Pierwsza już jest: Mario moderatorem koszykówki młodzieżowej i wspólnie z Adamem Cukierków Odry Brzeg.
Jestem jak najbardziej za - nawiązanie do tradycji.
Moderator: Moderatorzy
Szymon pisze:Proponuję Sebę i Draxa do Olimpii.
I swoją osobę do wspomagania Wojtka na forum Włokniarza.
Viallos pisze:Szymon pisze:Proponuję Sebę i Draxa do Olimpii.
I swoją osobę do wspomagania Wojtka na forum Włokniarza.
Aby zostać moderatorem trzeba być zalogowanym użytkownikiem a narazie Seba ani Drax na forum się nie zameldowali.
Co do Ciebie- to jaką mam pewność że pod wpływem pewnego wyśmienitego trunku nie pokasujesz mi postów!!!
Kto za ciebie poręczy?

Wojteg pisze:Jesli nie macie nic przeciw to ja moge poprowadzic Lige Typerow i Koszykarki.
Jesli chodzi o lige typerow to jak pamietacie zajmowalem sie liczeniem wszystkich lig. Mam nadzieje, ze nic nie stanie na przeszkodzie i bede mogl robic to dalej. Ale potrzebna jest osoba, ktora odpowiednio wczesnie bedzie umieszczac zapowiedzi do typowan. Bo ja szczerze mowiac o tym zapominalem. Powstawalo zamieszanie z przelozonymi meczami itd itp.
Jesli chodzi o koszykarki to pomocnik tez bedzie potrzebny. I tu mam nadzieje, ze Peps sie odezwie i tez szybko trafi na to forum, bo poprzednio to on trzymal to wszystko. Ja moge oczywiscie liczyc ktoras z grup (bo pewnie znow to bedzie sie odbywalo w grupach)
Pozdro
Viallos pisze:Wpisujcie w tym wątku swoje propozycje.
brzydki pisze:Viallos pisze:Wpisujcie w tym wątku swoje propozycje.
w zwiazku z zamieszaniem jakie wywolalo odblokowanie starego forum i jego dalsze funkcjonowanie proponuje przeprowadzic ogolnoforumowa debate nad przyszloscia istnienia obu for. ja osobiscie jestem za przyjeciem nowego adresu i przeprowadzeniu jednoczesnie kilku postulatow:
1. nowe forum istnieje dopiero drugi dzien, a juz pojawily sie glosy o spisku pabianicko-lodzkim itp, w zwiazku z tym nalezy, moim zdaniem, poszerzyc grono moderatorow najnardziej obleganego dzialu aktualnosci o osoby z okregow, nazwijmy to - pozalodzkich
2. proponuje rowniez by dostep do hasla administratora posiadal jeszcze przynajmniej jeden ze stalych forumowiczow. ja w tej roli widzialbym np Hersi'ego
moim zdaniem wspolnie powinnismy wypracowac stanowisko w sprawie kkforum.
pozdrawiam
Viallos pisze:Czekam na kandydatury
brzydki pisze:Viallos pisze:Czekam na kandydatury
admin2 ---> Hersi (ew. Peps, Seba, Waldi)
moderatorzy ---> Maggy, Peps, Seba, Waldi, Mario
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości