15 kolejka TBLK (17-18.01.2015)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
15 kolejka TBLK (17-18.01.2015)
Sobota, 17.01.2015
18:00 AZS Gorzów - CCC Polkowice
18:00 AZS Lublin - Basket Gdynia
18:00 Widzew Łódź - ROW Rybnik
18:00 Ślęza Wrocław - Wisła Kraków
Niedziela, 18.01.2015
17:00 Energa Toruń - MKK Siedlce
17:00 Basket Konin - Artego Bydgoszcz
18:00 AZS Gorzów - CCC Polkowice
18:00 AZS Lublin - Basket Gdynia
18:00 Widzew Łódź - ROW Rybnik
18:00 Ślęza Wrocław - Wisła Kraków
Niedziela, 18.01.2015
17:00 Energa Toruń - MKK Siedlce
17:00 Basket Konin - Artego Bydgoszcz

Re: TBLK - 15 kolejka (17-18.01.2015)
Jakoś nie słychać o "czapach" Pałeczki dziś
Drogi Kuba po raz kolejny zaniemówił z wrazenia.
Bum
Byc może Cie rozczaruje, ale mam życie poza internetem
a mega "czap" nie brakowało, wynik tego nie zmienia 
Graty dla Gorzowa, tak jak oni oddali nam pewną wygrana w Polkowicach, tak my dzis szlachetnie sie zrewanzowalismy...
Do zobaczenia w playoff!
Graty dla Gorzowa, tak jak oni oddali nam pewną wygrana w Polkowicach, tak my dzis szlachetnie sie zrewanzowalismy...
Do zobaczenia w playoff!
Kuba pisze:Do zobaczenia w playoff!
w play-off? w play-off to zagracie z......Artego
Bum
Radomenes pisze:Kuba pisze:Do zobaczenia w playoff!
w play-off? w play-off to zagracie z......Artego
No chyba, ze "podłożą" się Artego w meczu u siebie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mecz z podobna koncowka jak w Polkowicach gdzie gospodynie majac praktycznie przegrany mecz, cudem go wygrywaja. ( Z mala roznica ze w pierwszym jaki drugim meczu wiekszosc spotkania prowadzila druzyna AZSu).
PS czy zna ktos ( gdzie moge znalezc) terminarz meczow play off?
PS czy zna ktos ( gdzie moge znalezc) terminarz meczow play off?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Agnieszka Filiel dziś bardzo dobry meczyk. Podejrzewam, ze polscy szkoleniowcy już dawno posadzili by ją na koszykarskie dno.
co masz na mysli?
tak z ciekawosci sie pytam
tommiiii pisze:co masz na mysli?
Dobrze wiesz co mam na myśli. To o czym matrix "pieje" od początku swojej obecności tutaj...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Znów horror w meczu Gorzów - Polkowice. Tym razem szczęśliwie dla AZSu:). Walka między tymi drużynami o 4 miejsce do końca rundy zasadniczej będzie ciekawa. Na pewno bonusem dla Gorzowa jest fakt, że gra juz tylko z Wisłą z czołowych drużyn. Polkowice czekają jeszcze mecze z całą pierwszą trójką ligi. No ale AZS nie może się też za bardzo potknąc na zespołach niżej notowanych, a przynajmniej na wyjazdach będą to na pewno trudne mecze. pożyjemy zobaczymy:)
Ciekawe były też ruchy kadrowe w kilku zespołach. Artego i Energa pewnie będą sie bić o finał, choć na razie trudno powiedzieć kto jest na tą chwile mocniejszy. Ciekawie we Wrocławiu: Nwagbo i Leciejewska, choć ten zespół i tak pewnie przepadnie w I rundzie PO.
Generalnie liga ciekawsza niż w roku ubiegłym, więcej wyrównanych meczów i co mnie osobiście cieszy, niedoceniany Gorzów bijący sie jak równy z równym z bogatszymi zespołami:)
Ciekawe były też ruchy kadrowe w kilku zespołach. Artego i Energa pewnie będą sie bić o finał, choć na razie trudno powiedzieć kto jest na tą chwile mocniejszy. Ciekawie we Wrocławiu: Nwagbo i Leciejewska, choć ten zespół i tak pewnie przepadnie w I rundzie PO.
Generalnie liga ciekawsza niż w roku ubiegłym, więcej wyrównanych meczów i co mnie osobiście cieszy, niedoceniany Gorzów bijący sie jak równy z równym z bogatszymi zespołami:)
gdybym wiedzial to bym sie nie pytał......jesli mozesz wytlumacz mi swoj tok myslenia...
tommiiii pisze:gdybym wiedzial to bym sie nie pytał......jesli mozesz wytlumacz mi swoj tok myslenia...
Mam na myśli to, że pani Fikiel grając nieprzerwanie w Polsce byłaby w takim miejscu w jakim jest obecnie kilka polskich dobrze zapowiadających się wcześniej środkowych. Mam "sypać" nazwiskami?
ok to powiedz mi jaka to Polke Edo wypromowal ostatnimi czasy?
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
matrix pisze:tommiiii pisze:gdybym wiedzial to bym sie nie pytał......jesli mozesz wytlumacz mi swoj tok myslenia...
Mam na myśli to, że pani Fikiel grając nieprzerwanie w Polsce byłaby w takim miejscu w jakim jest obecnie kilka polskich dobrze zapowiadających się wcześniej środkowych. Mam "sypać" nazwiskami?
A jakąż to karierę zrobiła Fikiel w Europie? czego miałyby jej zazdrościć polskie środkowe?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”