Postautor: Rosso-Nero » 11 marca 2007, 15:34
KACPERS pisze:Rosso-Nero pisze:KACPERS pisze:Widzę że nikt nie wziął pod uwage Bayern

To mój faworyt

Ja wziąłem pod uwagę pisząc że finaliści mogą być różni. Powtórze więc jeszcze raz: Champions League jest nieprzewidywalne

Bayern również jest zaskakującym zespołem, więc również on może zagrać w finale, a w nim wszystko jest możliwe. Na dobrą sprawę każda z drużyn ósemki może zagrać w finale nawet Roma czy PSV.

Chodziło mi o ankietę

Że w ankiecie nie znalazł sie Bayern

Chyba, że o ankietę...

Bayern bywa nieprzewidywalny, ale za tym zespołem w ostatnim czasie nie przemawiają wyniki, więc raczej nie ma wielu zwolenników, a po za tym ten klub nie cieszy się zbyt dużą sympatią nawet w kraju naszych zachodnich sąsiadów. W ankiecie nie znalazła się także Roma, która w tym roku się nieźle zaprezentowała i w meczach z Manchesterem będzie szukać swojej szansy, by utrzec nosa kolejnej drużynie z wielkimi aspiracjami w Champions League.

- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs