Energa Toruń - relacje 09/10

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

hermes46
Kadet

Re: Energa Toruń - relacje 09/10

Postautor: hermes46 » 23 kwietnia 2010, 14:33

pare fotek.
Z trasy

Obrazek

Obrazek

mecz

Obrazek
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 23 kwietnia 2010, 18:37

przemoe pisze:Ponieważ ktoś nam zamknął temat kibicowski (???) to tutaj:
Doping chyba najlepszy w sezonie, duża w tym zasługa przyjezdnych, którzy nas zmotywowali przedmeczowym dopingiem. Potem nie mieli już szans się przebić, ale dzielnie jechali do końca mimo takiego a nie innego wyniku.
Liczbowo też całkiem pokaźnie, dawno nie pamiętam zapchanego do pełna sektora. Z opraw chyba zrezygnowaliśmy na czas jakiś, ale może na finał coś zorganizujemy.

Doping dopingiem, ale chyba liczebnie to klęska, zwłaszcza biorąc pod uwagę stawkę meczu. Widać, że Asseco wyparło w Gdyni Lotos pod względem popularności. Jednak kosz męski to nieco inny świat.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 23 kwietnia 2010, 21:00

Jeśli masz na myśli liczebność piknikową to owszem, bryndza :( Nie tylko Asseco ale i Vistal zbierają masę ludzi i do nas już komplety nie przychodzą. Aczkolwiek w porównaniu z kurnikiem na Olimpijskiej i tak bywa ich więcej, bo na nowej hali 1500 osób ginie w wolnej przestrzeni (co trzecie krzesło puste).
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 24 kwietnia 2010, 06:13

napisze tak. Pan Pacesas ogladający mecz na trybunach szybko został z fotografowany przez nas. Woods mecz ogladał z holu, o pewnym "pólpolaku" sie nie wypowiem bo szkoda o nim pisac.
Piłke reczna chciałbym obejrzec na dobrym poziomie ale wracajmy do naszych spraw . Koniec z OT :lol: :mrgreen:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 24 kwietnia 2010, 19:54

mecz o 3 miejsce nas 11-15 nalezy dodac wsparci w pierwszej połowie przez trzech kibiców MMKS Siden Toruń. Za to ogromne dzieki. Doping taki jak gra torunianek czyli słabo. Gości brak

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 24 kwietnia 2010, 20:50

nie no z tym dopingiem aż tak źle to nie było, bo praktycznie przez cały mecz prowadzony ...ale z tym jaki był na Lotosie to nie ma co nawet porównywać...

yanek
Żak

Postautor: yanek » 27 kwietnia 2010, 22:06

Niedziela u nas tak samo jak w sobotę. Może nawet trochę lepiej. Praktycznie wszyscy w młynie ledwo co mówili (piąty mecz w ciągu 7 dni ).
:)

Wróć do „Kibice”