kibic- świadek wydarzeń pisze:Sędziowanie meczu skandaliczne!!!

Fijarczyk przy nich to "pikuś"!!! Z taką działalnością Lotos daleko nie zajedzie!!! Według moich obliczeń za trzy lata "zwijają żagle", bo kasa się skończy, a wtedy kto będzie grał?? Drużyne buduje się od najmłodszych lat. Kupione zwycięstwo na pewno nie smakuje tak samo jak ciężko wywalczone i wypracowane!!!
dzień dobry!
Nie da sie tego opisać czego świadkami byliśmy wszyscy w Gdyni. Więc nie będe pisał narazie o kibicach i tych nocach. Nie będe pisał o trenerce która nie jest trenerem,a jej jedyne zadanie ogranicza się do trzymania sweterka ani o nie trenerze który jest trenerem i sam stwierdził ,,Ja prowadzę zespół,, (rozmowa przy drzwiach wyjścowych). Nie będę pisał o o pewnym osobniku ( podobno to była kobieta) która zamiast wypisywać dyplomy krzyczała ,,Spierdalaj,, ani o innej która chodząc z aparatem fotograficznym patrzała po czym sie drapią kibice. Nie będę pisał o pewnym trenerze pewnej kadry który powiedział do kibiców Olimpii ,,Ja nie jestem w tej bandzie,, a gdy przyszło do trudnych pytań to uciekł. ( czyli jednak banda jest) Płakał też ,że jego też sędziowie załatwili 1 punktem.Nie będę pisał o nie trenerze a jednak trenerze który stwierdził,że ,,trzeba wykorzystywac sędziowanie u Siebie ,bo On kiedyś w Krakowie też był tak potraktowany,, ,a póżniej wiedząc ,ze popepłnił gafę stwierdził ,,proszę mnie nie chwytać za słówka,,.
Powiem tyle. Po raz pierwszy zdarzyło się,ze sędziowie nie uczesniczyli w zakończeniu finału. Uciekli! I coś co jest obrazem tego wszystkiego: na koniec koszykarki Olimpii i Osy bawiły się razem a Gdynia została w własnym sosie. były rozmowy i dziewczyn i jak kibiców. Myślę,że kilku starszych panów chciało przeżyc org.... a ponieważ w tym wieku nie ma szans przy kobiecie to sobie go zafundowli pokazując jak to się niby szkoli młodzeż (i tak większość z nich jest spoza Gdyni). Tylko jest problem. Powstał skandal. MORALNYM Zwycięscą została OLIMPIA POZNAŃ! I z takim koszulkami w przyszłym sezonie będą po polce jeżdzić po Polsce jej kibice!! Pozdrowienia dla tej z Warszawy. O ile cię awansowali?
Na resztę przyjdzie czas.
Dzięki Pabianice i Ostrów!!
Pozdrowienia dla najsympatyczniejszej drużyny OSY ZGORZELEC!!
DZIEKUJE OLIMPIA!