Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje

Postautor: Seba » 12 lipca 2004, 23:18

Wakacje już ruszyły pełną parą, wiec chyba powoli można zacząć się zastanawiać, czy jest sens spróbować zoorganizować to, czego udanym z tego co słyszałem zaczątkiem była ubiegłoroczna inicjatywa Majoneeza i pozostałych kibiców ŁKSu. Myślę, że dobrym terminem byłby koniec sierpnia, kiedy to powoli już wszyscy wracają po urlopach i innych wyprawach, do domów. Może tez pogoda w sierpniu byłaby lepsza. Co do miejsca - mnie powiem szczerze jest obojętnie. Niech tylko nie odstraszy wiekszości potencjalnych uczestników ;) Może też przy okazji spotkania udałoby się zoorganizować mini-mistrzostwa Polski kibiców żeńskiego basketu w koszykówce. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły bardzo proszę o wypowiedzenie się.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 13 lipca 2004, 22:17

fajna sprawa taki zlot, ale i tym razem beze mnie :cry: praktycznie do rozpoczecia roku akademickiego siedze na obczyznie i przez to moj udzial w forum rowniez oslabl. w kazdym badz razie zycze udanej zabawy.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 lipca 2004, 23:03

brzydki pisze:fajna sprawa taki zlot, ale i tym razem beze mnie :cry: praktycznie do rozpoczecia roku akademickiego siedze na obczyznie i przez to moj udzial w forum rowniez oslabl. w kazdym badz razie zycze udanej zabawy.

Hmmm.. wielka szkoda Brzydki :( W końcu wypadałoby się poznać ;). Może więc lepszym terminem byłby jakiś weekend pod koniec września? Na przykład przy okazji któregoś z turniejów przedsezonowych.. Miłego "zesłania" :D Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 lipca 2004, 19:54

Prawdopodobnie pojawię sie w Polkowicach na turnieju młodziczek w dniach 24-26.09. Nic szczególnego, ale jakby co??? :wink:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje

Postautor: MARIO » 14 lipca 2004, 20:41

Jestem jak najbardziej ZA zlotem. Postaram się pojawić na wszystkich meczach przedsezonowych Cukierków. W czasie sezonu pojawię się na pewno w Krakowie, Gorzowie, Pabianicach, Łodzi, Polkowicach, Poznaniu, Ostrowie i Gdyni 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 lipca 2004, 20:51

majoneez pisze:Prawdopodobnie pojawię sie w Polkowicach na turnieju młodziczek w dniach 24-26.09. Nic szczególnego, ale jakby co??? :wink:

Majoneez możesz coś więcej o tym turnieju? Termin jest dość dogodny, więc może to "jakby co" byłoby dobrym pomysłem ;) Swoją drogą muszę się dowiedzieć czegoś o planach Olimpii, bo ... trochę przesadziliśmy z sezonem ogórkowym - właśnie wczoraj stwierdzilismy, że nikt nic nie wie :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 lipca 2004, 21:45

Przy całym szacunku dla Polkowic nie znajdują sie one w dogodnym miejscu geograficznym. Najbliżej jest jakby nie patrzeć do ... no wąłśnie, myśle ze tzreba brac pod uwagę kto jest stałym forumowiczem i z jakich miast pochodzimy. Najliczniej reprezentowany jest Poznań: Seba, Saletra, Maras, Łódź-Pabianice: Majo, simon, Viallos, Szymon, Wojteg, ja :)...
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 lipca 2004, 22:01

Mikey pisze:(...) Poznań: Seba, Saletra, Maras...

Kaz126, Nas (Swarzędz), Marian, Dąbas, Drax... ;)))

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 15 lipca 2004, 15:17

Seba pisze:
majoneez pisze:Prawdopodobnie pojawię sie w Polkowicach na turnieju młodziczek w dniach 24-26.09. Nic szczególnego, ale jakby co??? :wink:

Majoneez możesz coś więcej o tym turnieju? Termin jest dość dogodny, więc może to "jakby co" byłoby dobrym pomysłem ;) Swoją drogą muszę się dowiedzieć czegoś o planach Olimpii, bo ... trochę przesadziliśmy z sezonem ogórkowym - właśnie wczoraj stwierdzilismy, że nikt nic nie wie :D

O samym turnieju wiem tyle, że otrzymaliśmy zaproszenie do wzięcia udziału w tej imprezie ( zespół Daivy ), grać będzie 10 podzielonych na dwie grupy drużyn z roczników 91. Turniej ma w nazwie
"międzynarodowy", więc pewnie przyjedzie ktoś z inostrańców. Tyle wiem, acha organizatorzy podają jeszcze miejsca spotkań, ale nie mam przed sobą zaproszenia, wiec w tej chwili nie powiem gdzie te mecze będą rozgrywane. :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 lipca 2004, 15:25

Seba pisze:

No skoro jedziemy tak to ŁKS reprezentują: majo, simon, mikey, lisu, pietroc, obs, duane... :)
Obrazek

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 15 lipca 2004, 15:54

Mikey pisze:
Seba pisze:

No skoro jedziemy tak to ŁKS reprezentują: majo, simon, mikey, lisu, pietroc, obs, duane... :)

A gdzie zapodziała się Pamela? Czyżby jakiś zagraniczny kontrakt? :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 lipca 2004, 19:07

Waldi pisze:
Mikey pisze:
Seba pisze:

A gdzie zapodziała się Pamela? Czyżby jakiś zagraniczny kontrakt? :)
Z tego co widzę na gg Pamela na wakacjach, a szczerze powiem nie wiem czemu się nie zarejestrowała tutaj, pogonię ją jak wróci
Obrazek

Obrazek

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 15 lipca 2004, 21:30

majoneez pisze:
Seba pisze:

O samym turnieju wiem tyle, że otrzymaliśmy zaproszenie do wzięcia udziału w tej imprezie ( zespół Daivy ), grać będzie 10 podzielonych na dwie grupy drużyn z roczników 91. Turniej ma w nazwie
"międzynarodowy", więc pewnie przyjedzie ktoś z inostrańców. Tyle wiem, acha organizatorzy podają jeszcze miejsca spotkań, ale nie mam przed sobą zaproszenia, wiec w tej chwili nie powiem gdzie te mecze będą rozgrywane. :wink:

z tym 'miedzynarodowy' to chodzi zapewne o sasiadow zza poludniowej granicy, jakis Trutnov albo cos w okolicy, chyba, ze nazbieraliby tyle coreczek szefow VW potrafiacych cosik klepac :wink: wowczas reprezentowalyby Niemcy :wink: :D

P.S. Mikey ma racje jesli chodzi o lokalizacje zlotu, daje to szanse na wieksza frekwencje na imprezie :)

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 21 lipca 2004, 22:08

zdecydowanie Łodz jest najlepsza na taki zlot:

- srodek Polski
- chyba najliczniejsza (albo jedna z najliczniejszych) ekipa na kkforum
- kazdy wie gdzie to jest (sorki Polkowice :D hehe)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 22 lipca 2004, 06:40

pietroc pisze:zdecydowanie Łodz jest najlepsza na taki zlot:

- srodek Polski
- chyba najliczniejsza (albo jedna z najliczniejszych) ekipa na kkforum
- kazdy wie gdzie to jest (sorki Polkowice :D hehe)

Może być Łódź... chociaż wolałbym Pabianice.

A jeśli chodzi o liczebność to Brzeg też całkiem liczny: Adam, Qiero, ja, Guru, Wojtek, Zbych, QBK (gdzies się zapodział)...

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”