AZS Poznań - Meblotap Chełm 79:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 19:46

Mytek pisze:seba! apeluje do Ciebie!opanuj sie czlowieku! ja nie jestem klonem ani mira ani marasa! moje IP to: 192.168,5,194 porownaj sobie z adresami marasa i mira! (...)

Obrazek

To jest IP z którego został napisany Twój post - pokazane są również osoby, które także pisały z tego IP na Forum. Jak widzisz porównałem sobie IP ...

Reszta NO COMMENT
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 19:49

Mikey pisze::shock: :lol: :lol: :lol: ale jazda... uuuaaa... niezła dyskusja poznańsko-poznańska (szkoda tylko ze my z Łodzi i Pabianic nie znamy się na koszu :D ) :lol: :lol: :lol:
Seba musze przyznać że masz zdrowie do chłopaka :D

Mikey - widzę po poprzedniej stronie, że cierpliwości Ci nie brakuje, a dyskusja zrobiła się klonowo-poznańsko-łodzka :D :D Pozdrowionka!
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2004, 19:55 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 listopada 2004, 19:54

Mytek pisze:Mickey!poniekad sie z Toba zgadzam. AZS poznan to mlody zespol ktory[pomimo wice mistrzostwa polski] nie wyrobil sobie jeszcze takiej renomy jak inne[powiedzmy]starsze zespoly.
mysle ze to ze w poznaniu na kosza chodzi mniej osob spowodowane jest tym ze wiekszosc kibicow chodzi na mecze Lecha!poza tym u nas sa [chyba] trzy albo cztry zespoly koszykarskie wiec ludzie sie po nich "rozchodza"szczegolnie jesli mecze innych druzym sa w tych samych tterminach. to byl dopiero pierwszy mecz, zobaczym,y co bedzie pozniaj. uwiezszysz lub nie ale na jednym z meczow w zeszlym sezonie bylo prawie 2000 osob!sezon dopiero co sie rozpoczal a mu mielismy dopieo jeden mecz u siebie, wiec nie mozna oczekiwc cudow na trybunach, mam nadzieje ze z kazdym meczem bedzie coraz lepiej!
A ja nie mam powodu zeby nie wierzyć ze w zeszłym sezonie było 2000 ludzi. W Chełmie tez tak było i wcale tego nie podważam. Tyle ze tak jak w tamtym przypadku zwracamy od x czasu uwagę ze frekwencja zawsze po jakims czasie spada i jeśli AZS nie bedzie miał conajmniej takich sukcesów jak w zeszłym sezonie to na 1000 osób tez małe ma szanse. To co nowe zawsze fascynuje, potem zainteresowanie spada, tak było wszędzie i Poznań nie będzie raczej wyjątkiem.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 19:55

Seba pisze:
Mytek pisze:seba! apeluje do Ciebie!opanuj sie czlowieku! ja nie jestem klonem ani mira ani marasa! moje IP to: 192.168,5,194 porownaj sobie z adresami marasa i mira! (...)

Obrazek

To jest IP z którego został napisany Twój post - pokazane są również osoby, które także pisały z tego IP na Forum. Jak widzisz porównałem sobie IP ...

Reszta NO COMMENT

:lol: :lol: :lol: i sprawa się rypła. Ciekawe jaką teraz obierze (obiorą) linię obrony? :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 listopada 2004, 20:03

Seba pisze:Mikey - widzę po poprzedniej stronie, że cierpliwości Ci nie brakuje, a dyskusja zrobiła się klonowo-poznańsko-łodzka :D :D Pozdrowionka!

a co ze mną ;-) klonowo-poznańsko-łódzko-polkowicka ;-)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 listopada 2004, 20:04

sluchajcie! jesli chciecie to mozemy spotkac siew srode w aerenie i przyniose wam moja umowe licencyjna na dostawe uslug internetowych gdzie zapisany mam moj STALY adres IP!!! dla uwiarygodnienia moge takze pokazac dowod osobisty i co tylko chcecie!
jesli rzeczywiscie takie numery sa wyswietlane to byc moze jest to tylko numer maski podsieci. dla wyjasnienia dodam ze ja, maras i miru mieszkamy na tym samym osiedlu i korzystamy z tej samej [lokalnej- dziala ta siec tylko w obrebie Smochowic, czesci ogrodow,Woli i Przezmierowa] lokalnej sieci. tak jak powiedzialm: jesli chceicie mozemy wam udowodnic ze jestesmy innymi osobami!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 listopada 2004, 20:06

i jeszcze napiszcie mi gdzie moge sprawdzic z jakiego adrsu IP byl wyslany dany post, poniewaz samemy dziwi mnie ta sprawa!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 listopada 2004, 20:12

Mytek pisze:i jeszcze napiszcie mi gdzie moge sprawdzic z jakiego adrsu IP byl wyslany dany post, poniewaz samemy dziwi mnie ta sprawa!
A nieee... z tego przywileju korzystają tylko admin i moderatorzy 8)
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 20:13

Loooz - póki piszecie nie obrażając, atakując, używając wulgaryzmów, może być Was na tym Forum nawet 100 i wszyscy z jednym IP. To serio nie chodzi o liczbę wcieleń, ale styl pisania.

Pozdrawiam.

Ps. W Arenie byłem ostatnio chyba dwa lata temu na jednej kwarcie, wciągnięty siłą przez Szymona na mecz Włókniarza - wcześniej chyba wtedy, gdy Dzidka grała w Quayu. Więc raczej spotkanie nam nie grozi na tej sali...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 listopada 2004, 20:13

Mytek pisze:i jeszcze napiszcie mi gdzie moge sprawdzic z jakiego adrsu IP byl wyslany dany post, poniewaz samemy dziwi mnie ta sprawa!

ty nie możesz :) Mogą tylko Moderatorzy i Administratorzy ;-)
zapraszam do wpisania się na forum CCC :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 listopada 2004, 20:18

ok. dzieki za informacje! ja nie mam zamiaru sie klocic ale to IP ktore wam podalem jest prawdziwe a jesli wyswietla sie inne to nie umiem tego sensownie wytlumaczyc. jedno jest pewnie- nie jestem klonem marasa i moge to wam osobiscie udowodnic! jesli mi wierzycie to dobrze a jesli nie to juz wasza sprawa.
mysle ze na tym mozemy zakonczyc te burzaca klotnie,ok?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 20:24

Seba pisze:Loooz - póki piszecie nie obrażając, atakując, używając wulgaryzmów, może być Was na tym Forum nawet 100 i wszyscy z jednym IP. To serio nie chodzi o liczbę wcieleń, ale styl pisania.

Pozdrawiam.

Ps. W Arenie byłem ostatnio chyba dwa lata temu na jednej kwarcie, wciągnięty siłą przez Szymona na mecz Włókniarza - wcześniej chyba wtedy, gdy Dzidka grała w Quayu. Więc raczej spotkanie nam nie grozi na tej sali...

Oj Seba, źle z Tobą :wink: :lol: . Było to rok temu i nikt Cię nie wciągał na siłę a już na pewno nie ja! :D
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 20:26

Może i rok :D A co do wciągania ... hehe... mam swoje zdanie - no fakt, może Wilson trochę bardziej w tym uczestniczył ;) W każdym razie udało mi się po jednej bodajże kwarcie uciec :D :D :D Obecna atmosfera Areny (podobnie jak tego, co zostało z Chwiałki) mnie już nie bawi...

Pozdro Szymon!

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 01 listopada 2004, 20:45

IP mozna podrobić, pieniądze można podrobic, nawet wyniki wyborów na Ukrainie można sfałszować...ale MARAS nie jest w stanie udawać kogoś innego. Wierzę ci, bo MARAS jest jeden i niepowtarzalny :lol: :wink:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 01 listopada 2004, 20:56

MirU <poznań> pisze:Masy to chłopcze mogły być jak był Stary Browar a teraz nie ma wogóle reklamy, że nasze dziewczyny grają i to jest ten bul :x -dlatego potem mamy takie rezultaty w frekfencji

no coz, jesli ci the best kibice potrafia isc na mecz w liczbie 100 i zganiac na brak reklamy... :D:D:D

ps. ponawiam moja rade z poczatku watku: zamist na mecze i forum, moze lepiej wziac korki z polskiego (pisze to poprzeczytaniu waszej "relacji")

ps2. Maras (i reszta klonow): przestancie sie juz kompromitowac !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”