Kapowniki

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Paulina@

Kapowniki

Postautor: Paulina@ » 08 stycznia 2005, 20:23

Nie podoba mi sie to, że nie rozdają kapowników przy wejściu tylko potem chodzi ten chłopak i rozdaje. Zaczyna od tej strony gdzie nasze mają ławkę, na trybune jeszcze starcza ale tam na drugą strone zostaje najwyżej kilkanaście sztuk i wiara prawie się o nie bije. Trzeba coś z tym zrobić.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 08 stycznia 2005, 20:30

tzn jak ktos siedzi na dole to ma wszedzie szanse na zgarniecie kapownika, poniewaz siedze wyzej tez go nei dosatalem 8) nie wiem czemu ale jakos to mnie nie zmartwilo , chociaz sprawa moze byc wlasnie rozwiazana tak jak bylo w zeszlym sezonie - czyli jak napisala Paulina@ !
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

odp...

Postautor: Strzal » 25 stycznia 2005, 17:57

kapowniki powinny byc od razu przy wejsciu wlasnie
<b> Michael Jordan On The Max </b>

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 25 stycznia 2005, 21:36

YYYYYYYY Co to sa kapowniki?? Pierwsze slysze :shock:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 25 stycznia 2005, 23:11

Mozna to nazwac programem meczowym czy jakos tak, a ogolnei to chodzi o taki biuletyn rozdawany przed meczem, gdzie jest sklad, cos o druzynei przyjezdnej itp. 8) Odrazu zastrzegam, zeby sie nie smiac z nazwy kapownik - wystarczy tak z pol roku i sie czlowiek przyzwyaczaja i przestaje ona byc smieszna :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 stycznia 2005, 09:03

kyS pisze:Mozna to nazwac programem meczowym czy jakos tak, a ogolnei to chodzi o taki biuletyn rozdawany przed meczem, gdzie jest sklad, cos o druzynei przyjezdnej itp. 8) Odrazu zastrzegam, zeby sie nie smiac z nazwy kapownik - wystarczy tak z pol roku i sie czlowiek przyzwyaczaja i przestaje ona byc smieszna :D

Kapownik - faktycznie niecodzienna nazwa, ale jest to jak najbardziej ciekawa rzecz! udało mi się otrzymac Kapownik z meczu AZS - CCC i jestem naprawde pod wrazeniem ;-). Zgadzam się z przedmówcami, ze powinni rozdawać go przy wejściu, lub drukować w większych nakładach.
pozdrowieni

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 17 października 2005, 23:26

temat kapownika juz istnieje i przypominam ze piszemy na temat :!:

KUBA napisał:
musze przyznać, ze Kapownik budzi mieszane uczucia z jednej strony błędy ortograficzne a z drugiej bardzo ładne zdjęcia szczególnie takie dwa, ktore są umieszczone na dwóch stronach wywiadu z Karpikiem (dwa największe)

widzisz mawi jaka choragiewka, raz sie podoba raz sie nie podoba, ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.
zrobisz coś, żle, niezrobisz tez niedobrze... eh ludzie.
a moze ktos pomoze redagującym nasz kapownik w uzyskaniu jakich kolwiek materiałów, wywiadów czy zdjęć. a jesli sie nie podobają darmowe zdjecia to moze jak bedzie trzeba zapłacic tak jak na żuzlu za program to wtady sie spodoba? co wy na to?
a co do nakładu to zapewne jest drukowanych tyle na ile ich stać.
pozdrawiam i sorry za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne.
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 października 2005, 15:53

thomas72 pisze:widzisz mawi jaka choragiewka, raz sie podoba raz sie nie podoba, ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.
zrobisz coś, żle, niezrobisz tez niedobrze... eh ludzie.
a moze ktos pomoze redagującym nasz kapownik w uzyskaniu jakich kolwiek materiałów, wywiadów czy zdjęć. a jesli sie nie podobają darmowe zdjecia to moze jak bedzie trzeba zapłacic tak jak na żuzlu za program to wtady sie spodoba? co wy na to?
a co do nakładu to zapewne jest drukowanych tyle na ile ich stać.
pozdrawiam i sorry za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne.

Jak chorągiewka.... ehh.... Zauwaz, ze mam odnosnik tylko do dwóch numerów Kapownika. Pierwszy był w porządku. a post, ktory cytujesz odnosi sie do ostatniego wydania Kapownika :-)

ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.

Albo nie wiesz, albo wiesz i nie chcesz powiedziec - dla ostatniego numeru Kapownika udostępniłem wszystkie zdjęcia Oli Karpińskiej swojego autorstwa jakie miałem, z których wybrano dwa naj i umieszczono. więc nie mozesz mi zarzucic, ze nie pomagam. Wystarczyło mnie poprosic na gg i w przeciągu 24h foty były wysłane. :)

ps - przypominam rowniez prosbe o dokładniejsze sprawdzanie składów drużyn (w ostatnim numerze zabrakło dwóch naszych zawodniczek)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 18 października 2005, 20:22

Kuba jesli chodzi o zdjęcia Oli - to nie wiedziałem
A jesli chodzi o nakład to nadal uważam ze drukują tyle na ile po prostu mogą.
A błędy - chyba wszyscy znamy te chochliki! Takze może przymknąć oko na nie i cieszyc sie z tego , ze ktoś podjął się takiego zadania jak redagowanie i drukowanie gazetki "sobotnio-niedzielnej".
A moze każdy z nas jesli ma jakieś ciekawe zdjęcia lub umie napisać artykulik na temat naszych dziewczyn pomoze redagowac Kapownik. Myslę ze taka pomoc byłaby mile widziana.Ja niestety pisać nie umiem, a o błędach nie wspomnę. Dobrze ze mam w domciu redaktora heheh
pozdrawiam
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 października 2005, 20:32

thomas72 pisze:Kuba jesli chodzi o zdjęcia Oli - to nie wiedziałem

W sumie - mogłeś nie dostrzec pod tekstem napisu: "FOTO Kuba Patykowski, archiwum" ;-)

No ja niestety nie moge pomóc w pisaniu, bo nie mam pojęcia co tam u Was sie dzieje :P
widziałem podpis, ale nie sadziłem ze to ty.

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 14 listopada 2005, 23:25

Co do kapownika to bardzo ciekaw jestem kto wykonał zdjecie na ostatnią strone i jakie były jego intencje (zreszta to samo zdjecie jest na oficjalnej stronie klubu)
Za diabła nie rozumiem co na srodku robi tych 2 panow stojąc przed i zasłaniajac pewne zawodniczki :!: ich miejsce jest chyba na skrzydłach
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 15 listopada 2005, 01:46

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Co do kapownika to bardzo ciekaw jestem kto wykonał zdjecie na ostatnią strone i jakie były jego intencje (zreszta to samo zdjecie jest na oficjalnej stronie klubu)
Za diabła nie rozumiem co na srodku robi tych 2 panow stojąc przed i zasłaniajac pewne zawodniczki :!: ich miejsce jest chyba na skrzydłach

albo u stóp
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”