Zobaczymy kto to wygra. Olimpia to młody zespół (aczkolwiek nie wiadomo kto z AZS-u zagra) i mam taką nadzieję Ostrovia poradzi sobie z nim. Mamy wspaniałą liderkę Monikę Szymańską, solidną Ulę Bielę, jak sie okazało nie mniej solidne Martę Błaszczyk, Karolinę Kczamarek, dobre rozgrywające w postaci Rajkowskiej, Krygowskiej, Skrzypczak (choć zauważyłem, że Kaśka gra częsciej na 2), ciekawe zmienniczki Kogucka, Walas no i tą wspaniałą młodość, która zaczarowała chocby na turnieju w Łodzi: Kasia Sip, Łuczak oraz Magda Parysek

wszystko to trenerom Czasce i Perkiewiczowi udało się poskładać w ciekawą całość. W każdym meczu występuje cały skład więc młode zawodniczki nie mogą narzekać na brak gry. Dostają tą grę i udowadniają, że trzeba dalej pracować z nimi i podpisywac kilkuletnie umowy.
Nie chcę mówić, ze wygramy na pewno, bo tego nie wiem. Chciałbym, żeby tak się stało. Widziałem od sierpnia jak dziewczyny ciężko pracowały na treningach i wierzę, że to przyniesie efekt. POWODZENIA DZIEWCZYNY!
PS. To jest zupelnie inne oblicze Ostrovii, zupełnie inny zespół. Ja zauważyłem u coniektórych taką tendencję do tego, że pamiętają nasze występy w e-klasie- dobrze fajnie sie wspomina, że kiedyś gralismy na szczycie ale proszę nie porównujcie tego zespołu do tego z poprzedniego sezonu.