Sobota, 01.10.2011
godz. 18:00
1 kolejka FGE: Lider Pruszków - AZS Gorzów Wlkp. 70:74
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: 1 kolejka FGE: Lider Pruszków - AZS Gorzów Wlkp.
Nie ma co ukrywać, że czeka nas ciężka przeprawa. Jeśli w Pruszkowie nie zagra ani Kaczmarczyk ani Weaver to nasze szanse maleją do minimum. Ale wierzyć trzeba.
Mamy na początku sezonu całkiem fajny terminarz, to musiały sie posypać kontuzje. Eh..życie..
Mamy na początku sezonu całkiem fajny terminarz, to musiały sie posypać kontuzje. Eh..życie..
Na początku sezonu każdy wynik jest możliwy.Drużyny dopiero wchodzą w reżim rozgrywek, forma zapewne jeszcze wakacyjna.Dyspozycja dnia zadecyduje kto wygra i w jakim stosunku, bo o formie - jak już wspomniałem- niewiele można powiedzieć.
A co do terminarza to Liderowi nie ma czego zazdrościć. W pierwszych 6 kolejkach - cała góra tabeli (z poprzedniego sezonu) Widzew i Inea (w ub sezonie słabsze) ale czy teraz też
A co do terminarza to Liderowi nie ma czego zazdrościć. W pierwszych 6 kolejkach - cała góra tabeli (z poprzedniego sezonu) Widzew i Inea (w ub sezonie słabsze) ale czy teraz też
bart_81 pisze:Nie ma co ukrywać, że czeka nas ciężka przeprawa. Jeśli w Pruszkowie nie zagra ani Kaczmarczyk ani Weaver to nasze szanse maleją do minimum. Ale wierzyć trzeba.
A co, jakieś urazy
Potwierdzone info
Olo_13 pisze:bart_81 pisze:Nie ma co ukrywać, że czeka nas ciężka przeprawa. Jeśli w Pruszkowie nie zagra ani Kaczmarczyk ani Weaver to nasze szanse maleją do minimum. Ale wierzyć trzeba.
A co, jakieś urazy
Potwierdzone info
Z tego co wiadomo to na pewno nie zagra Agnieszka Kaczmarczyk
ehhhhhhh i ufff ! mam nadzieję że Aga szybko wróci ....
Odnosząc się do tego jak wszyscy wspominają poprzedni sezon ode mnie mała refleksja patrze w staty i okazuje się że za mniejsze pieniądze też można mieć centra robiącego Duble-duble
Odnosząc się do tego jak wszyscy wspominają poprzedni sezon ode mnie mała refleksja patrze w staty i okazuje się że za mniejsze pieniądze też można mieć centra robiącego Duble-duble
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Na dziś Lider jeszcze nie ma drużyny. We wczorajszym meczu grało tak na prawdę sześć zawodniczek z czego dwie (Ola i Laurie) są w takiej formie, której każdy życzyłby sobie przez cały sezon.
Pozostałe cztery z tej szóstki (Bednarek,Stanek,Tomiałowicz i Pietrzak) jeszcze muszą sporo popracować.
A ostatnie cztery ( z meczowej dziesiątki)
-Holt -ją można zrozumieć dopiero kilkadziesiąt godzin w Polsce, zmiana stref czasowych, to musi się odbić na dyspozycji.
-Rozwadowska- totalna pomyłka
-Antczak-znowu grzeje ławę, jest w ekipie chyba tylko dlatego że prawdopodobnie ma jeszcze ważny kontrakt nieopatrznie zaproponowany na kilka lat-zupełnie nie rozumiem dlaczego.
-Wielebnowska - przykro pisać ale powinna zakończyć karierę jak najszybciej.Im szybciej to zrobi tym lepiej dla drużyny i dla niej samej.
Pozostaje pytanie do trenera Konieckiego jak to zrobił że zebrał tak "rewelacyjną" ekipę

Pozostałe cztery z tej szóstki (Bednarek,Stanek,Tomiałowicz i Pietrzak) jeszcze muszą sporo popracować.
A ostatnie cztery ( z meczowej dziesiątki)
-Holt -ją można zrozumieć dopiero kilkadziesiąt godzin w Polsce, zmiana stref czasowych, to musi się odbić na dyspozycji.
-Rozwadowska- totalna pomyłka
-Antczak-znowu grzeje ławę, jest w ekipie chyba tylko dlatego że prawdopodobnie ma jeszcze ważny kontrakt nieopatrznie zaproponowany na kilka lat-zupełnie nie rozumiem dlaczego.
-Wielebnowska - przykro pisać ale powinna zakończyć karierę jak najszybciej.Im szybciej to zrobi tym lepiej dla drużyny i dla niej samej.
Pozostaje pytanie do trenera Konieckiego jak to zrobił że zebrał tak "rewelacyjną" ekipę
akar pisze:-Wielebnowska - przykro pisać ale powinna zakończyć karierę jak najszybciej.Im szybciej to zrobi tym lepiej dla drużyny i dla niej samej.
Pozostaje pytanie do trenera Konieckiego jak to zrobił że zebrał tak "rewelacyjną" ekipę![]()
![]()
Nie przepadam specjalnie z Niunia od jakiegoś czasu, nie sadze tez by była jakimś Waszym wielkim wzmocnieniem, tym niemniej uważam ze takie osądy po 1 spotkaniu w sezonie, który zarazem jest jest pierwszym meczem o stawkę od dłuższego czasu sa mocno przedwczesne.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: 1 kolejka FGE: Lider Pruszków - AZS Gorzów Wlkp. 70:74
Ładnie dziewczyny zaczęły, z charakterem:)
Spodziewałem się meczu na styku, ale obawiałem się czy w szóstkę damy radę wygrać. Udało się!:)
Udało się, bo wszystkie ogniwa zagrały dobrze.
Wielki szacunek i podziw dla Weaver, która z kontuzjowanym palcem uzbierała double-double
Oby jak najszybciej doszła ta środkowa z USA, no i wyzdrowiała Kaczmarczyk, a będzie dobrze.
Spodziewałem się meczu na styku, ale obawiałem się czy w szóstkę damy radę wygrać. Udało się!:)
Udało się, bo wszystkie ogniwa zagrały dobrze.
Wielki szacunek i podziw dla Weaver, która z kontuzjowanym palcem uzbierała double-double
Oby jak najszybciej doszła ta środkowa z USA, no i wyzdrowiała Kaczmarczyk, a będzie dobrze.
Greebo pisze:akar pisze:-Wielebnowska - przykro pisać ale powinna zakończyć karierę jak najszybciej.Im szybciej to zrobi tym lepiej dla drużyny i dla niej samej.
Pozostaje pytanie do trenera Konieckiego jak to zrobił że zebrał tak "rewelacyjną" ekipę![]()
![]()
Nie przepadam specjalnie z Niunia od jakiegoś czasu, nie sadze tez by była jakimś Waszym wielkim wzmocnieniem, tym niemniej uważam ze takie osądy po 1 spotkaniu w sezonie, który zarazem jest jest pierwszym meczem o stawkę od dłuższego czasu sa mocno przedwczesne.
Gdyby to chodziło o jakąś nową zawodniczkę, początkującą pewnie bym tego nie napisał.
Ale tu chodzi o utytułowaną byłą reprezentantkę Polski która zachowywała się na parkiecie jak żółtodziób, jak ktoś kto dopiero zaczyna karierę i trema zjadła go w pierwszym meczu.
Po takiej starej (przepraszam za wyrażenie) wyjadaczce jak Wielebnowska oczekuje się duuuuuuuuużo lepszej gry i to od pierwszego gwizdka sezonu. Samą rutyną i cwaniactwem boiskowym powinna górować nad rywalkami a ona dawała się ogrywać jak młokos. Chyba nie po to podpisano z nią kontrakt.
Dlatego napisałem to co napisałem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”