Wybieramy najsympatyczniejsza zawodniczke AZS PWSZ

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

amsterdam
Nowy na forum

Wybieramy najsympatyczniejsza zawodniczke AZS PWSZ

Postautor: amsterdam » 03 maja 2005, 09:07

wzorem innnych i my wybierzmy tym razem najsympatyczniejsza zawodniczke,opierajmy sie przy tym nie na swoich znajomych jak to z pewnoscia zrobi pan tomas i lokus , wezmy tym razem obiektywnie pod uwage jak zawodniczki zachowuja sie w stosunku do kibicow i wybierzmy najlepsza najbardziej otwarta i sympatyczna w stosunku do kibicow koszykarke
prawda jest ze bedzie to ciezki wybor gdyz wszyscy wiemy jak zachowuja sie gorzowskie koszykarki jak sie obnosza i jak sie wywyzszaja.
ja jednak sadze ze wsrod nich napewno znajdzie sie ktos kto bedze mogl otrzymac to wyroznienie.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 03 maja 2005, 10:11

Pomysl fajny. To co kazdy typuje jedna zawodniczke czy wybieramy trzy i dajemy im punkty od 1 do 3? Jakies inne pomysly...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

amsterdam
Nowy na forum

Postautor: amsterdam » 03 maja 2005, 10:18

jako gospodarz tematu proponuje aby kazdy wybral jedna zawodniczke wraz z krotkim uzasadnieniem przedstawil nam swoj wybor.

LoKKuS
Nowy na forum

Postautor: LoKKuS » 03 maja 2005, 12:12

nie uczestnicze. Jakas niezdrowa atmosfera na tym forum.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 maja 2005, 12:22

wiem , że to głosowanie nie dla mnie ale zagłosuje ;)

mam 2 faworytki ;)

Agnieszke Szott i Kasie Czubak

LoKKuS pisze:nie uczestnicze. Jakas niezdrowa atmosfera na tym forum.

chyba trochę przesadzasz ;)

po tym ostatnich wypowiedziach po meczu Lotos Wisła to ja moge tak napisać ;) ale Ty ??
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 03 maja 2005, 12:40

Wlasnie takie wpisy wporowadzaja niezdrowa atmosfere. Amsterdam zrobil wybory, a ty od razu dopatrujesz sie jakiegos spisku, daj sobie spokuj
KIBICS pisze:wiem , że to głosowanie nie dla mnie ale zagłosuje
Nie wiem jakie jest zdanie zalozyciela tematu, ale wydaje mi sie, ze glosowac moga wszyscy, nie tylko kibice z Gorzowa.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 03 maja 2005, 12:40

oj tam...atmosfera jest boska i nie narzekaj... ale to twój wybór...
ja głosuje na asie semerde, bo jest bardzo miłą i sympatyczna osobą i zawsze ma usmiech na twarzy...na age nie moge niestety jak załozyciel twierdzi...
pozdrawiam
ps
znam age, asie semerde, olke, czarna, koze, asie zalesiak, basie, kasie itp. wiec na kogo mam zagłosowac? wiem, na najsympatyczniejszego ochroniarza, albo na jedną z pomponami...ehhh
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2005, 16:48 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 maja 2005, 14:21

a czy przewidziano jakas nagrode dla Najsympatyczniejszej Akademiczki? :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 03 maja 2005, 14:30

Swoj glos oddaje na Weronike Toporowska bo... wydaje mi sie, ze jest najsympatyczniejsza :D . Na Ageniszke nie glosuje, bo pewnie i tak dostanie glosy od innych :P.
Wydaje mi sie, ze specjalne wyrozniene w tym konkursie nalzey sie dziewczynkom wycierajacym parkiet :!:
Mytek pisze:a czy przewidziano jakas nagrode dla Najsympatyczniejszej Akademiczki? :)
Usciska dloni zalozyciela konkursu 8)
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 03 maja 2005, 15:21

Ja zagłosuję na 2 zawodniczki, bo nie mogę się zdecydować. Zresztą, mój wybór pokierowany jest tym, że obie znam najlepiej z gorzowskiego teamu, resztę dziewczyn tak średnio i ciężko mi się wypowiadać na temat Ich sympatyczności.

No więc głosuję na Pyśkę i Żyłę - obie chętnie rozmawiają z kibicami (nietylko z tymi, których znają), są uśmiechnięte i otwarte. No i naprawdę sympatyczne! Z tego miejsca obie pozdrawiam cieplutko!!! :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 03 maja 2005, 18:59

Ja natomiast swój głos oddam dla Joanny Zalesiak, bardzo miła zawodniczka! aż dziw ze na parkiecie potrafi się zmienić na twardą, nieustępliwą, o bardzo groźnym wyrazie oczu "zadziorę" co szczególnie można zaobserwowac w trakcie meczów juniorek i o 1 ligę (jak ktoś chodził to wie o czym mówie)
Nadto warto podkreślić iż ostatnie jej wyjścia na parkiet podczas pojedynków były za każdym razem bardzo ciepło przyjmowane przez publiczność.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

LoKKuS
Nowy na forum

Postautor: LoKKuS » 03 maja 2005, 19:33

No i ja tez:) Moj głos na Weronikę Toporowską. Sympatyczna usmiechnięta. Jest ok:)

PozDroFFa

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 maja 2005, 19:49

kyS pisze:
Mytek pisze:a czy przewidziano jakas nagrode dla Najsympatyczniejszej Akademiczki? :)
Usciska dloni zalozyciela konkursu 8)

:lol: :lol: :lol:

a ja swoj glos odaje na Agnieszkę Szott vel Zuzę. chyba nigdy nie zapomne jak mister Rajmund Czapla dorwał ją na Chwiałce i nie chcial puscic przez jakies 10 mint chyba....(tzn: nie w sensie fizycznym oczywiscie, musial jej pewnie wtrącic swoje trzy grosze....z reszta tak samo robi u nas na AZSie, na Olimpii, na Unii, na boksie i kto wie gdzie jeszcze..... :D

amsterdam
Nowy na forum

Postautor: amsterdam » 03 maja 2005, 19:52

no pan lokus niepotrzebnie zarzuca zla atmosfere ,sam ja tworzy, od razu mozna bylo oddac ladnie swoj glos i po sprawie .
odnosnie nagrody dla najsympatyczniejszej to moze moderatorzy cos pomysla po zakonczeniu plebiscytu ktorego koniec planuje za jakis tydzien, nagroda hmmm no z tymjest wiekszy problem ale i go przeskoczymy porozmawiam z moimi przyjacilomi w gorzowie,
teraz pora na moj glos
Asia Zalesiak młodośc polaczona z gracja i nieuwiklaniem w nieciekawe gry toczace sie w zespole!!! to moj typ

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 maja 2005, 19:58

amsterdam pisze:no pan lokus niepotrzebnie zarzuca zla atmosfere ,sam ja tworzy, od razu mozna bylo oddac ladnie swoj glos i po sprawie .
odnosnie nagrody dla najsympatyczniejszej to moze moderatorzy cos pomysla po zakonczeniu plebiscytu ktorego koniec planuje za jakis tydzien, nagroda hmmm no z tymjest wiekszy problem ale i go przeskoczymy porozmawiam z moimi przyjacilomi w gorzowie,
teraz pora na moj glos
Asia Zalesiak młodośc polaczona z gracja i nieuwiklaniem w nieciekawe gry toczace sie w zespole!!! to moj typ

no własnie.....tak myslałem....bez obrazy Amsterdam, ale twoją wypowiedz mozna porownac do takiego zdania: "OK, to ja zrobie bałagan i naśmiece a potem ty posprzatasz..."
jesli juz bierzesz sie za taki konkurs to jako jego zalozyciel powinienes sie takze sam zatroszczyc o nagrode, a nie zwalac sprawe na modów...

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”