Play Out: Artego Bydgoszcz - ŁKS Łódź
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Out: Artego Bydgoszcz - ŁKS Łódź
Sobota, 20.03.2010 godz.17.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: Play Out: Artego Bydgoszcz - ŁKS Łódź
Zauważyłem że na meczu Bydgoszcz vs ŁKS sektor gości się ładnie zapełnił, może jakiś komentarz strony łódzkiej co do tej sytuacji.

Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- markylipek
- Młodzik
To zdjęcie akurat jest z meczu rundy zasadniczej, na parkiecie widać jeszcze w drużynie Artego Melani Thomas 
markylipek pisze:To zdjęcie akurat jest z meczu rundy zasadniczej, na parkiecie widać jeszcze w drużynie Artego Melani Thomas
taa a na nim wiadomo kto był w sektorze gości...
markylipek pisze:To zdjęcie akurat jest z meczu rundy zasadniczej, na parkiecie widać jeszcze w drużynie Artego Melani Thomas
To w takim razie po co ktoś zamieszczał tą fote w galerii na plkk bo ostatni meczu Bydgoszcz-Łódź, licząc na naiwność ludzi??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Z tego co sie orientuje byli to kibice ...Zawiszy Bydgoszcz majacy zgode z ŁKs-em. Simon jezeli jestem w błedzie napisz cos. Kibice Ci dopingowali ...LKS!
Info znalazłem juz kiedys na stronie Zawiszy.
Info znalazłem juz kiedys na stronie Zawiszy.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
nie jesteś - ale ostatnio i nasi byli przy okazji meczu ŁKS z Wisłą w Płocku i późniejszym wspomożeniu Zetki na jej meczu. Czy na tym zdjęciu jest Zetka nie wiem, ale nasi są...
- markylipek
- Młodzik
Byłem "gościnnie" na tym meczu. Przyjechali kibice z Łodzi, którzy zostali wsparci przez dość dużą liczbę ludzi z Zawiszy. Pokrzyczeli troche na początku wychwalając swoje kluby nawzajem i tak co jakis czas do konca meczu. Ogólnie spokojnie i bez rewelacji
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”