DUDA LESZNO-MUKS POZNAŃ
Moderator: Moderatorzy
-
Tom
DUDA LESZNO-MUKS POZNAŃ
Leszczynianki wygrały kolejny mecz.Dziś pewnie pokonały MUKS Poznań 84:68 (48:27)Bardzo dobry mecz rozegrała Kornelia Sobczyńska, a w zespole poznańskim najlepiej grała Jabłońska.W leszczyńskim zespole nie zagrała Ślotała i Najmowicz.Okazje do gry miały natomiast dotychczasowe wieczne rezerwowe i trzeba przyznać że dawały sobie nie źle radę z młodym lecz ambitnym zespołem z Poznania. Gratulacje dla całego zespołu i powodzenia w Toruniu a potem w play-off!

Widzialem wczoraj urywek w Sporcie na regionalnej trójce!
Ladnie sie hala Trapez prezentuje. Moze na ekstraklase?
Widzialem tez tych lebków , ten wasz kociol zlozony ze starych majstrów . Zauwazylem ze nawet beben mieli czyli cos sie rozkreca! Chybaa ze to pozory.
Tom jak zagrala Nawrotek???? Bo wiem ze rzucila 16 pkt. Niezle.
Ladnie sie hala Trapez prezentuje. Moze na ekstraklase?
Widzialem tez tych lebków , ten wasz kociol zlozony ze starych majstrów . Zauwazylem ze nawet beben mieli czyli cos sie rozkreca! Chybaa ze to pozory.
Tom jak zagrala Nawrotek???? Bo wiem ze rzucila 16 pkt. Niezle.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Tom
Duda-Muks
Sala na ekstraklase dobra ale zespół niestety za słaby.Brakuje dobrej wysokiej środkowej.Co do tej grupki kibiców to fakt że coś tam zorganizują i pokibicują głośno ale czasem robią taką "siarę" rzucając wulgaryzmami że raczej trudno się do nich przyłączyć. Niestety w Lesznie promują żużel i dlatego nie ma zbyt wielu kibiców żenskiej koszykówki którzy naprawdę mogliby pomóc dopingiem swojej drużynie. A co do Nawrotek to zagrała też dobry mecz tak jak Jabłońska tylko jeśli dobrze pamiętam to zeszła za 5 fauli.Pozdrawiam!