to niewielki problem.
Zacytuj mi dokładnie w którym miejscu napisalem ze w tym sezonie Ala wygryzie Sylwię i w którym miejscu się oburzałem, ze będzie jej zmienniczką. Twój argument ze Ala nie ma rzutu jest z gruntu błędny bo ten rzut wlasnie ma, a że w zespole jest więcej snajperek to i oczywiste jest że tych punktów nie bedzie zdobywac tyle ile zdobywała w ŁKS:
A to specjalnie dla ciebie ... (a zdaje sie ze sie znamy):
Ostrowia- 2 pkt - 4 min gry na placu Własnie to jest ten mecz kiedy to niby Ala mogła sobie poszaleć :)
Sezon 2003/2004
47% z gry- 38% w rzutach za trzy
12,34 pkt na mecz przyśr 29,78 min na parkiecie
Sezon 2004/2005
60% z gry - 24% w rzutach za trzy
7,66 pkt na mecz przy śr 21 min na parkiecie
Ala przebywa o 1/3 czasu na parkiecie mniej i znajduje to dokładnie przełożenie na zdobycz punktową a weźmy pod uwagę to co wczesniej wspomniałem-Polfa to zespół w którym w przeciwieństwie ŁKS ma kto rzucać! Nie rozumiem więc skąd ten zajadly atak i wywód ze Ala miała rzut a teraz go nie ma!!!??? Ja rozumiem ze obejrzałes(aś) sobie mecz z Lotosem i emocje wciaż biora górę, ale patrz trzeźwo na cały zespoł Pabianic, bo widze ze od poczatku sezonu Ala ci nie pasuje.
A teraz rozwiń wyobraźnię. Nie macie tej "beznadziejnej" Perlińskiej, Sylwia odnosi kontuzję... I co? Głaszcz gra po 40 min na jedynce cały sezon?? A moze wpuszczacie na rozgrywanie Korzeniewską?? Rozumiem ze byłoby lepiej... 8)
Obrazek

Obrazek

Edziulka

Postautor: Edziulka » 06 grudnia 2004, 22:07

Mickey! mam nadzieję, że w ostatnim swym poście nie masz na mysli mnie! 8) :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 grudnia 2004, 22:09

Edziulka pisze:Mickey! mam nadzieję, że w ostatnim swym poście nie masz na mysli mnie! 8) :wink:
Nie wiem czy Ciebie, ale Ty wiesz że jak zaatakujesz na forum "pewną osobę" to jednak będziemy musieli poważnie pogadać :twisted: :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 grudnia 2004, 23:36

Ludzie! Po cholere to czepianie się Alicji? Po wczorajszym "popisie" :twisted: naszego zespołu należy opieprzyć całą drużynę (no może za wyjątkiem Elżbiety, na której jak zwykle można polegać). Nierozumiem tego. Jedyne wyjście jakie przychodzi mi do głowy to chęć dosrania Mikeyowi. Jeśli tak to znajdź gościu szanowny trochę odwagi i zrób to prosto w oczy a nie się tutaj wywnętrzniasz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”