Dłuższa przerwa Justyny Żurowskiej

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Dłuższa przerwa Justyny Żurowskiej

Postautor: Hersi » 15 czerwca 2005, 19:41

Gorzowska koszykarka ma nadzieję, że zagra przynajmniej w sierpniu na Uniwersjadzie.

Niestety nadzieja gorzowskiej i polskiej koszykówki 20-letnia Justyna Żurowska nie zagra w młodzieżowych mistrzostwach Europy. Zawodniczka AZS PWSZ TelecomMedia pauzuje już od 6 kwietnia. Opuściła w końcówce sezonu kilka spotkań ligowych. Wszystko przez kontuzję lewej stopy. Po poniedziałkowych badaniach w Centralnym Ośrodku Sportu w Warszawie Żurowska dowiedziała się, że musi odpoczywać jeszcze przez cztery tygodnie. - Bardzo mi przykro i żal, że ominą mnie występy w kadrze U-20, bo właśnie w tym roku kończy się moja przygoda z młodzieżówką, a trener bardzo na mnie liczył - powiedziała smutna koszykarka. - Pocieszam się, że przede mną jednak jeszcze wiele grania, a zdrowie jest najważniejsze. W połowie lipca rozpoczyna przygotowania do Uniwersjady polski zespół akademicki, do którego też otrzymałam powołanie. Mam więc jeszcze sporo czasu i zdążę zapomnieć o kontuzji. Nie wyobrażam sobie, aby na początku sierpnia zabrakło mnie na parkietach w Turcji.

iki Gazeta Wyborcza

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 czerwca 2005, 21:44

:(
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 16 czerwca 2005, 07:26

Trzymaj się dzielnie Justin!
Miło było Cie zobaczyć i porozmawiać w Gorzowie podczas meczu kadry.
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”