BRZESCY KIBICE
Moderator: qBK
steve_bramkarz pisze:Kibice z Polkowic poprostu tak samo jak klub jesteście beznadziejni. Taka jest prawda i nie mówi to kibic Odry, ale zwykły obserwator. No, a teraz co tutaj piszecie to pogrążacie się bardziej. Powodzenia!!
klubów w to nie mieszaj, bo skoro nasz jest beznadziejny, to ciakawe jaka jest Odra?
Sądze, ze wszystkie spory mogą ciągnąć się jeszcze latami, ale po co? popieram wpis MIREq'a - wyluzujmy. mamy przerwe i zamiast spędzać czas na przyjemne rzeczy, to wciąż kłocimy się i niepotrzebnie denerwujemy. koszykowka nie powinna dzielić tylko łączyc.
Cały spor nawet nie wiadomo kiiedy się zaczął? po waszej porażce w pierwszej rundzie? przeciez przed tym było OK i nikomu nie przeszkadzał doping naszych chłopaków - było wiadomo jaki jest. Spiker i ochrona to samo. chyba nie powiecie, ze w waszych halach wszystko jest profesjonalne i bez zarzutów.
apeluje - wyluzujmy, nie ciągnijmy tego dluzej. poprostu looz.
pozdrawiam
kuba
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Widze ze sytuacja sie klaruje
!!!!!!!!!!!!! I TAK MA BYC!!!!!!!!!!!! bez tych przypalow wszyscy beda szczesliwi-no prawie wszyscy!! ale to jest koszykowa wiec sport przyjemny i radosny. oby tez tak bylo na trybunach
!!!! wiadomo przyjaciolmi nigdy nie bedziemy ale przynajmnie sobie w droge nie wchodzmy( bez cwniactwa,czytalem poprzednie,agresywne posty I POCO,I POCO,I POCO
). wiadomo jesli walicie jakies p... o niepotrzebnym dopingu to riposta musi byc i CH..J!!!!!!!!! 
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
qiero pisze:i słusznie, mam nadzieję, że wszyscy tak uważają.
Chyba jednak nie wszyscy....
Wysłany przez Jacek Kapusta wpis dodany 09:59 May 28, 2005 odpowiedzi: 0
Życzenia
Mam nadzieję,że w przyszłym sezonie Odra was po prostu mówiąc pogromi.Myślę że przyszły sezon będzie waszym ostatnim sezonem w ekstraklasie wy CEPY J***** W DUPE PAŁKĄ P*********!!!!!!!POZDRO!!!!!ODRA THE BEST!!!!
- wpis z naszej księgi gości.
Fajnie, ze spora część już sobie odpuściła, jednak widac niektorzy wogóle nie mają zamiaru przestawać. i pomyslec ze wystarczyła jedna porażka. eh ;/
pozdrawiam
ps. wpis sam ocenzurowałem. chyba nie trudno sie domyslic co jest "ukryte" pod gwiazdkami.
-
Don Igłata
- Młodzik
[quote="Kuba"[Cały spor nawet nie wiadomo kiiedy się zaczął?
pozdrawiam
kuba[/quote]
Otóż doskonale wiadomo! Po przywitaniu brzeskich kibiców przez policję i ochroniarzy cycków w 1 meczu rundy play-off.
Pogłębiony został po oszczerczym oskarżeniu o napad na autobus - wyimaginowanym przez niejakiego pana Korsaka.
My pamiętamy - Wy -rozumiem!!! Chcielibyście zapomnieć.
pozdrawiam
kuba[/quote]
Otóż doskonale wiadomo! Po przywitaniu brzeskich kibiców przez policję i ochroniarzy cycków w 1 meczu rundy play-off.
Pogłębiony został po oszczerczym oskarżeniu o napad na autobus - wyimaginowanym przez niejakiego pana Korsaka.
Mówimy o tym sezonie, a ja pamiętam jeszcze jak dwa lub trzy sezony temu podobnie nas przywitano w Polkowicach, w czasie meczu poleciały "środkowe palce" w naszym kierunku od bębniarzy CCC (Pan Padniewski - dobrze pamiętam do dziś). A po meczu rzucano do nas kulkami śnieżnymi. No cóż - było minęło... rzuciłem w niepamięć aczkolwiek smrodek pozostał.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
..you got to lose, to know how to win..
Don Igłata pisze:Otóż doskonale wiadomo! Po przywitaniu brzeskich kibiców przez policję i ochroniarzy cycków w 1 meczu rundy play-off.
Policja, Ochroniarze i p. Korsak. Co do tego wszystkiego mają kibice naszej drużyny, po których tak jeździcie? Wy umyliście ręce od "ataku na autobus" a nasi od śnieżek. przeciez nie odpowiadamy za "blokersow" itp. Ale nas mozna wpakować wszystkich do jednego wora, ale Pretorianie są bogu ducha winni.
Pozdrawiam