Ćwierćfinały mistrzostw Polski juniorek /22-24.IV.
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Ćwierćfinały mistrzostw Polski juniorek /22-24.IV.
Co prawda nie jest jeszcze na 100% znane miejsce rozegrania turnieju ćwierćfinałowego mistrzostw Polski juniorek, w którym wystąpi nasz zespół, ale za to znani już są wszyscy uczestnicy tego turnieju. Trzeba przyznać, że los obszedł się z nami - kibicami Olimpii, dość okrutnie dbając o to, żebyśmy obejrzeli aż za bardzo emocjonujące i trudne, jak na nasze pragnienia, spotkania
Rywalkami bowiem Olimpii będą faworytki z Gdyni, juniorki MTK Pabianice oraz MKS MOS Elita Wołomin. Z całą pewnością szlagierem turnieju będzie bój z GTK Gdynia - zespołem, który przez wielu fachowców widziany jest jako najpoważniejszy kandydat do mistrzostwa Polski w tym roku. Ja jednak mam nadzieję, że nasze zawodniczki trochę te mocarstwowe plany Gdynianek spróbują pokrzyżować
Jutro powinno już być wiadomo, gdzie odbędzie się ten ćwierćfinał.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:;) A ja mam WIELKĄ nadzieję, że może znajdziecie chwilkę i wlecicie do nas pokibicować swoim Włókniarkom![]()
Bo decydujący mecz MUSI być między nami... coś wymyślimy
hehe
Ale chlapnąłem
Terminarz:
- piątek, 22.IV. - godz. 16: Gdynia - Wołomin, godz. 18,15: Olimpia - Pabianice;
- sobota, 23.IV. - godz. 16: Wołomin - Pabianice, godz. 18,15: Olimpia - Gdynia;
- niedziela, 24.IV. - godz. 10: Gdynia - Pabianice, godz. 12,15: Olimpia - Wołomin.
Wszystkie spotkania rozegrane zostaną na sali Olimpii przy ulicy Promienistej. Serdecznie ZAPRASZAM!
- piątek, 22.IV. - godz. 16: Gdynia - Wołomin, godz. 18,15: Olimpia - Pabianice;
- sobota, 23.IV. - godz. 16: Wołomin - Pabianice, godz. 18,15: Olimpia - Gdynia;
- niedziela, 24.IV. - godz. 10: Gdynia - Pabianice, godz. 12,15: Olimpia - Wołomin.
Wszystkie spotkania rozegrane zostaną na sali Olimpii przy ulicy Promienistej. Serdecznie ZAPRASZAM!
-
ŻOŁNIERZ
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
czarny pisze:widzę zatem, że chyba pełny skład się tym razem na foty załapie![]()
![]()
do zobaczenia!
a no do zobaczenia: moze wpadniemy na Olimpie, bo przy Promienistej jeszcze nie bylem.
a propos fotek: moge prosic kilka fotek ktore robiles na chwialce na maila: mytro@poczta.onet.pl
aaa, no i zapraszam wszystkich chetnych na sobote na ostatni mecz sezonu: AZS Poznań vs ŁKS Łódź. beda atrakcje:]
reloaded :]