Logo Klubu Kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Logo Klubu Kibica

Postautor: thomas72 » 02 stycznia 2005, 19:29

Witam :!:
Chciałbym zaproponować stworzenie loga lub jakiejś maskotki, która ukazywałaby sie na flagach, czapkach, transparentach. jak wiem to niestety nasz klub nie posiada jeszcze oficjalnego KK, ale wszystko sie moze zmienić oczywiscie jesli ktoś sie tym zajmie i doprowadzi to do końca. proszę o opinie i zamieszczanie swoich propozycji.
pozdrawiam i zapraszam.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2005, 20:46 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 02 stycznia 2005, 22:31

I odrazu piszcie tu swoje pomysły na hasło na transparecie!! im wiecej propozycji tym ciekawszą można wybrać . Jak coś mi przyjdzie cieawego do głowy to też napisze.

Mam nadzieje thomas że nie masz zazłe że sie "podczepie" do ciebie :D
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 stycznia 2005, 22:43

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Mam nadzieje thomas że nie masz zazłe że sie "podczepie" do ciebie :D

nawet tak nie pisz konstanty... wszystkie propozycje ida w jedna strone, tak mi sie wydaje i oby coś doszło do realizacji :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 05 stycznia 2005, 21:57

i to by było na tyle z naszym logo, dziekuje za wszystkie nadesłane propozycje i pozdrawiam :cry:
pa
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 stycznia 2005, 00:26

thomas72 pisze:i to by było na tyle z naszym logo, dziekuje za wszystkie nadesłane propozycje i pozdrawiam :cry:
pa

Spokojnie, za szybko się załamujesz. Daj ludziom czas na przemyślenie sprawy. To nie takie łatwe zadanie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

lukasz
Amator

Re: Logo Klubu Kibica

Postautor: lukasz » 06 stycznia 2005, 11:17

thomas72 pisze:Witam :!:
Chciałbym zaproponować stworzenie loga lub jakiejś maskotki, która ukazywałaby sie na flagach, czapkach, transparentach. jak wiem to niestety nasz klub nie posiada jeszcze oficjalnego KK, ale wszystko sie moze zmienić oczywiscie jesli ktoś sie tym zajmie i doprowadzi to do końca. proszę o opinie i zamieszczanie swoich propozycji.
pozdrawiam i zapraszam.

uwazam ze do klubu kibica powinno sie zaprosic jak najwiecej mlodzierzy bo tak naprawde to oni zrobia najwiecej zamieszania na meczu w dobrym tego sensu znaczenia a co do logo to moze to byc cokolwiek mis kot slon jak chcecie to proponuje orla bo jest kojarzony z Polska na tle ojkaiegos boiska do kosza ale kto cos takiego zaprojektuje???

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”