Dlaczego prezesi koszykarskich klubów omijają Azjatki???????

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

ravvafan
Nowy na forum

Dlaczego prezesi koszykarskich klubów omijają Azjatki???????

Postautor: ravvafan » 03 marca 2005, 14:48

Są ładne (a przynajmniej sympatyczne z wyglądu),do tego doskonałe rzutowo.Potrafią rzucać za 3 jak z karabinu maszynowego.
Myśle że np.taka młoda ładna Japonka na pozycje nr 2 to świetny pomysł.Do tego doskonały marketingowy.Wydaje mi się że taka dziewczyna z miejsca stałaby się ulubieńcem publiczności.
PREZESI PRZEJRZYJCIE NA OCZY ISTNIENIE TAKI KONTYNENT JAK AZJA.Chyba że lepiej sprowadzić kolejną Czeszke,Rosjankie,Słowaczkę.
VICTORIA RAVVA TO NAJPIĘKNIEJSZA SPORTSMENKA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

gość

Postautor: gość » 03 marca 2005, 15:33

Skoro azjatki są takie dobre w sporcie to dlaczego prezesi siatkarscy (bo do tej dyscypliny jest ci chyba bliżej) ich nie zatrudniają. Poza tym widzę, że sport cię tak naprawdę mało obchodzi bo w twoich postach przewija się przeważnie uroda sportsmenek. Wejdź sobie na jakieś forum erotyczne i tam się wykazuj bo jak narazie to nic konkretnego nie wnosisz :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 marca 2005, 16:17

a ktoś kiedyś napisał , że ja ciągle tylko o ..... pisze ;) :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 marca 2005, 17:09

KIBIC pisze:a ktoś kiedyś napisał , że ja ciągle tylko o ..... pisze ;) :wink:

:D :D :D Ty przynajmniej wiernie i na temat tego Forum o tych najciekawszych ;) Koszykarkach... ;) Pozdrowionka!

Co do Azjatek - nie mam pojęcia czemu w nich nie gustują prezesi (hehe... a może jednak;) ). Ja i tak wolałbym Australijkę - lepsze, ładniejsze i wogóle same NAJ :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Hyde Park”