14 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ŁKS Łódź
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
14 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ŁKS Łódź
Środa, 21.12.2011
g.17:45
g.17:45
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Rodowity1908
- Nowy na forum
Re: 14 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - ŁKS Łódź
ŁKS nie jedzie do Polkowic 8 zawodniczek jest chorych .
1967, 1972, 1973, 1974, 1982, 1983, 1986, 1995, 1997 .Czas na kolejny tytuł
Rodowity1908 pisze:ŁKS nie jedzie do Polkowic 8 zawodniczek jest chorych .
Hmm czyżby kasiory nie starczyło już nawet do Świąt? Ech, zobaczymy co się będzie działo w naszej lidze po Nowym Roku....
-
shineonball
- Żak
i pytanie ..czemu info dopiero w dniu meczu ? hmm
tak naprawde oficjalnego info do tej pory nigdzie nie ma.
-
shineonball
- Żak
no właśnie.. bynajmniej z klubów cokolwiek. Choc i tak nie kazdy kibic sie pewnie dowie co i jak [z www np.]
-
Rodowity1908
- Nowy na forum
Spokojnie kasiory starczyło i starczy a w Styczniu będzie jeszcze więcej wiec proponuje zacżąc sie martwic swoimi klubami .
1967, 1972, 1973, 1974, 1982, 1983, 1986, 1995, 1997 .Czas na kolejny tytuł
a to ciekawa teoria... 
W ŁKS zawsze starczało 
Pierwsza informacja jest z wczoraj z "fansów" i facebooka ze środka dnia. Dlaczego nie wcześniej? sam nie wiem - ja zwykle zawczasu planuję grypę...
http://www.lksfans.pl/index.php/news/read/news_id/7021
ŁKS o ile się nie mylę poinformował i poprosił PLKK oraz rywala - nic więcej "oficjalnego" jak mi się wydaje ŁKS zrobić nie mógł chyba, bo sam przełożyć meczu nie może.
http://www.lksfans.pl/index.php/news/read/news_id/7021
ŁKS o ile się nie mylę poinformował i poprosił PLKK oraz rywala - nic więcej "oficjalnego" jak mi się wydaje ŁKS zrobić nie mógł chyba, bo sam przełożyć meczu nie może.
-
shineonball
- Żak
a co innego wskazuje post na facebooku jednej z polskich koszykarek..
-
shineonball
- Żak
Drużyna z Łodzi wczoraj w nocy poinformowała nasz klub o zamiarze przełożenia meczu na inny termin.
Nie zgodziły się na to władze Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet.
Pomimo tego ŁKS zapowiedział, że na mecz nie przyjedzie.
kpina?
Pomimo tego ŁKS zapowiedział, że na mecz nie przyjedzie.
kpina?
-
shineonball
- Żak
''
shineonball pisze:Drużyna z Łodzi wczoraj w nocy poinformowała nasz klub o zamiarze przełożenia meczu na inny termin.
Pomimo tego ŁKS zapowiedział, że na mecz nie przyjedzie.''
inf. z oficjalnej strony CCC.
kpina?
piszę jedynie to co sam widziałem - info na fansach było wczoraj mniej/więcej w środku dnia - więcej nie wiem i nie komentuje
Jeśli wobec dziesiątek innych przekładanych meczów z "ważnych" powodów - jak np. że było komuś "po drodze", komuś pasowało grać przed południem - o zgodę na co do dziś kibice mają w moim odczuciu uzasadnione pretensje do klubu - to będzie walkower i gitara.
Sam zawsze byłem orędownikiem sztywnej zasady trzymania się kalendarza rozgrywek (solidnego a nie w/g widzimisie niektórych klubów) - zawsze byłem, jestem i będę. No oczywiście jeszcze tylka chciałbym, aby te same zasady obowiązywały wszystkich
zresztą...
Jeśli wobec dziesiątek innych przekładanych meczów z "ważnych" powodów - jak np. że było komuś "po drodze", komuś pasowało grać przed południem - o zgodę na co do dziś kibice mają w moim odczuciu uzasadnione pretensje do klubu - to będzie walkower i gitara.
Sam zawsze byłem orędownikiem sztywnej zasady trzymania się kalendarza rozgrywek (solidnego a nie w/g widzimisie niektórych klubów) - zawsze byłem, jestem i będę. No oczywiście jeszcze tylka chciałbym, aby te same zasady obowiązywały wszystkich
zresztą...
simon pisze:piszę jedynie to co sam widziałem - info na fansach było wczoraj mniej/więcej w środku dnia - więcej nie wiem i nie komentuje
zresztą...
Pewno masz rację.Tyle,że sponsor wydał kupę kasy na transmisję TV.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”