Do Kibiców AZS PWSZ

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Do Kibiców AZS PWSZ

Postautor: Zuza11 » 20 kwietnia 2005, 20:29

Drodzy Kibice Asz Pwsz!!!
Na samym poczatku chcialabym wam podziekowac za wspaniały doping i za to ze byliscie z nami na dobre i na złe!!! Szkoda tylko ze nie zawsze moglysmy wam sie odwdzieczyc dobra gra a przede wszystkim zwyciestwem...Mam nadzieje ze spotkamy sie w nastepnym sezonie i powalczymy razem o cos wiecej niz tylko dolna tabela!!!

A jesli mnie nie bedzie w Gorzowie, zawsze bede was milo wspominac!!! Jestescie The Best!!!

Dziekuje za Zyczenie Imieniowe i w ogole za Wszystko!!! Pozdrawiam Pyska

ps mam nadzieje ze dziewczyny sie dolaczaja do moich podziekowan :D
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, 00:38 przez Zuza11, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam... Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 20 kwietnia 2005, 20:50

czy owe podziękowania dotyczą również kibiców AZS-u spoza Gorzowa? :P
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 20 kwietnia 2005, 21:07

czarny z tego co wiem to owszem... i mysle ze aga jeszcze cos napisze, jak znajdzie chwilke.

A ja wraz z kobicami z mojego gospodarstwa domowego równiez dziekujemy ci aga za pomoc w utrzymaniu nas w ekstraklasie. jak zawsze zaznaczałas w kazdej naszej kłutni ze to nie twoja zasługa tylko całego zespołu i trenera.

podziekowania równiez dla dziewczyn za te emocje jakie na dały podczas niektórych meczy i mysle ze spotkamy sie za kilka miesiecy a przedtem jeszcze na akademickich mistrzostwach...

podziekowania dla trenera za to ze doprowadził dziewczyny to progu wytrzymałosci...

a działaczom i sposorom za udostepnienie srodków...

my kibice mamy nadzieje ze nasza koszykówka wreszcie dorosnie do ekstraklasy i gorzow pokaze na cio go stac.

pozdrawiam was dziewczyny i wszystkich ludzi zwiazanych w ten czy inny sposób z naszym klubem...
Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 20 kwietnia 2005, 21:14

w przyszłym sezonie walczymy o puchary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a Ty moja droga nigdzie nie wyjezdzasz, juz my kibice Cie przypilnujemy:-p

a i jeszcze jedno, widziałem jak Panna Pyszotka próbowała zdjąć garderobę swojej rywalce z numerem 5:-p hehehehehehehehehe, (koniec II kwarty)

mym oczętom nic nie umknie:p

PozdroFFka

qwerty
Nowy na forum

Postautor: qwerty » 21 kwietnia 2005, 19:09

a co stalo by sie cos gdyby wszystkie podziekowaly kibicom po meczu ?tak ciezko bylo zlapac sie za rece i uklonic wszystkim? ale reprezentujecie soba drogie koszykarki poziom dna
żenujące ze tylko jedna potrafi podziekowac na forum a reszta panien chodzi z glowami uniesionymi w gorze bardzo brzydko postapily po tym ostatnimm meczu ze nie podziekowaly

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 22 kwietnia 2005, 00:22

nasze laki dziekują zazwyczaj jak wygrywaja, bo maja lepsze humorki i my sie tez cieszymy. bynajmniej tak to wyglada... a jak przegrywaja to wszystko wyglada tak jak napisałes... a z drugie strony to pierwszy ich sezon w ekstra klasie i moze nie znaja zasad czy zwyczajów, albo nam sie wydaje ze tak powinno sie robic i tak jest wszedzie... ale zobaczymy jak to bedzie w przyszłym sezonie, w kazdy razie ja bede z nimi nawet jesli beda przegrywały i nie beda sie kłaniały, mi to wcale nie jest potrzebne, wystarczy mi czasami usmiech którejś z nich.
pozdrawiam
ps
a moze zadna z nich tu nie wchodzi, moze nie lubia czytac na swój temat, bo rózne rzeczy tu sa pisane... ale moze sie mylę...
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 22 kwietnia 2005, 09:35

Mi tam w sumie tez nie przeszkadza, ze nie dziekuja - ich sprawa, niech nie roba niczego na sile, nie czuja potrzeby, to nei dziekuja - proste.
Jak ktos szuka podziekowan, to dzisiaj godz 17 stadion przy ulicy Slaskiej :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
adriano9
Żak

Postautor: adriano9 » 05 maja 2005, 10:21

czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie w moim sercu STILON i na dobre i na złe

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”