Lotos-AZS PWSZ 79:73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Lotos-AZS PWSZ 79:73

Postautor: thomas72 » 11 października 2005, 08:40

Witam...
Po przerwaniu przez CCC serii wygranych Lotosu na swoim boisku Gdynianki podejma u siebie zespól z Gorzowa. Nasuwa sie wiele pytań, czy ta nieszczesliwa passa Gdynianek bedzie trwała, czy to była ich jednorazowa wpadka, czy któraś z akademiczek upilnuje Bibe...itp.
odpowiedż bedziemy mieli juz jutro. Mecz zaczyna się o godzinie 19.
ja osobiście licze na to ze nasze dziewczyny pokaża klasę i wygraja to spotkanie, ale byłaby niespodzianka. powodzenia dziewczyny.
Ostatnio zmieniony 15 października 2005, 11:11 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Re: Przed meczem Lotos-TelecomMedia

Postautor: Wojteg » 11 października 2005, 08:47

thomas72 pisze:Witam...
Po przerwaniu przez CCC serii wygranych Lotosu na swoim boisku Gdynianki podejma u siebie zespól z Gorzowa. Nasuwa sie wiele pytań, czy ta nieszczesliwa passa Gdynianek bedzie trwała, czy to była ich jednorazowa wpadka, czy któraś z akademiczek upilnuje Bibe...itp.
odpowiedż bedziemy mieli juz jutro. Mecz zaczyna się o godzinie 19.
ja osobiście licze na to ze nasze dziewczyny pokaża klasę i wygraja to spotkanie, ale byłaby niespodzianka. powodzenia dziewczyny.

A nie czasem o 17.30 :roll:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 października 2005, 09:32

Po ambitnej grze w Krakowie i pokazaniu dobrej koszykowki Gorzow stac na sprawienie niespodzianki. Skoro gorzowiankom niewiele brakło do pokonania jeszcze niezgranej druzyny Wisly w Krakowie to rowniez pokonanie Lotosu nie wydaje sie niemozliwe zwlaszcza ze sami w Gdyni przyznaja ze zepsol jest odmlodzony i niezgrany.

osobiscie licze na AZS Gorzów :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 11 października 2005, 09:55

Polemizowałbym czy Gdynia az tak sie odmłodziła... to tylko szukanie przyczyny słabej dyspozycji...a moze Polkowice sa mocne?? Ja skłaniam sie ku temu drugiemu. Stawka sie wyrównuje, sparingi Gorzowa i Polkowic rowniez o tym swiadcza. Gdynia, Krakow, Polkowice, Gorzow _ to czołówka i miedzy tymi druzynami jest niewielka roznica. Kazda z nich ma swoj atut. Bo np Gorzow ma bardzo młody skład a przede wszystkim KRAJOWY!!!!! Nieubarwiony gwiazdami zachodnimi. A wracajac do Gdyni to widac jak brak jednej zawodniczki wpływa na gre zespołu. W kazdym razie zapowiada sie ciekawy sezon.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 października 2005, 11:20

oprawca pisze:Polemizowałbym czy Gdynia az tak sie odmłodziła... to tylko szukanie przyczyny słabej dyspozycji...a moze Polkowice sa mocne?? Ja skłaniam sie ku temu drugiemu. Stawka sie wyrównuje, sparingi Gorzowa i Polkowic rowniez o tym swiadcza. Gdynia, Krakow, Polkowice, Gorzow _ to czołówka i miedzy tymi druzynami jest niewielka roznica. Kazda z nich ma swoj atut. Bo np Gorzow ma bardzo młody skład a przede wszystkim KRAJOWY!!!!! Nieubarwiony gwiazdami zachodnimi. A wracajac do Gdyni to widac jak brak jednej zawodniczki wpływa na gre zespołu. W kazdym razie zapowiada sie ciekawy sezon.

I to i to ;)

Lotos się odmłodził a i CcC jest mocne :) Zawsze było.

Ale i tak teraz wygramy mecz :D

Mecz jest o 17:30
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 11 października 2005, 11:37

dzieki kibic za poprawke na plkk pisza p.... jak pisalem ten post to była podana godzina 19.
ps
co do wygranej to lotos ma duze szanse, hihihihi... ale zabrzmiało co??
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 11 października 2005, 12:00

oprawca pisze:Stawka sie wyrównuje, sparingi Gorzowa i Polkowic rowniez o tym swiadcza. Gdynia, Krakow, Polkowice, Gorzow _ to czołówka i miedzy tymi druzynami jest niewielka roznica(...)

a nie zapomniałeś o jeszcze jednym faworycie sezonu jeśli bierzemy pod uwagę sparingi?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 października 2005, 12:02

Edzia pisze:
oprawca pisze:Stawka sie wyrównuje, sparingi Gorzowa i Polkowic rowniez o tym swiadcza. Gdynia, Krakow, Polkowice, Gorzow _ to czołówka i miedzy tymi druzynami jest niewielka roznica(...)

a nie zapomniałeś o jeszcze jednym faworycie sezonu jeśli bierzemy pod uwagę sparingi?

Włókniarz Włókniarz aeeeaaaaooooo aeeeaaaoooooo :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 października 2005, 15:06

oprawca pisze:Polemizowałbym czy Gdynia az tak sie odmłodziła... to tylko szukanie przyczyny słabej dyspozycji...a moze Polkowice sa mocne?? Ja skłaniam sie ku temu drugiemu. Stawka sie wyrównuje, sparingi Gorzowa i Polkowic rowniez o tym swiadcza. Gdynia, Krakow, Polkowice, Gorzow _ to czołówka i miedzy tymi druzynami jest niewielka roznica. Kazda z nich ma swoj atut. Bo np Gorzow ma bardzo młody skład a przede wszystkim KRAJOWY!!!!! Nieubarwiony gwiazdami zachodnimi. A wracajac do Gdyni to widac jak brak jednej zawodniczki wpływa na gre zespołu. W kazdym razie zapowiada sie ciekawy sezon.

U was oprawca brak Szott też wpływa na gre AZSu! Więc macie coś wspólnego z Gdynią!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 11 października 2005, 16:47

MARAS pisze:

U was oprawca brak Szott też wpływa na gre AZSu! Więc macie coś wspólnego z Gdynią!
'
niekoniecznie... przypomnę, że szeregi tego zespołu zasiliła Ola Karpińska, która ma warunki na bycie liderką zespołu...więc teraz brak Agnieszki nie powinien wpływac zaraz na postawę całego zespołu

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 października 2005, 17:07

Kolejna seria od środy? (Gorzów Wlkp.)
2005-10-11 15:35 | plkk | redakcja

Spotkanie z AZS Gorzów Wlkp. będzie dla Mistrzyń Polski 2005 okazją do rozpoczęcia kolejnej serii zwycięstw na własnym parkiecie, poprzednia to, przypomnijmy aż 79 wygranych z rzędu. W drugiej kolejce ekstraklasy gdynianki podejmować będą w hali GOSiR zespół AZS Gorzów Wielkopolski. Początek spotkania w środę o godz. 17.30 w hali sportowej GOSiR, retransmisja w telewizji Tele Top dwa dni później o tej samej porze.

www.lotosgdynia.pl
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 października 2005, 17:38

mati pisze:U was oprawca brak Szott też wpływa na gre AZSu! Więc macie coś wspólnego z Gdynią!
'
niekoniecznie... przypomnę, że szeregi tego zespołu zasiliła Ola Karpińska, która ma warunki na bycie liderką zespołu...więc teraz brak Agnieszki nie powinien wpływac zaraz na postawę całego zespołu[/quote]

nie wiem jak Wam ale z moich i nie tylko moich obserwacji wynika ze Karp nie ma raczej zadatkow na wodza, raczej sama nie pociągnie druzyny....
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 października 2005, 19:29

nie żebym był złośliwy ale z moich obserwacji też tak wynika!
Zobaczymy jak to będzie może sie mylimy! :? :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 11 października 2005, 20:27

moze i karpik nie bedzie liderka, ale jest duzym wzmocnieniem naszej druzyny i napewno zaliczy kilka dobrych meczy z duza iloscia punktów na swoim koncie.
co do jutrzejszego meczu to wydaje mi sie ze skoro lotos przegrał z ccc a my przegralismy w meczu towarzyskim trzema punktami to mamy jednak szanse tymbardziej ze gdynianki nie maja dydkowej. najwiekszym zagrozeniem dla nas jest oczywiscie biba, ja ja upilnuja to kto wie co moze sie zdazyc...
Ostatnio zmieniony 11 października 2005, 20:59 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 11 października 2005, 20:41

thomas72 pisze:co do jutrzejszego meczu to wydaje mi sie ze skoro lotos przegrał z ccc a my przegralismy w meczu towarzyskim trzema punktami to mamy jednak szanse tymbardziej ze gdynianki nie maja dydkowej. jawiekrzym zagrozeniem dla nas jest oczywiscie biba, ja ja upilnuja to kto wie co moze sie zdazyc...

Jesli o mnie chodzi, to Lotos nie moze sobie pozwolić na kolejną porażkę. A mecz towarzyski to zupełnie co innego. Wygralismy z Wami mimo gry praktycznie szóstką zawodniczek... Tak samo w Gdyni. Obawiam się, że to moze być nokaut w wykonaniu gdynianek. Powodzenia AZS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”