młode wilki
Moderator: Moderatorzy
-
kibic STK KUSY SZCZECIN
młode wilki
W Szcecinie powstała bardzo młoda perspektywiczna drużyna.Wydje mi się ze mogą być wielką niespodzianką w tym sezonie!!!
-
gosc
-
Gość
Re: młode wilki
kibic STK KUSY SZCZECIN pisze:W Szcecinie powstała bardzo młoda perspektywiczna drużyna.Wydje mi się ze mogą być wielką niespodzianką w tym sezonie!!!
VBW Clima na mecz z STK KUSY wzmacnia się czterema zawodniczkami z I zespołu
-
Gość
Anonymous pisze:kibic STK KUSY SZCZECIN pisze:W Szcecinie powstała bardzo młoda perspektywiczna drużyna.Wydje mi się ze mogą być wielką niespodzianką w tym sezonie!!!
VBW Clima na mecz z STK KUSY wzmacnia się czterema zawodniczkami z I zespołu( bo pauzują
)
Mecz w Gdyni trwa , wynik po połowie 32 - 27 dla zespołu gospodarzy . STK KUSY trzymamy za Was kciuki !!!!!!!!!!!!!
-
Gość
Anonymous pisze:Anonymous pisze:kibic STK KUSY SZCZECIN pisze:W Szcecinie powstała bardzo młoda perspektywiczna drużyna.Wydje mi się ze mogą być wielką niespodzianką w tym sezonie!!!
VBW Clima na mecz z STK KUSY wzmacnia się czterema zawodniczkami z I zespołu( bo pauzują
)
Mecz w Gdyni trwa , wynik po połowie 32 - 27 dla zespołu gospodarzy . STK KUSY trzymamy za Was kciuki !!!!!!!!!!!!!
W Gazecie Wyborczej napisali :
STK Kusy Szczecin przegrał wyjazdowy mecz z rezerwami mistrza kraju Lotosu Gdynia
W składzie gospodyń wystąpiły dwie zawodniczki, które mają już za sobą grę w ekstraklasie i to one poprowadziły swój zespół do zwycięstwa. Za to w składzie szczecinianek zabrakło trzech podstawowych dziewczyn, a zmienniczki nie potrafiły zniwelować tej straty.
Cały mecz był wyrównany, ale w każdej kwarcie nieznaczną przewagę miały gdynianki. Szansa na dobry wynik pojawiła się w czwartej kwarcie, gdy Lotos prowadził tylko 50:44. - Seria błędów w obronie i ataku i musieliśmy pogodzić się z porażką - podsumował Adam Sell, trener STK.
LOTOS II GDYNIA 65
STK KUSY SZCZECIN 50
Kwarty: 14:10, 18:15, 18:15, 15:10.
STK: Kaczmarczyk 27, Nowacka 7, Tarasiewicz 7, Steciuk 7, Grzesiak 2, Gąszczak 0, Kuchta 0, Miłosz 0, Wdowczyk 0, Łodygowska 0.
-
Gość
mlode wilki
jedno sprostowanie najlepsza zawodzniczka stk kusy szzcecin jest anna jarmuż!!!!to dzieki niej druzyna sie trzymala!!!!niestety ma kontuzje;(!!!zycze powrotu do zdrowia;)oby szybko;)